Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. január 15., vasárnap

11.700 - Magyarország Kormányának hírlevele > 2012. január 13. 14:36

Ez egy HTML üzenet. Olvasásához kérjük állítsa be levelezőjében a HTML levelek fogadását!

Feladó: Magyarország Kormánya
Dátum: 2012. január 13. 14:36
Tárgy: Magyarország Kormányának hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu

Magyarország Kormányának hírlevele 2012-01-13

Orbán Viktor: Magyarország jó irányban halad

Az új magyar jegybanktörvénnyel kapcsolatban megfogalmazott uniós jogi érvek között vannak olyanok, amelyekkel egyetért a magyar kormány, és nem látja akadályát azok elfogadásának, de vannak köztük olyanok is, amelyekben messze vannak az álláspontok - mondta a miniszterelnök pénteken az MR1-Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

Fellegi Tamás előremutató egyeztetéseket folytatott Washingtonban

Fellegi Tamás, a Magyarország és az egyes nemzetközi pénzügyi szervezetek közötti tárgyalásokért felelős tárca nélküli miniszter január 9. és 12 között a magyar hitelfelvételről szóló hivatalos tárgyalásokat előkészítő informális megbeszéléseket folytatott Washingtonban a Nemzetközi Valutaalapnál.

A kormánytisztviselők öt százalékát érinti csak a leépítés

A központi közigazgatásban dolgozó 73.460 kormánytisztviselő mintegy öt százalékát érinti az a létszámleépítés, amelyről a legutóbbi Magyar Közlönyben jelent meg kormányhatározat - közölte Gál András Levente kormánybiztos csütörtökön újságírók előtt.

A nap képe

Dr. Szabó Erika területi közigazgatásért és választásokért felelős államtitkár (KIM) és Deutsch Tamás Európa parlamenti képviselő, a Hét Határ Önkormányzati Szövetség elnöke szándéknyilatkozat formájában együttműködési megállapodás írt alá (Fotó: Pelsőczy Csaba)