Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. június 21., péntek

17.225 - Belügyminisztérium: Adósság és hiány nélküli önkormányzati rendszer jön létre Magyarországon (+videó)


Feladó: Belügyminisztérium
Dátum: 2013. június 21. 15:33
Tárgy: A BM hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu


A Belügyminisztérium hírlevele 2013-06-21
Az árvízi védekezésben részt vevő települések a vis maior keretből kaphatnak támogatást

Akár az árvízi védekezés teljes költségét megkaphatják a vis maior keretből a Duna áradása által érintett települések, amelyek területén a veszélyhelyzet időszakában árvízi károk keletkeztek - mondta Hoffmann Imre, a Belügyminisztérium közfoglalkoztatási helyettes államtitkára a parlament fogyasztóvédelmi bizottságának ülésén.

Mindenhol ütemterv szerint halad az árvízi helyreállítás (+videó)

Mindenütt ütemterv szerint halad a helyreállítás, s ugyanaz a szervezettség jellemző, mint a védekezéskor - hangsúlyozta Bakondi György árvízi helyreállításért felelős miniszterelnöki megbízott csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Százötven éve nyitották meg a Sió-zsilipet (+videó)

A Balaton Magyarország nemzeti kincse, aminek megőrzése, megfelelő szintjének megtartása fontos közfeladat – hangsúlyozta Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára a Sió-zsilip megnyitásának 150. évfordulója alkalmából rendezett konferencián.

Adósság és hiány nélküli önkormányzati rendszer jön létre Magyarországon (+videó)

A Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára szerint működőképes, adósság és hiány nélküli önkormányzati rendszer jön létre egy éven belül Magyarországon. Tállai András pénteken Békéscsabán, a városi polgármesterek randevúján az MTI-nek nyilatkozva annak a véleményének is hangot adott, hogy ezekre az eredményekre a többi ország is fel fog figyelni.