Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. november 1., kedd

10.912 - Gyurcsány Ferenc számol azzal, hogy ha a politikai hatalmát elveszíti, akkor a vagyonát is elkobozhatják, nehéz idők várhatnak rá.

* www.nemzetihirhalo.hu *************
Gyurcsányék Indonéziában!
Kérek mindenkit, küldjétek tovább, hogy minél több emberhez eljusson! Legalább tudjunk róla!

Az indonéziai emberünk

Gyurcsány Ferenc számol azzal, hogy ha a politikai hatalmát elveszíti, akkor a vagyonát is elkobozhatják, nehéz idők várhatnak rá. Ezért a pénzét több, Európától távoli helyre menekíti.
Ezek közül az egyik legjelentősebb Indonézia, ahol a mögötte álló Apró-Dobrev család régi szocialista kapcsolatai vannak a segítségére. Magyarország Indonéziában a legnagyobb befektetők között szerepel, megelőzve számos nagyobb európai államot. Valójában nem Magyarország a befektető, hanem az Apró Piroska irányítása alatt álló bűnszövetkezet. Indonéziában a régi szocialista vezetőknek kijáró olajfestményes fogadtatásban részesül Gyurcsány, de nem őt üdvözli a szöveg, hanem a feleségét, Dobrev Klárát, rámutatva az ügy valódi gyökereire.
Itt a Dobrev-családot ismerik igazán.


Az üzlet évek óta épül Indonéziában, folyik a vagyonmenekítés.
Egy olyan államba, ahonnan semmilyen magyar kormány nem hozhatja vissza.
Ahol mindig lesznek régi barátok.
A Garvox Enterprises megvásárolt Dél-Szumátrán egy szénbánya vidéket Banyuasin térségében, 6 milliárd tonna szénkészlettel, a szenet vasúton, közúton eljuttatják az erőműbe, ahol áramot állítanak elő, amit eladnak Indonéziának, a maradék szenet a Bagan Siapi-Api-i kikötőig juttatják és eladják a szabadpiacon.

Az üzlet élvezi a Dél-Szumátrai katonai kormányzó támogatását is.
A befektetés nagysága 2006-ban 300 millió euró volt, az indonéz vezetőknek javasolt teljes tervezett befektetési érték 4 milliárd dollár. Az Apró banda eddigi indonáziai befektetéseinek az értéke 1 milliárd dollár.


A Garvox céget hivatalosan Kern József vezeti, aki egykori tulajdonosa a boldogtalan Hospinvest-csoportnak,
amely kórházprivatizácioval foglalkozik.
Számos magyar egészségügyi vállalkozás jelenlegi tulajdonosa - Diagon-csoport, 300 millió eurója sosem volt, a pénz Gyurcsányéktól származik.

Az egészségügyi privatizáció és a magánbiztosítók létrehozása révén gigantikus állami jövedelmeket lehetett volna törvényesen külföldön befektetni.
Ezért nem engedett Gyurcsány Ferenc, és ezért kellett elszenvednie az MSZP-nek egy népszavazási vereséget.

Magyarországon minderről soha egy szó sem jelent meg a sajtóban. Indonéziában nem ennyire szégyenlősek.
A legbefolyásosabb lapok büszkén számolnak be Apró elvtársnő és Gyurcsány elvtárs üzleteiről.

Remélem, most tisztább lett előtted a kép, országunk adóságáról. Ezt kifizetni, vagy lefékezni hogy ne zuhanjon még jobban a leejtőn, ...ez lehetetlen. Főleg most mikor minden ország azzal küszködik hogy ne essen bele a recesszióba !!!

Most, szomszédaink is jobb szituációba vannak mint mi, pedig hól álltak ők hozzánkképest évvel ezelőtt. Hogy miért sűjedt le ennyire az ország, ... mert olyanok irányitották, akik a gazdasághoz abszolut nem értettek. Ráadásul loptak, ott ahol csak tudtak, és annyit amennyit csak nem szégyeltek !!!

Kapcsolódó: Megvan a Gyurcsány kormány által ellopott pénz?