Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. április 8., kedd

626 - A kommunisták úgy gondolták, hogy a protestáns egyháza-kat az általuk vezetői székekbe ültetett emberekkel lehet kézben tartani.

Von: ONTARIOI Egyhaz [mailto:nyumaegy@yahoo.com]
Gesendet: kedd, 2008. április 8. 09:55
An: Kutasi József
Betreff:
Kiadja: Ontariói Magyar Egyház építői

NYUGATI

MAGYAR  EGYHÁZ

Kiadja: Ontariói Magyar Egyház építői. Email cím: NyuMaEgy@yahoo.com                                                                     2008  Április

 


Meg kell szüntetni

az államvallást

 

    A múlt havi számban ismertettük az államvallás kialakulását, amit az ateista kommunisták hoztak létre Magyaror-szágon. Ismertettük, hogy főleg a refor-mátus egyház vezetői szolgálták ki az istentelen kommunizmust. Belőlük ke-rűlt ki a palástos hóhér, a becstelen, gerinctelen püspökök, esperesek és bé-kepapok  (a történészek bizonyították, s nyilvánosságra is hozták, hogy Lékai, és Paskai bíborosok kommunista ügy-nökök voltak.)  A kommunisták  úgy gondolták, hogy a protestáns egyháza-kat az általuk vezetői székekbe ültetett emberekkel lehet kézben tartani. Saj-nos, a tények bizonyítják, hogy igazuk volt. Akadtak karrierista, gerinctelen emberek, akik hajlandók voltak az ate-ista istentelen kommunizmust, egyben a sátánt kiszolgálni.

     Csak egy pár református püspököt említsünk; Péter János (aki a Kádár-kormányban külügyminiszter volt s a Kommunista Párt titkos jelzésű tagja.

Bereczky Albert püspököt, (Rákosi ke-gyeltje) a rádióba mondta; meg kellett magyarázni az embereknek, hogy miért tudják jobban a kommunisták, mint a keresztyének. "Mert mi olyan gonoszak voltunk, olyan hűtlenek voltunk.és íme: az Úristen megvilágosította a kommunistákat...és most a kommun-istákat ihleti a szentlélek, hogy minket tanítsanak a hitre és a jóra." Hogy mondhatott egy református püspök ily-et, mikor közismert, hogy a kommun-isták ateisták, istentelenek. A vallási törvények és a hívők szerint, nem le-hetett püspök Berecky Albert, aki nem a hívőket s az Istent, hanem a kom-munistákat és a sátánt szolgálta.

     Történelmünk folyamán nem fordult elő, hogy egyházi vezetők kiszolgálták volna ellenségeinket. A törökök 150 évig uralták hazánk részeit, de nem tu-dunk róla, hogy akadt volna egy ma-gyar püspök, aki azt mondta volna, hogy az Úristen megvilágosította a mohamedánokat, s most őket ihleti a szentlélek, hogy tanítsák a magyarokat hitre és a jóra.

   Nincs adat róla, hogy hány tízezrek szenvedtek a palástos III/III besúgók miatt börtönt, vagy állásukat vesztet-ték, s nyomorba került a család, mert a hívő ember megmondta a békepapnak, hogy nem szereti az istentelen kom-munista vezetőket. A mai napig  ho-mály takarja a sátánfajzatok munkáját, ezek nagyobb kárt okoztak a magyar-ságnak, mint az oroszok. Hihetetlen, hogy hova süllyedtek ezek a  békepa-pok, akik eladták lelküket a sátánnak. Ők, Marx tanait tanulták és alkalmaz-ták a biblia és Jézus tanításai helyett Az egyházi felső vezetésben még ma is, ott ülnek az egykori békepapok és a pártállamot kiszolgáló püspökök. Ezért tart az ország ott, ahol van, lehet ha-zudni, lopni, csalni egy kormányfőnek, ha azt, ugyanúgy megteszi egy püspök.

   Itt az idő, hogy a Magyar Református Egyház Isten és emberek előtt feltárja papjai múltját. Aki az ateista istentelen kommunizmust kiszolgálta, nem szol-gálhatja az Istent s a benne hívőket. Jé-zus szerint „Senki sem szolgálhat két úrnak. Mert vagy az egyiket gyűlöli, és a másikat szereti; vagy az egyikhez ragaszkodik, és a másikat megveti. Nem szolgálhattok Istennek és a Mammonnak.” Istent nem lehet be-csapni, nem fogadja el a kommunisták kiszolgálói imádságát addig, amíg bű-neiket megbánják, és bocsánatot kérnek érte Istentől is az áldozataiktól. Nem elég, hogy a palástot elviszik a „pa-tyolatba” azt úgy bepiszkolták a béke-papok, hogy nincs olyan tisztítószer, ami azt tisztára mosná. Nem elég csak palástot, rangot cserélni, belülről lelki-leg kell megtisztulni, máskülönben rá-juk vonatkozik; Máté Evang. 23, 27.  íme:  Jaj néktek képmutató írástudók és farizeusok, mert hasonlatosak vagy-tok a meszelt sírokhoz, amelyek kívül-ről szépeknek tetszenek, belülről pedig holtaknak csontjaival és minden un-doksággal rakvák. 28. Épen így ti is, kívülről igazaknak látszotok ugyan az emberek előtt, de belülről rakva vagytok képmutatással és törvényte-lenséggel. 

   Nem várhat a magyar nép Istentől se-gítséget egy jobb, boldogabb életre, ha engedi, hogy az istenházában a Mam-mont szolgáló békepapok, püspökök szajkózzák a bibliát. Nem volt az egy-háznál sem rendszerváltozás, úgy, mint a kormányban az ateista kommunisták és azok rokonai vannak hatalmon, ez van az egyházaknál is. Nem akadt az egyházi vezetők között egy sem, aki feltárta volna azokat a bűnöket, amit Is-ten és a hívők ellen követtek el a béke-papok. Akadt volna közöttük, aki meg-bánja tetteit, valószínű a hívők, s az Isten is megbocsátott volna nekik. De nem volt, ma sincs, aki lemosná magá-ról az istentelen kommunisták kiszol-gálásáért rátapadt szennyfoltokat. Itt prédikálnak közöttünk a békepapok az Antikrisztusok, Istent, vallást megcsú-folva, akik csak Nagypéntekben hisz-nek, hogy Jézus meghalt a keresztfán.

     Mi, akik ünnepeljük Húsvétot, Pün-kösdöt, Jézus feltámadását és menny-bemenetelét fogadjuk el a szentlelket s az által megerősödve, tisztítsuk meg egyházainkat a békepapoktól, az Anti-krisztusoktól. Ezzel tartozunk Istennek,

őseinknek, azoknak az áldozatoknak, akik a békepapok miatt szenvedtek. Nem kell kivonulni tüntetni, nem kell félni a rendőrségtől, csak levelet kell írni, részletesen megokolni a békepap káros tevékenységét s követelni, hogy tiltsák el a papiteendők elvégzésétől. A levelet küldjük el az illetékes püspök-nek, másolatot a Református Zsinat el-nökének (hivatal@pushiv.drk.hu). Ha nem ad érdemleges választ, a levelet az Egyházak Világ Tanácsának kell elkül-deni. Nem engedhetjük, hogy a vallás égisze alatt a kommunisták által nevelt békepapok tovább folytassák Istent s vallást megcsúfoló tevékenységüket. Ha megtisztítjuk templomainkat az An-tikrisztus békepapoktól, ránk tekint az Isten, s a parlamentben is meg lesz a változás. Valósítjuk meg Krisztus egy-házát s akkor velünk lesz az Isten, és ha Isten velünk, kicsoda ellenünk?

   Az Ontariói Egyház egy tipikus szen-vedője a kommunisták által nevelt bé-kepapoknak. Az egyházat a kommun-izmus elöl menekült magyarok, fele-kezeti különbség nélkül hozták létre. Munka után, hétvégeken, emberek asszonyok talicskázták a köveket a si-vatagban, egyengették a földet, a 31 lakás, majd az újtemplom részére. Tették ezt hálából, Isten dicsőségére.  A lakásokba a rászorult, idős magyarok költöztek, akik tovább szépítették a kis magyar szigetet a sivatagban. Ontario lett a nyugati US magyarság központja, ott rendezték meg évente a Magyar Napot, s különböző magyar ünnepeket. Volt olyan ünnepély, amelyen közel 4 ezren vettek részt. Új, nagy templomra volt szükség, amire vallásfelekezeti kü-lönbség nélkül adakoztak az emberek.                         Az időben érezték a magyarok, hogy segíti őket az Isten, s ők is segítik egy-mást, a papok munkát, lakást kerestek az új érkezőknek. Közben természeti csapások dúltak az Óhazában. Béky Zoltán püspök felhívására az egyházak pénzt, csomagokat küldtek az árvíz-károsultaknak Erdélybe, Felvidékre.  Ezeken kívül az egyházak segítették az új egyházak, öregotthonok létesítését, terjeszkedését, ugyanakkor bővültek a meglévő egyházak is. Ontario ma több mint 5 millió dollárt ér.   

     Úgy látszik a sátánnak nem tetszett, hogy Ontarióban Magyar Történelmi templom legyen, ahol a kommunizmus ból menekültek imádják Istent, egy-mást megbecsülve, békében éljenek az egyház lakótelepén. Odahozta Szabó Sándort, a kommunista nevelt szélhá-most, aki csalással, hazugsággal, teror-ral az egyházat és annak lakótelepét bűnbarlanggá alakította át. Megcsúfolta Isten és az egyház törvényeit, az egy-ház pénzét, jogtalanul saját és a hírhedt Zsóka asszony egyéni dolgaira hasz-nálja fel. Akik ellene szóltak kilakol-tatta a lakótelepről, elvette egyházi tag-ságát, bérgyilkosságra bérelt fel embe-reket, hogy öljék meg az új templom tervezőjét/ építőjét, aki nélkül nem len-ne új templom. Szabó, mint a kommun-isták államosították/elzabrálták az üze-meket, gyárakat saját céljaikra, Szabó Sándor ugyanúgy kisajátította az egy-házat saját céljára, megszegve Isten és egyház törvényét. Istentől nem várhat a magyarság segítséget addig, amíg tör-vényszegő, hazug, bérgyilkos szándé-kú, romlott lelkű szélhámos uralkodik az egyháznál. Meg kell tehát tisztítani az egyházakat a hamisaktól, az Anti-krisztusoktól a békepapoktól, s erre fel kérjük az illetékes egyházi vezetőket a kötelességük teljesítésére.

NYÍLT  LEVÉL

Bölcskei Gusztáv püspöknek

        Tisztelt püspök úr!

Elsősorban önhöz fordulunk, mint az Isten méltatlan bár, de hivatalos szolgá-jához, hogy teljesítse kötelességét. Tisztítsa meg a református egyházakat az oda beférkőzött Isten és egyházi tör-vényeket megszegő békepapoktól, akik nem Istent és a hívőket, hanem az ateista kommunizmust és a sátánt szol-gálják. Isten elfordult tőlünk, mert engedtük, hogy a békepapok félreve-zessék a népet. Ön fogadalmat, esküt tett, önként vállalta el a püspökséget, amely felelőséggel, kötelességgel jár, s tudnia kell, hogy Isten úgy áldja, vagy veri meg a püspököket is, ahogy azok betartják Isten s embereknek tett eskü-jüket. Követeljük tehát Isten és embe-rek nevében, hogy távolítsa el az On-tariói Egyháztól az oda csalással, ha-zugsággal betolakodott Szabó Sándort az alábbi okok miatt:

  Szabó asztalosnak tanult, mikor a magas pártfunkcionárius rokonsága ré-ven bekerült a teológiára, ahol osztály-társai szerint besúgó, mint párttitkár ügyködött. Tanulmányát második pro-bálkozásra elégségessel végezte. Nem szentelték fel papnak. Rokona nyomá-sára Ragályon kapott állást, majd Ci-gándra ment, mint segédpap. Onnan magyarázat nélkül elszökött Hollandi-ába, nem törődött beteg feleségével, aki

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------