Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. február 9., szombat

16.401 - Kutasi József Antal > Kásler Árpád: Én ott leszek! Éjjel és nappal, amíg össze nem gyűlik a sereg! > ELKEZDŐDÖTT... RIADÓ!


*** www.nemzetihirhalo.hu *************

ELKEZDŐDÖTT... RIADÓ! 
2013. február 8., péntek Kásler Árpád 

Orbán és kormánya vigye a saját családját Ócsára, ne a miénket! A "devizahiteleseket" egy valamitől kell megmenteni, a korrupt állami bűnözőktől. 

Sem a Fideszék sem az MSZP-ék ne alkudozzanak a vétlen emberek élete felett. Alig két napja írtam a Frontvonal című bejegyzésemben, hogy ha az események ezt szükségessé teszik akkor előrehozzuk a D-Dayt. Hát előrehoztuk. 

2013. február 9-én déltől gyülekező Budapesten, a Kossuth téren. Mindenki öltözzön rétegesen, vastagon, sapka, kesztyű elengedhetetlen, hozzon magával kis hátizsákot a legszükségesebbekkel, hosszú ostromra rendezkedünk be ha szükséges. Csak piros, fehér, zöld zászlókat hozzanak magukkal! Mindenféle pártcsatlakozástól elhatárolódunk. Tiltakozunk a kiadott aljas közlemény ellen, tiltakozunk a magyar nép nyomorba döntése ellen és megvédjük magunkat a bankárok és végrehajtóitól valamint az általuk megvesztegetett állami bűnözőktől. 

Miért nem tettek említést az okokról, miért nem említik meg az ezermilliárdokat a Nemzeti Bankból, amit a kisemmizett családoktól harácsoltak be és alig várják, hogy rátegyék a kezüket? Miért nem tesznek arról említést, hogy minden hatályos törvény a "devizahitelesek" mellett szól, miért nem tesznek említést arról, hogy köztörvényes bűncselekményeket követtek el a bankárok, miért nem tesznek említést arról, hogy törvénysértő aljas módon falaznak a hatóságok, hogy ki ne derüljön az igazság? 

Azért nem tesznek említést mert részesei és haszonélvezői az egész törvénytelen folyamatnak. Most a "devizahitelesek" megmutathatják, hogy megmentik-e saját magukat, vagy várnak az eszközkezelőre, esetleg Ócsai lakóparki lakásra nyújtanak be pályázatot és megmutathatja az egész nemzet, hogy megértette-e miről van szó? 

Mert nem pusztán a "devizahitelesekről" van szó, hanem arról, hogy köztörvényes bűnözők cselekedetei nyomorba taszította az országot és öngyilkosságba ezreket. Közvetetten okozói a gyilkosságoknak. Valójában nemzetpusztító gyilkosok! 

Mindenkit értesítsenek, akit tudnak! Értesítsék a külföldre menekülteket, jöjjenek és csatlakozzanak, a fotelforradalom ideje elmúlt. Családanyák és családapák, helyezzék biztonságba gyerekeiket rokonoknál és csatlakozzanak. Ha most nem kényszerítjük térdre ellenségeinket akkor nem marad más hátra, mint a menekülés, a külföldön való cselédkedés, a hontalanság! 

Csatlakozzanak! 

Én ott leszek! Éjjel és nappal, amíg össze nem gyűlik a sereg!
 

Kásler Árpád, 
2013. február 8. napján, 20 óra 30 perckor