Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. február 17., csütörtök

8.551 - A Szent Korona Értékrendje két nap alatt öt csatát nyert a diktatúrával szemben > http://szkszhu.szksz.com/110211.html

Újabb csatanyerés: népszavazás az alkotmányról

Lázár János ma a következőt mondta: "nem zárja ki a megerősítő népszavazás lehetőségét az új alkotmányról", de ugyanakkor hozzátette: "a parlamentnek megvan a felhatalmazása arra, hogy az új alaptörvény elkészítse". Ugyanebben az interjúban[i] kifejtette: "azt tartják fontosnak, hogy vitában, az ország nyilvánossága előtt fogadják el az alaptörvény szövegét".

I. A népszavazás lehetőségének elismerése a Szent Korona Értékrend hatodik megnyert csatája a diktatúrával szemben[ii].
(Ha a természetes értelmezés szerint megkülönböztetem az Alkotmányt az Alaptörvénytől, akkor a második mondat nem alternatívája az elsőnek.)

II. Ahhoz, hogy "nyilvánosság előtt fogadják el az alaptörvény szövegét" (értsd alatta: a Lisszaboni Szerződés alkotmánynak nevezett végrehajtási utasítás szövegét - HJ) az kell, hogy a választók tudják, mi a jelentősége az alkotmányozásnak, az milyen kihatású mindennapi életükre.

Ezért létfontosságú minden magyar ember számára, hogy figyelemmel kísérje a Párhuzamos Alkotmányozás folyamatát, amelyben a Parlamentben tárgyal témával kapcsolatban megismerik annak Lisszaboni Szerződésben megfogalmazott eredetijét és következményeit, valamint ennek természetes megfelelőjét a Szent Korona Értékrendben.

Egy vezetéselméleti tételt mindenkinek tudnia kell: a döntési folyamat a döntési helyzettel kezdődik. Az alkotmányozás döntés, még hozzá nem a lehető legnagyobb horderejű, hiszen azt határozza meg, hogy az ország milyen iránymutatást fogad el élete szabályozására.

A Párhuzamos Alkotmányozás folyamata hozza a választót döntési helyzetbe, hiszen az által tudja megítélni a Parlament "alkotmányozó" tevékenységét.

Tudni kell, hogy a népszavazás kimenetele nem befolyásolja a hatalmat abban, hogy hatályba helyezze diktátumát, hiszen "véleménynyilvánító" népszavazásnak is minősítheti, ami nem kötelező érvényű (ügydöntő) az Országgyűlésre.

Rövidesen be fog következni a Szent Korona Értékrend és a diktatúra közötti háború mindent eldöntő csatája a hatalomért.

Ezt a csatát a Szent Korona Értékrend iránymutatása szerinti, alulról szerveződéssel megerősített önkormányzatiságon keresztül nyerhetjük meg, amely egy olyan folyamat, ami Alkotmányozó Nemzetgyűléssel dönti el a hatalomért folyó csatát.

Erről beszélek ma este 19 órától a Párhuzamos Alkotmányozásra létrehozott internetes élő tv-közvetítés kísérleti adásában.
(http://nemzetiegyseg.com/Elotvkozv.html)

Kelt Szegeden, 2011. Jégbontó havának 16. napján.
A krisztusi örök értékrend szerinti magyar szeretettel:
Halász József, a Szent Korona alázatos szolgája
Honlap: http://szkszhu.szksz.com/110216.html
Nyomtatható: http://szkszhu.szksz.com/110216.pdf

[i] Lázár János nem zárja ki az alkotmányt megerősítő népszavazást - 2011. február 16., szerda 6:10 InfoRádió - http://inforadio.hu/hir/belfold/hir-413623

[ii] A kormánykoalíció siófoki "összetartásának" már most kimondhatóan legnagyobb eredménye, hogy "'A Magyarország alkotmányának szabályozási elvei' c. irat a diktatúra önkéntes beismerő vallomása" c. tanulmány (http://szkszhu.szksz.com/IBSZ101207.html) vitathatatlan hatására
1. nem alakul át a Helytartótanács (leánykori nevén: Országgyűlés) hagyományaink megcsúfolásaként "Alkotmányozó Nemzetgyűléssé",
2. a Salamon László féle "szabályozási elvek" nem iránymutatóak az alkotmányozásban,
3. a háromszintű jogrendszer kialakulása felé az "Alkotmány" és az "Alaptörvény" szétválasztásának folyamata elkezdődött, "magalkotmánynak" nevezve az Alkotmányt (elgondolkodtató, hogy ez a szándék Mesterházy nyilatkozatából derül ki),
4. ugyanennek a tendenciának a folytatása, hogy "sarkalatos törvénynek" nevezik a Szent Korona Értékrend szerint "Alaptörvény szintű főtörvényként" meghatározott választási törvényt,
5. majdnem szakadáshoz vezető vitát váltott ki a család Szent Korona Értékrendben meghatározott öt funkciójából (családi egység védelme, magzat védelme, gyermek védelme, anya védelme és szülő védelme) az első kettő alaptörvényi szintre emelése.

A Szent Korona Értékrendje két nap alatt öt csatát nyert a diktatúrával szemben - http://szkszhu.szksz.com/110211.html