Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. június 25., kedd

17.248 - Az "új"' Kisgazdapárt! > Zászlóbontás június 29.-én, 11 órakor


Zászlóbontás június 29.-én, 11 órakor 

A kisgazdák az elmúlt évszázad két legsúlyosabb történelmi helyzetében bizonyítottak: 
Trianon után a Nemzetgyűlésben 51,4 százalékkal szereztek abszolút többséget, az 1945-ös választásokon pedig 57,03 százalékos elsöprő fölénnyel élvezték a nemzet feltétlen bizalmát. 

A most zászlót bontó Kisgazdapárt e két meghatározó esemény sikerpártjával vállal szellemi és lelki folyamatosságot. A százfelé szalámizott, küldött emberek által lejáratott és elemeire hullott későbbi kisgazda pártmaradványok nem élvezhették a köz bizalmát, mert tagjai - nyilvánvalóan nagyon sok jó magyar ember volt közöttük - nem tudták érvényesíteni az eredendő küldetést, elsősorban a világpolitikai nyomás, az ország kiszolgáltatottsága, gyarmati alávetettsége miatt. Ám most, a földtörvényben megmutatkozó újabb gyarmati behódolás idején láthatjuk, hogy immáron maga az Országgyűlés sem képes betölteni feladatát, pártjai vagy idegen érdeket szolgálnak, vagy tehetetlennek mutatkoznak azokkal szemben. 
Vákuum van a magyar politikában, olyan égető hiány, aminek a betöltését a hagyományosan e pályára szakosodott politikusok nem tudják betölteni. Mert egy politikus számára nincs fontosabb érdek a saját boldogulásánál, ehhez használja érvként az emberek nyomorúságát, egy párt számára pedig nincs fontosabb a saját ügyénél, ehhez használja érvként a nemzet nyomorúságát. Ezért az átlagpárt akkor sem vesz tudomást más pártokról, szervezetekről, ha az alapvető nemzeti érdekünk. 
Ezzel a szemlélettel szakít a most zászlót bontó Kisgazdapárt, a nemzet ügyénél számunkra nincs fontosabb! 
Nem kívánunk betagozódni a hagyományos elit-hierarchiába, nem pozíciót, pénzgyarapító lehetőséget vadászunk, hanem a Vízözön előtti emberiség egyetlen európai túlélő népeként a Magyarság ügyét szolgáljuk. Ehhez várjuk társak, támogatók és új tagok jelentkezését. 

Nemzetünk romlásában a sors kezén túl a Jóisten figyelmeztetését is látnunk kell: amíg nem térünk vissza honalapító Álmos, honszerző Árpád és leszármazottai gondolkodásmódjához, addig ül rajtunk a turáni átok, ám ha egyszerre értjük az ősi és az idők szavát, akkor elkezdhetjük Magyarország felvirágoztatását. 

Úgy legyen! 
Ámen. 


www.akisgazdapart.com 




Egy sok viszontagságot megért, két alkalommal szétvert történelmi párt születik újjá 2013. június 29-én. Zászlóbontására érdekes programok keretében Pomázon, a Magyar Vár Tábor területén kerül sor. 
A helyszín az alábbi térkép szerint közelíthető meg: