Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. február 18., péntek

8.578 - Bulizni jelentkeztek budapesti joghallgatók a Magyarok Világszövetsége Semmelweis utcai székházába, a Magyarok Házába.

From: MVSZ Sajtószolgálat <sajtoszolgalat@mvsz.hu>

Date: 2011/2/18
Subject: 900 joghallgató az MVSZ székházában
To: sajtoszolgalat@mvsz.hu


Bulizni jelentkeztek budapesti joghallgatók a Magyarok Világszövetsége Semmelweis utcai székházába, a Magyarok Házába.

            A rendezvényt az MVSZ székházának vendéglőt működtető, tartós bérlője szervezte. A rendezvényre oly sokan jelentkeztek, hogy az MVSZ székházában működő vendéglő alkalmatlan volt befogadásukra. A szórakozni kívánó egyetemi hallgatók számára az MVSZ székházának földszintjét – Kossuth-kerengő– és I. emeletét – Bethlen-kerengő – bérelték ki.

Tekintettel arra, hogy a közelmúltban a West Balkán szórakozóhelyen tragédiába torkollott a fiatalok táncos szórakozása, a Magyarok Világszövetsége fenntartásokkal fogadta a kérvényt. Hosszas latolgatás és fokozott biztonsági feltételek kikötése után a Ház vezetősége úgy döntött, hogy befogadja a szórakozni kívánó joghallgatókat.

A hajnalig tartó táncest ideje alatt az MVSZ székházában tartózkodott az MVSZ elnöke is, valamint Fuksz Sándor, az MVSZ Elnökségének tagja, akik szemmel tartották a több mint 900, szórakozó egyetemistát.

A Magyarok Házának vezetői örömmel fogadják a budapesti egyetemi hallgatók tömeges megjelenését az eredetileg is a társasági élet serkentése és a szórakoztatás céljával – Nemzeti Kaszinó – létesített épületben. Fuksz Sándor, az MVSZ Elnökségének tagja, a Felvidéki Országos Tanács elnöke Sajtószolgálatunknak elmondta, hogy az MVSZ székházának a magyarországi egyetemisták számára való megnyitásával egyidejűleg, ebbe a folyamatba szeretnék a külhoni magyar fiatalokat is bekapcsolni, és a magyar népviseletet megjeleníteni.     

 

MVSZ Sajtószolgálat

7150/110218