Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. február 8., péntek

16.396 - Kutasi József Antal > Jobbik Magyarországért Mozgalom > SZAKMAI FELELŐSSÉGET, KEMÉNY HAZAFISÁGGAL!





Feladó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

Dátum: 2013. február 8. 15:57
Tárgy: Miskolc megmenekült!
Címzett: jozsef@kutasi.eu





Hírek
Jobbik a médiában

Tovább az eseménynaptárhoz!

A világ urainak nyomában
Miskolc megmenekült!
Sajtótájékoztatót tartott Miskolcon Dr. Kriza Ákos fideszes polgármester a városba tervezett Világsátorral kapcsolatban, melyet a lakosság jelentős része ellenzett, a Jobbik pedig aláírásgyűjtésbe is kezdett ellene. A polgármester bejelentette: mégsem épül meg a létesítmény. Olvass tovább!
Szakmai felelősséget, kemény hazafisággal!
Ángyán József a találkozón nem vetette el a Jobbik Nemzeti Földvédő Kerekasztal megalakítására tett javaslatát, sőt, azt is megfontolandónak tartja, hogy a témában indult országjárásának ez lehetne az intézményesített formája. Olvass tovább!
Gátat kell szabni a vádaskodásoknak!
Vona Gábor azért indított pert Szőcsi Lajos, az Európai Roma Keresztények Jobblétéért Demokratikus Párt elnöke ellen, mert véleménye szerint egy novemberi internetes írásban a cigány politikus sértette a személyiségi jogait. A cigány párt szerint Vona nyílt gyűlöletbeszédbe kezdett, és „arra invitálta és biztatta a magyar népet, hogy a cigányságot ki kell irtani”, továbbá Magyarországból egy cigánymentes országot akar csinálni.A következő tárgyalási nap április 16-án lesz, a felek fenntartották korábbi álláspontjukat. Olvass tovább!
Elég volt a román állami sovinizmusból!
A Jobbik Magyarországért Mozgalom elfogadhatatlannak tartja, hogy Románia az elmúlt napokban ismét a soviniszta hangulatkeltés eszközéhez nyúlt. Felháborító és súlyosan diszkriminatív székely nemzettestvéreink zászlajának eltávolíttatása a székelyföldi önkormányzati épületekről. Az események során egyértelműen megmutatkozott a magyar diplomácia által eddig követett út teljes csődje. Olvass tovább!
Fontos kérdésekben egyezett meg a Jobbik-frakció
A Heves megyei Demjénben tartott frakcióülésen a frakció támogatta a közbiztonság helyi szintű megerősítéséről, bentlakásos iskolák rendszeréről, a gazdasági fordulathoz szükséges Hét vezér tervről, valamint az egészségügyi válság megoldásáról szóló terveket. Kiemelte továbbá, hogy a vízlépcsők megépítésével csökkenthetőek lennének az eddigi aszálykárok, de nőne Magyarország vízmegtartó képessége is. A nagyszabású állami beruházások nem csak élénkítenék a gazdaságot, de akár százezer új munkahelyet is teremthetnének. Továbbá döntöttek arról is, hogy az Országgyűlés hétfőn kezdődő tavaszi ülésszakán kiemelten fogják kezelni ezeket a témákat.  Olvass tovább!
-- 
KUTASI JÓZSEF ANTAL: