Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. január 9., hétfő

11.620 - Mi az, hogy adósok vagyunk? > Szitányi György - Szent Korona Rádió

www.nemzetihirhalo.hu *************

Mi az, hogy adósok vagyunk? 
Mi a fedezete a pénznek, mit csinálnak a bankok, és hogy jön ide a Führer? 
Sun, 2012/01/08 - 21:37 

Rozgonyi Ernő, a Jobbik országgyűlési képviselője azon fáradozott, hogy megmagyarázza a Háznak, miért nem lehet egy államadósságot visszafizetni, és mi a fogalma ma a pénznek. Természetesen eredménytelenül. Ilyen végtelenül önelégült kétharmadnak hiába beszél, mert ezek, hitük szerint, mindent tudnak, amint ezt korábban megírtam róluk. 

Van még egy szűkös egyharmad. Ezek a liberális újszadesz, nekik beszélhet, hiszen jobbikos is, keresztény is. A posztkommunista bűnbanda jó esetben a marxizmus fogalmi készletével van ellátva, különben is alkalmatlanok bármit elfogadni, ami nincs eleve kész(pénz)ként a zsebükben. 

Erős a gyanúm, hogy nagyon kevesen értették, mit mondott, hiszen volt, amire csak félmondatot vesztegetett, mivel alighanem sokkal értelmesebbnek nézi a Házat, mint amilyen. Kérem az olvasót, ha nem fér össze világképével az, amit itt olvashat, keresse meg Rozgonyi képviselő urat, de attól tartok, hogy az ő tudásával eléggé nehéz munka volna leszállni a tudatlanok közé, amint ez az általam nem tisztelt Házban sem sikerült.

11.620 - Mi az, hogy adósok vagyunk? > Szitányi György - Szent Korona Rádió