Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. április 3., csütörtök

574 - Ti nem szakemberek, nem politikusok, nem is emberek, hanem lelketlen, értetlen kóklerek, becstelen bűnözők vagytok.

Von: Vass István [mailto:istvan.vass@invitel.hu]
Gesendet: csütörtök, 2008. április 3. 20:38
An: Kutasi József

Betreff: ECRASEZ LES INFAMES!

 „ELŐL POFÁZNAK, HÁTÚL RÚGNAK…”

 

Pofáznak. Szégyentelenül, szemérmetlenül, kétségbeesetten pofáznak. Egymást vádolják, okolják, magukat fényezik, pedig tudják már, hogy elkúrták. Alaposan, véglegesen.

Siralmas, és egyben undorító az egymásnak ellentmondó nyilatkozatok áradata, a meggyőződés nélküli igyekezet, amivel, saját magukat biztatják, a káoszt magyarázzák ezek a fénytelen szemű zombik. A sűlyesztőből fölkapaszkodó kuncze, a nagy miniszterelnöki rivális szili, s a mesterkélt, de láthatóan zavarodott gyurcsány, no meg a pártelnöki választás csalásainak főszereplői, a szadeszes kóka, és fodor.

 

Ennyi aljas csirkefogót egy rakáson. Tülekednek, nyüzsögnek, mint a dögkeselyűk. Egymást ijesztgetve, marva, kapaszkodnak a koncba, amíg csak lehet.

Jaj, csak előre hozott választásokat ne…. nyögi szili. „Meg kell őrizni a kormányzásra alkalmasságunkba vetett társadalmi bizalmat!” Mondja, a szerencsétlen de maga is tudja, hogy csak süketel.

Ki bízik már bennetek, komcsik?  Szili-szili, te keresztény, templomjáró bolsevik. Ennél azért még elvtársaid is többet vártak tőled.

 

Kuncze még a szennyest is kiteregetné. Fenyegeti a csókos elvtársait. Mit jegyzetelhetett a vén, kehes gebe a koalíciós tárgyalásokon, amivel most zsarol. Voltak ocsmány dolgok kuncze? Amik csak a te fontos jegyzeteidben vannak megörökítve? Így is kell ezt csinálni. De érdekes lesz, ha valóban csicseregni fogsz. Rajta kuncze, csapj csak bele. Tőletek „liberálisoktól” már megszoktuk, hogy dől a szenny, ha kinyitjátok a szátokat. (lásd: pl. Horn Gábor)
Ez a kis helyezkedő fineszes fodor sem szívesen adná a fidesznek a hatalmat. Jaj…. Csak előrehozott, az ne legyen. Sajnos a hatalom a fideszé lesz kisfodor. Nem lett volna jobb ott maradnod? Rosszul helyezkedtél te szerencsétlen.

 

Végetek van nyomorultak. Kapálóztok veszettül, de nincs tovább. Jön a mumus, a Viktor.

Tudjátok ő, nekünk nemzeti radikálisoknak sem az igazi, de ez egy másik mese.

A játszma legvégén mi jövünk. Szétcsapunk köztetek, s akkor minden a helyére kerül. Ti is. Minden visszakerül a helyére, amit elloptatok, amit elkótyavetyéltetek.

Rend lesz, és nyugalom. Békés építkezés, fejlődés. Reformok. De valódiak. Tudjátok sarlatánok, az annyit jelent, hogy abból, ami van, nem elveszünk, nem leépítünk, hanem még egy kicsit hozzáteszünk. Nem csökkentünk, elvonunk, hanem bővítünk, jobbítunk, megnövelünk.

Ti nem szakemberek, nem politikusok, nem is emberek, hanem lelketlen, értetlen kóklerek, becstelen bűnözők vagytok.

 

ECRASEZ LES INFAMES! Ismerős ez a felszólító mondat, gyalázatosok?

Ez csengjen ezen túl, mindig a fületekbe, mert rátok vonatkozik.

NaHÖK

Vass István

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------