Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. április 5., szombat

605 - Alulírott Vass István, panasszal élek a Dunakeszi Városi Ügyészség fenti számú határozata ellen, amellyel megszüntette a Benyó Tibor ellen, kezdeményezésemre folyó eljárást.

Von: Vass István [mailto:istvan.vass@invitel.hu]
Gesendet: szombat, 2008. április 5. 21:11
An: Kutasi József

Betreff: B. 1151/2007. PANASZ

 

 

A Gödi 2A autóút demonstrálóival szemben tavaly március eleje óta folyó eljárásnak titulált bohózat még ma is folyamatban van. A demonstrálókat megtámadó gyógyszerszállító vállalkozás sofőrje ellen most az ügyészség megszüntetné az eljárást. A csatolmányban a, HATÁROZAT ELLENI PANASZ.

EZ INKÁBB VÁDIRAT AZ ALJAS BOLSEVIK-LIBERÁLIS HATALOM ÁLTAL VEZÉNYELT "IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS" PITIÁNER SZEREPLŐI ELLEN.

Szebb jövőt.

utonallo

 

Vass István

2132 Göd. Kacsóh P. u. 29.

 

Pest megyei Főügyészség

1064 Budapest.

Vörösmarty u. 34.                                                                                        B. 1151/2007. PANASZ

 

Alulírott Vass István, panasszal élek a Dunakeszi Városi Ügyészség fenti számú határozata ellen, amellyel megszüntette a Benyó Tibor ellen, kezdeményezésemre folyó eljárást.

 

INDOKLÁS:

 

1. Benyó Tibor indulatos, erőszakos lelkiállapotát már előzetesen egyértelműen mutatja, hogy a jelzőőr állj jelzése ellenére hajtott be a szembejövő forgalomba. Ezt a forgalomirányítók, és mindenki más vallomása egybehangzóan bizonyítja. (Benyó, egyszálmaga, ellentmondásosan tagadja)

 

2. Molnár László és jómagam, egybehangzóan állítjuk, hogy Benyó Tibor támadott meg minket, és nem mi őt.

Én állítom, hogy kiszállás közben már megütött az ajtóval. Ketten állítjuk, hogy ezután Benyó indulatosan elsőnek ütötte arcul, ököllel Molnár Lászlót, és szándékosan tépte szét a fényképezőgépét. Kettőnk egybehangzó állításával szemben, az ügyészség mégis Benyó ellentmondásos, életszerűtlen állításainak ad hitelt.(egy seprűnyéldarabbal (nunjaku) úgy megütöttem a karján, hogy megtántorodott és pont a fényképezőgép objektívjébe kapaszkodott, jobb híján. Az ügyész ezt komolyan elhiszi????)

 

3. Benyó fenntartja korábban tanúként tett vallomását, ami szintén ellentmondásos, és a saját „tanújának” vallomásával is ellentmondásban van.

Két egybehangzó, életszerű, logikájában következetes tanúvallomással, más jelenlévők kapcsolódó tanúvallomásaival szemben, ő egyszál maga tagad, és lehetetlen, hamis állításait az ügyészség kézpénznek veszi.

 

Mindezek után kijelentem, hogy Benyó több tanú vallomásával bizonyított, folyamatos agresszív viselkedése, ellenünk, KÖZÖSSÉGÜNK ellen elkövetett támadása, tettlegessége

 

ERŐSZAKOS, KIRÍVÓAN KÖZÖSSÉGELLENES VOLT.

MEGBOTRÁNKOZÁST ÉS RIADALMAT KELTETT A DEMONSTRÁLÓK ÉS A KÖZLEKEDŐK KÖRÉBEN.

A FÉNYKÉPEZŐGÉPET SZÁNDÉKOSAN RONGÁLTA MEG.

 

Mindezt, tehát a garázdaság Benyó általi elkövetését egyértelműen bizonyítottnak tartom, és visszautasítom az eljáró rendőri, és ügyészi szervek, célzatos, koncepciózus, szándékosan felületes „vizsgálatát” és annak szégyentelen eredményét.

 

Göd. 2008-04-04

 

Vass István

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------