Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. április 4., péntek

580 - Gyurcsány Ferenc sajtótájékoztatóján egy meghatározó hazugság és két igazság-rész - azaz "valódi" megállapítás - hangzott el.

Von: "Halász József dr." [mailto:hjozsef@pannoniatv.hu]
Gesendet: péntek, 2008. április 4. 14:22
An: Kutasi József
Betreff:
Én megkönnyebbültem

 

Gyurcsány Ferenc nemzetközi sajtótájékoztatója

A legtöbb nézőnek csalódást okozott, hogy - a várakozással ellentétben - nem jelentette be lemondását.
Én megkönnyebbültem.
Lemondása ugyanis két folyatás egyikét eredményezte volna:
1. Ugyanez a koalíció másik miniszterelnökkel folytatja a "reformot", ami állandósítja a jelenlegi társadalmi válsághelyzetet.
2. A parlament feloszlatja magát, szabad utat adva az előrehozott országgyűlési választásoknak.
Ez a súlyosabb következmény, mert a FIDESZ kétharmadot meghaladó győzelmét hozná, mivel a harmadik erő egységbe szerveződését sikeresen akadályozzák az ügynökök.

Gyurcsány Ferenc sajtótájékoztatóján egy meghatározó hazugság és két igazság-rész - azaz "valódi" megállapítás - hangzott el. ("Az igazat mondd, ne csak a valódit!" - József Attila: Thomas Mann üdvözlése)

Előbb a "valódi"-val kapcsolatos megállapításokról.
1. A "nagyobb ellenzéki párt" kormányra jutása esetén vagy abba helyzetbe kerülne, mint a jelenlegi kormány, vagyis nem tudná betartani ígéreteit a konvergencia program kötelező ereje miatt, vagy szembekerülne önmagával - vagyis antiliberálissá válva feladná a "mérsékelt liberális politikát"*, ahogyan az EU Függetlenség/Demokrácia Frakció jellemzi a Néppárton keresztül a FIDESZt. (Ez utóbbi gyakorlatilag lehetetlen, ismerve a FIDESZ vezetőinek elkötelezettségét a liberalista-globalista világhatalom vezetőihez.)
2. A "nagyobb ellenzéki párt" nem rendelkezik olyan programmal, amely úgy jelentene legalább 2 000 milliárd forint megtakarítást, hogy e mellett megoldaná az ország jelentős gondjait: az egészségügyet, a szociális ellátást, a nyugdíjellátást is.

Mindkét "valódi" megállapítás egyenes úton vezet az igazsághoz: a jelenlegi helyzet kulcsa a konvergencia program (a költségvetési hiány nullához közelítése - konvergálása) kötelező végrehajtása. Ez viszont egyenes következménye annak, hogy egy föderatív államszövetségnek (EU) a tagjai vagyunk, amely évenként 6 000 milliárd eurót vesz el a tagállamoktól és csak 1 000 milliárdot ad vissza. Ez Magyarország vonatkozásában a következő adatpárt jelenti: 5 500 milliárd forint áll szemben az 1 000 milliárddal.

A 2 000 milliárddal kapcsolatos kérdés mellett Gyurcsány Ferenc leglényegesebb hazugsága (mi szerint "nincs olyan program, ami megszűntethetné a jelenlegi társadalmi, politikai, és gazdásági válságot") ad alapot a továbbgondolásra.

Magyarország függetlenségének visszaszerzése - a jelenlegi föderáció konföderációvá alakításával - nem 2 000 milliárd, hanem 4 500 milliárd forint többlethez juttatná azonnal az országot.
Gyurcsány Ferenc többrétű ismeret-hiányának (vagy szándékos hazugságának) egyik bizonyítéka, hogy ország-világ előtt kimondja: "nincs olyan program, ami Magyarország jelenlegi társadalmi, politikai és gazdasági válságát megszűntetni". Ugyanis már az EU Parlament is ismeri (a Brit parlamentben pedig "best seller") a Szent Korona értékrenden alapuló Gondoskodó Magyarország, ami nemcsak program, hanem Alaptörvény-vázlat is. Ezt nevezi az EU Függetlenség/Demokrácia képviselőcsoportja "Magyar Modell"-nek és nem a kormányprogramot vagy a FIDESZ programját.

A Gyurcsány Ferenc sajtótájékoztatóján elhangzottak növelik a fontosságát annak, hogy a vasárnapi megbeszélésen felgyorsuljon az a rendszerváltó folyamat, amit a magyarságért tenni akaró emberek összehangolt Szent Korona Szolgálat-végzése jelent.

Kelt Szegeden, 2008. április 4-én.
A krisztusi örök értékrend szerinti magyar szeretettel:
Halász József, a Szent Korona alázatos szolgája

___________

* Liberális: Aki az ország társadalmi-, politikai- és gazdasági életének meghatározójaként a négy liberális alapelvet fogadja el. Mivel az EU ezeken az alapelveken áll, minden olyan párt liberális, amely az EU tagságunk fenntartását támogatja.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------