Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. február 7., csütörtök

16.389 - Kutasi József Antal - Az MSZP vallja be a szocialista kormányzás okozta károkat!

 www.nemzetihirhalo.hu *************

Az MSZP vallja be a szocialista kormányzás okozta károkat! 
2013. február 7., 15:17 fidesz.hu 
    
Az MSZP-nek lett volna lehetősége, hogy csökkentse a családok terheit, de más politikát választott: kormányzása alatt a villany árát a kétszeresére, a gázét pedig háromszorosára emelte. A baloldal most inkább eltörölné a bankadót, és a lakosságnál ismét megszorításokat vezetne be - olvasható a Fidesz-frakció csütörtöki közleményében. 

Ezért Mesterházy Attila, az MSZP elnöke számára javasoljuk, hogy a képmutató nyilatkozatok helyett kösse össze a kellemest a hasznossal: ha már a szocialisták vették a bátorságot, hogy vidéki településeken ülésezzenek, itt az alkalom, hogy bocsánatot is kérjenek ezektől a településektől, amiért eladósították és veszélybe sodorták őket, iskoláikat bezárták, pedagógusaikat utcára tették, az ottélőktől a reményt elvették, és csaknem csődbe vitték a magyar falvakat, városokat. Több száz magyar településhez hasonlóan azokat a baranyai településeket is, amelyeken az MSZP most roadshow-zik és nagyokat mond, a jelenlegi kormánynak kellett megmentenie a bedőléstől, és átvállalnia az adósságukat - olvasható a frakció közleményében. 

A magyar emberekkel együtt várjuk, hogy az MSZP az ország helyzetének értékelése közben végre őszintén vallja be a szocialista kormányzás okozta károkat. Mesterházy Attila ismerje be, hogy tönkretették a gazdaságot, az oktatást, devizahitelekbe hajszolták az embereket és a vállalkozásokat, büntették a munkavállalást és a gyermekvállalást, megszorításaikkal felszámolták a létbiztonságot. Ezzel a politikával ellentétben a Fidesz háromnapos frakcióülésén a magyar családok terheinek csökkentéséről tárgyalt: további rezsicsökkentés és a családi adókedvezmény kiterjesztése mellett döntött - zárul a dokumentum. 

Kapcsolódó: 
   "Megteremtődtek az egészséges növekedés alapjai" 
   "Minden eddiginél jobb pozícióba került Magyarország" 
   Martonyi: a gazdasági siker legitimálja a bel- és külpolitikát 
   Matolcsy: Négy ok miatt fordult újból recesszióba a magyar gazdaság