Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. január 6., péntek

11.564 - VV: innen már mindegy, mit mond Orbán Viktor

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

VV: innen már mindegy, mit mond Orbán Viktor 
2012. január 05., csütörtök, 09:34 hvg.hu 

Orbán Viktor miniszterelnök innentől csak egyféleképpen tudná ellensúlyozni saját korábbi lépéseit: ha az EU által vitatott két törvényt egy az egyben visszavonná. Enélkül mondhat bármit - írja csütörtöki cikkében a Véleményvezér blog. 

A miniszterelnöki kommunikáció funkciótlanná vált a gazdaság és az ország jövője szempontjából meghatározó fontosságú kérdésben, a helyzet ugyanis lebutítódott egy egyszerű visszavonja-nem vonja vissza kérdéssé. Vagyis a miniszterelnök már csak úgy tudná ellensúlyozni saját korábbi lépéseit: ha az EU által vitatott két törvényt egy az egyben visszavonná - írja a Véleményvezér. 

Mostanra az a helyzet állt elő, hogy valóban felelős embert egyszerűen nem is hallunk már gazdaságpolitikai ügyben nyilatkozni - írják. A magyar valuta drámai gyengülése legalább 800 ezer magyar családot egészen közvetlen módon érint, a többit pedig közvetetten sanyargatja, és eközben a kormány képtelen egyetlen olyan embert is kiállítani, akinek egyáltalán érdemes lenne megszólalnia a témában - áll a cikkben, amelyet teljes egészében itt olvashat el