Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. január 5., csütörtök

11.527 - Dr.Nagy László sk. Rendi kormányzó > 2012. ESZTENDŐ ELSŐ RENDI KÖRLEVELE.

Feladó: Dr. Nagy László
Dátum: 2012. január 4. 21:14
Tárgy: 2012. ESZTENDŐ ELSŐ RENDI KÖRLEVELE.
Címzett: Kutasi József Antal

 

2012. ESZTENDŐ ELSŐ RENDI KÖRLEVELE.

 

Európa  egyik legősibb és legrangosabb kultúrnemzete a  Magyar Királyság -  mai nevén Magyarország – nemzethű keresztény népe nevében őszinte szívvel köszöntjük  az Újesztendő alkalmából  a honi  és  a Kárpátok ölelte  ezredéves  történelmi  magyar Hazánk határain belül élő, a Felvidéken és a Délvidéken stb. újra  terrorizált , őslakos honfitársainkat  és a magyar nemzeti emigráció minden nemzethű  tagját szerte a nagyvilágban.

 

Undorodva  tapasztaljuk, hogy a Nyugat zászlói alá tudatosan áttelepített, véres múltú, embertelen és lélekgyilkos  marxista -internacionalista-kommunista-ateisták és szemforgató karrierista  hazai ügynökeik, valamint nyugati szószólóik szűnni nem akaró , hazug és aljas támadásokat intéznek országunknak a szovjet megszállás alatt  bebetonozott  antidemokratikus  és népellenes  közhatalmát ,a népakarat  alapján leváltó –magyar nemzet szuverén /!/  és szent akarata ellen. Teszik ezt  gátlások nélküli  álnoksággal a „ demokrácia „ féltése ürügyén azok,akik   az antidemokratikus cselekvés  sokadszor  tetten ért mai zászlóvivői!  Ebben a mosdatlan és hazug kampányban vezető szerepet vállaltak ellenünk a jelenleg hatalmon levő amerikai demokraták  éppúgy, mint  a zűrzavaros és tehetségtelen  franciák és a saját pocsolyájukban vígan fetrengő  jellemtelen sajtóorgánumok és sajtómogulok  egyaránt.

 

Ezért a Magyar Haza és a Magyar Nemzet nevében felszólítjuk az Amerikában élő honfitársainkat, hogy tegyenek meg mindent annak érdekében, hogy  a romokban heverő, egykor volt amerikai demokrácia sírásói -a mai   áldemokraták - örökre távozzanak a Amerikai Egyesült Államok  főhatalmából a marxista- internacionalista- kommunista – ateista  gyűlöletet szító  sötét  kapcsolataikkal együtt.

 

Elérkezett  az egykor volt  amerikai demokrácia és szabadság  eszmény  végső megmentésének a pillanata  is ! Küzdeni kell azért, hogy újra állítsák fel Amerika bölcs antikommunista politikusai és  Nimitz admirális úri jellemét követni kész tábornokai  az erkölcsös  világ társadalmaira kezet emelt Amerika hátországában működő idegen erők politikai   likvidálására egykor létrehozott  kommunista ellenes „McCarthy Bizottságot „! Rendünk mindent elkövet  majd azért, hogy ez a Bizottság Magyarországon a magyar nemzethű értelmiségi elit szerepvállalásával szintén  felállításra kerüljön.

 

Az ismét  megtámadott, a világnak viszonzatlanul oly sok szolgálatot tett ( Pl. Lincoln hősének Zágonyi Károly testőrkapitánynak az északiak győzelmét jelentő halálos lovasrohama az amerikai polgárháborúban , a szovjet világuralom megroppantását eredményző magyar 1956, magyar tudósok Teller és társai világraszóló eredményei Amerika szolgálatában stb.) szegény Magyar Hazánknak a  védelme érdekében zárjuk  a sorainkat átjárhatatlanná és betonkeménységűvé. Verjük szét alkotmányos eszközeinkkel  a vörösök és a velük egyívású „liberós, mosdatlan pelenkások hazug  és felforgató, mélyen családi múltjukban gyökeredző magyar  és nemzet ellenes,  népbutító és lázító manővereit.

 

Emeljünk pajzsot Magyarország ellenségei elé!  Tegyük társadalmi  méretűvé  azonnal és kíméletlenül a magyar hon  szent védelmét !

Nem legyen  többé  sikeres restaurációja a  „ vörös rend”   sátáni  híveinek . Állj mellénk !  Támogasd a feltámadó magyar demokráciát!  Fel a végső győzelemre !

 

Az Árpád-ház  kétélű kardját és védő Pajzsát helyezzük készenlétbe !  Riadó legyen a földön és az égben  is !  Ámen.

    

KERESZT A HŰSÉGÜNK – KARD A BECSÜLETÜNK 

Budapest 2012. január 3.

 

A fentiek hiteléül:

Dr.Nagy László sk.

Rendi kormányzó,

az erdélyi menekültek egykori jogvédelmének az önzetlen megszervezője- az 1988. június 27-i  budapesti nagy erdélyi tüntetés  vezető szervezője -

Márton Áron Emlékérem  és az amerikai kongresszusi vizsgáló bizottság által kibocsátott Elismerő  okirat birtokosa, a magyar és külhoni társadalmi szervezetek által adományozott  Hazáért Érdemkereszt - Hősök Nagyjelvénye - Hűség a Hazáért Érdemkereszt  -Glória Victis Emlékérem - major Charles Zágonyi Emlékérem - Buda Felszabadítása Emlékérem - Szent László Érdemkereszt - Lovagi Vaskereszt  kitüntetésekben ,valamint  II. János Pál pápa és XVI. Benedek Pápa Apostoli Áldásában  részesült budapesti  ügyvéd, a jelen Rendi Körlevél ellenjegyzője.