Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. február 1., péntek

16.336 - JOBBIK MAGYARORSZÁGÉRT MOZGALOM > 2013. FEBRUÁR 1.

 

 

Országértékelő: Fel fogjuk virágoztatni ezt az országot !

 

Január 26-án tartotta évadnyitóját a Jobbik Magyarországért Mozgalom. A rendezvényen beszédet mondott Vona Gábor, és átadták a Pongrátz Gergely-érdemkeresztet is, melyet Bíró András Zsolt érdemelt ki. Élőképes közvetítés mellett szöveges formában is tudósítottunk a Jobbik évadnyitójáról. Ha lemaradt, most elolvashatja szöveges tudósításunkat, ahol percről percre beszámoltunk az eseményről.  Olvass tovább!

 

Heves déli része utolérte Borsodot

 

Heves megye déli részén már olyan állapotban van a közbiztonság, mint a legrosszabbként emlegetett Borsodban. Január 22-én kora este egy férfi bement két tarnaörsi idős nő otthonába, ahol súlyosan bántalmazta, majd kirabolta őket. A 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szerzett, 93 és 69 éves áldozatok még kórházban vannak. Olvass tovább!

Családi csődvédelmet!

 

A Jobbik előre gondolkodó, progresszív megoldást keres a hitelválságból kijutásra, és nem kíván diktátumokat szabni az adósoknak. Hozzátette, a megépült ócsai gettó-lakóparkra költött pénzt többek közt erre kellett volna felhasználni. 

Olvass tovább!

A rendőrök tartanak a retorziótól

 

A rendőrségnek a bűnözők szemében már semmilyen visszatartó ereje nincs. A járőrök sokszor azért  nem védik meg önmagukat, mert tartanak a felelősségrevonástól. A Jobbik már többször hangoztatta, hogy Magyarországon az emberek szubjektív biztonságérzete nulla Olvass tovább!

 

Büntetőfeljelentésre készül a Jobbik az E.On méregdrága visszavásárlása miatt

 

Sajtóhírek szerint a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő 875 millió eurós keretösszeggel vételi megbízást adott az MVM közgyűlésén az E.On Földgáz Trade és az E.On Storage megvásárlására. Mivel ez az összeg jelentősen meghaladja az érintett vállalatokra vonatkozó 40, illetve 300 milliós értékbecslést, az Országgyűlés Gazdasági és Informatikai Bizottsága rendkívüli ülésének összehívását kezdeményeztem.  Olvass tovább!