Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. április 14., hétfő

685 - Popovits János: A Tôke és elôretolt Gyurcsányjai, Orbánjai és Papa-Ratzijai mondják meg, hogy milyen legyen a "közszabadságunk", a "demokratikus kulturánk" és a "felebaráti szeretetünk" is.

Von: SeeFeeGmbH@aol.com [mailto:SeeFeeGmbH@aol.com]
Gesendet: hétfő, 2008. április 14. 15:13
An: ptszszt@gmail.com
Cc: antal@jozsef-kutasi.de
Betreff: Deutschlandfunk

 

Kedves Zoltán,

a gazdagoknak elônyös, elôjogokon alapuló gazdasági rendszer piacmegtartásának politikai elôfeltétele a hasonló nagyságú parlamenti erôk fönnmaradása a kettôs erkölcsiséggel (vegyes hatalomképzési technika, amiben ugye a kinevezéses kiüti/degradálja a választásost): "legyen egyidejûleg demokrácia és kapitalizmus is!"

 

Teljesen felesleges a médiáktól egyetemes etikának, egyenrangúságnak megfelelô szabadságjogokat, elfogulatlan tájékoztatást elvárni! (Ehhez nincs ütôképes parlamenten kívüli politikai erô, lásd "Ha majd a szellem napvilágá" -ban)

 

Amelyik szerkesztô, irkász ellenszegül/ne náluk, az azonnal repül/ne.... pont ezt elemeztük a "Végvonaglás" c. anyag hozzászólásában. Felesleges szinte öngyilkosságra hergelni kiszolgáltatott embereket!

 

Igaz, a kapitalisták és kinevezett kollaboránsaik is emberek,  ezért "lelkigyakorlatoztatni" kellene ôket, mint Bulányi most is megírta a Kapuban. Ehhez a Vatikán nem járul hozzá. Nekik mindegy volt, hogy kommunista (pl. Mindszenty kihozatali ügye), avagy neoliberalista a világi hatalom. Viszik tovább a szövetséget vele.

"Az újságírók meg... -választhatják a fôszerkesztôiket,... ha az egyik alatt nem tetszik nekik, átmehetnek egy másik újsághoz...", a vatikáni fórumokhoz is.

A Tôke és elôretolt Gyurcsányjai, Orbánjai és Papa-Ratzijai mondják meg, hogy milyen legyen a "közszabadságunk", a "demokratikus kulturánk" és a "felebaráti szeretetünk" is.

 

Üdv. Popovits János

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------