Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. november 10., csütörtök

11.001 - Orbán ajánlata Magyarországnak: teljes csőd

** www.nemzetihirhalo.hu *************
Orbán ajánlata Magyarországnak: teljes csőd
gréczyzsolt 2011.11.10. 06:56

Így jár az az ember, aki nyolc éven át hazudik. Aki azzal áltatja az országot, hogy adócsökkentésből lesz több állami bevétel, hogy marad az eva, meg a magánnyugdíj, hogy nem lesz ingatlanadó, ráadásul a népnek semmit sem kell tennie, csak rájuk szavazni, és máris lesz 7 százalékos gazdasági nüvekedés és egymillió új munkahely.

Ehhez képest ahol állunk, több, mint siralmas. Néhány kommunista veterán nyugdíját akarják elvenni, miközben a Kenedi-bizottság feloszlatásával a háromperakárhányas ügynököket védik. A csődkockázat az egekben, már brutális kamatért sem vesz senki magyar államkötvényt. Az Európai Központi Bank, valamint Ausztria, Németország és Hollandia vállvetve harcol a végtörlesztési machináció ellen. A bankok nem hiteleznek, soha ennyi cégcsődöt nem jelentettek. Márpedig ha nincs hitel, akkor nincs fejlesztés, akkor nincs munkahely. Legfeljebb közmunka - éhbérért.

Az államadósság csúcsot döntött, a hiánycélt a háromezer milliárdos ellopott magánnyugdíj vagyonból igyekeznek tartani. Az infláció magas, a munkanélküliségi ráta stagnál. 2012-ben recesszió lesz, és mindezt 27 százalékos áfával, 450 forintos benzinárral, csökkenő nyugdíjakkal kapja nyakába a nemzeti együttműködésben kiszikkadt, meghasonlott, félelemben tartott Magyarország.

Jövőre csökken a fogyasztás: kevesebb jut majd a pénztárcákból kultúrára, étteremre, utazásra, tartós fogyasztási cikkre. Naponta jön hír fel nem fűtött iskolákról, gyógyszerhiány miatt hazaküldött rákos betegekről.

És mit kap cserébe a megszorításért a nemzet? Milliókért vett primitív festményeket, a füstölő metró idején a BKV-vezéreknek lízingelt kuxuskocsikat, 32 milliárdból finanszírozott orbáni médiahatóságot, milliókért fizetett tanácsadókat, hagymázas gigaberuházási terveket, hogy bárki bámiért elítélhető legyen, igazságszolgáltatási deformot, kivéreztetett önkormányzatokat.

Brutális évnek nézünk elébe.

Kapcsolódó:
   Szigorodó igazságszolgáltatás; A szegénység vámszedői; Végrehajtók, mint kiskirályok? Végrehajtók 13 napos amerikai luxusutazása. ECHO TV :: Jelen-Időben


Fiatal Demokraták Szövetsége