Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. április 3., csütörtök

557 - "Mindenhol,ahol "jobboldali"--tehat nemzeti-- kormanyzas van,ott a nepek boldogok,kiegyensulyozottak,van perspektivajuk,biztos eletuk a sajat allamukban"

Von: nemzetihirhalo@yahoogroups.com [mailto:nemzetihirhalo@yahoogroups.com]

Im Auftrag von Blueskies346@aol.com
Gesendet: csütörtök, 2008. április 3. 06:01
An: Kutasi József
Cc: trianon@yahoogroups.com
Betreff:
En egyiket sem tudom elfogadni!

 

 

Kedves B. Baratom!

 

Elozo leveledhez ez volna valaszom: Csak azert kifogasoltam a baloldali kifejezest, mert az vagy azt jelenti, hogy a jobboldalon nincsenek rablok, vagy azt, hogy a jobboldalnak szabad a nemzetet kirabolni!

En egyiket sem tudom elfogadni! Abban pedig hatarozottan tevedsz, hogy ha ezt, "Mindenhol,ahol "jobboldali"--tehat nemzeti-- kormanyzas van,ott a nepek boldogok,kiegyensulyozottak,van perspektivajuk,biztos eletuk a sajat allamukban"

a mai magyarorszagra vonatkoztatod. A FIDERSZ is "polgari" part, es abbol el, hogy a nemzeti oldalt szetveri. Magyarorszagon a mai politikum, mindket oldalon, illetve az egy oldal (mert nincs ket oldal) mindket polusan, kulfoldi szolgalatban all. Talan annyi a kulonbseg, hogy az egyik keletre, a masik nyugatra, a harmadik pedig kozelkeletre orientalodik es kap utasitast.

Egyebkent az USA-ban is "jobboldalinak" tekintett part van hatalmon, es nezd meg, hogy tonkretettek ezt a gyonyoru orszagot is. Hol van mar az USA ahhoz, hogy a nep boldog, kiegyensulyozott es biztonsagos legyen!!!

 

Igy javaslom, hogy itelj el minden rablo partot es politikust, orientalasra es retorikara valo tekintet nelkul. Senki ne rabolja ki a magyar nemzetet!

Egyeebkent egyetertenek veled!

 

S.

 

 

In a message dated 4/2/2008 10:53:02 P.M. Eastern Daylight Time, bogatyas@comcast.net writes

Nos erre nagyon konnyu valaszolni.Eleg ha tortenelmi visszapillantas csinalok.Mindenhol a vilagon nem csak nalunk a baloldal es a liberalisok a nepek sopredekeinek a gyujtohelye.Mindenhol,ahol "jobboldali"--tehat nemzeti-- kormanyzas van,ott a nepek boldogok,kiegyensulyozottak,van perspektivajuk,biztos eletuk a sajat allamukban.Mindenhol ahol "baloldali" kormany van hatalon,egy veget nem ero alantas es kozonseges botranysorozat kezdodik.Ott nincs senki sem biztonsagban,csak a rablok es a hazaarulok.Ez van ma Magyarorszagon is.Mindenhol,ahol "baloldali" kormanyzas van,ott uldozik a hazafiakat,romboljak a nemzeteket,a nemzetek kulturajat,gatlastalan hazudozas es agymosas folyik.A "jobboldal"-"baloldal" fogalmakat azert raktam idezojelbe,mert ezek az elnevezesek a cionistak talalmanyai es a celjuk a nemzeti erok lejaratasa denuncialasa es--de faco es de jure is--uldozese folyik egyre gatlastalanabbul.Ma mar ott tartunk,hogy bemegy egy csapat zsido egy orszagba es elkezdik ul dozni a szamukra idegen nepek hazafiait es lanyait,rombolni kezdik kulturajat,mindezt abbol a celbol,hogy agymosott talaj nelkuli rabszolga--nemzedeket hozzanak letre.Nekem meggyozodesem,hogy Hitlernek,Szalasinak,Quislingnek,Pinochetnek es mindegyiknek kivetel nelkul 100%-ig igazuk volt.Ezt,ha vegigtanulmanyozod mindazt ami akkor es ma tortent es tortenik maguk az erintettek bizonyitjak a cselekedeteikkel.Ezt targyilagosan es minden gyulolkodes nelkul,viszont jeghidegen szemlelve az esemenyeket meg kell allapitanom es meggyozodesem az is,hogy elobb-utobb minden nep felebred a cionistra altatobol.

Szarka fia Laszlo.A bogatyas

 

-------------- Original message --------------
From: Blueskies346@aol.com

In a message dated 4/2/2008 2:51:46 P.M. Eastern Daylight Time, bogatyas@comcast.net writes:

.Eleg volt a baloldali liberalis nemzetkozi rablokbol,akarkik is azok!

 

Kedves Bogatyas Baratom!

 

 

Neked miert csak a baloldali liberalis rablokbol volt eleg? Miert nem irod nemzetkozi rablokbol, akar melyik oldalrol rabolnak????

 

S.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 



.


__,_._,___