Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. január 6., kedd

1.535 - P E T Í C I Ó : A Jobbik Magyarországért Mozgalom és a Magyar Gárda Egyesület nevében: Vona Gábor elnök

Von: Frigyesy Ágnes [mailto:frigyesy@gmail.com]
Gesendet: kedd, 2009. január 6. 12:50
An: Kutasi József
Betreff: Legalább Mózes tízparancsolatát tartsák be!
Wichtigkeit: Hoch

 

Elhallgatott Jobbik-petíció Izrael nagykövetének: Legalább Mózes tízparancsolatát tartsák be!

Sok újságíró volt, de végül szinte sehol sem közöltek híradást... Itt olvasható: Kutasi József – Politikai Hírfutár!

2009-01-05. 16:07

P E T Í C I Ó

Tisztelt Nagykövet Asszony!

Izrael Gáza elleni agressziója egyáltalán nem közel-keleti kérdés, hanem az egész világ ügye. A szabadságról, az igazságról és egy nép önrendelkezéséről szól, illetve azok lábbal tiprásáról. A világon minden jóérzésű ember elítéli Izrael légi és szárazföldi támadását a Gázai övezet ellen.

Kaptak héber nyelvű tízparancsolatot is
Kaptak héber nyelvű tízparancsolatot is


Mi, magyar emberek sajnos nagyon jól tudjuk, milyen az, amikor egy idegen nép aljas célból, fegyveres túlerővel rohanja le és pusztítja el az országunkat. Ezért január 7-én, szerdán 18.00-kor a palesztin nagykövetség előtt néma gyertyagyújtással fejezzük ki szolidaritásunkat a Gázai övezet lakói és áldozatai felé.

Az izraeli politika ezzel a katonai beavatkozásával bebizonyította, amely sokak előtt már régen nem volt titok, hogy módszereiben és eszméiben azoknak a népirtó diktatúráknak az örököse, amelyeket képmutató módon szavak szintjén naponta elítél.

Mivel nemrégiben Izrael államelnöke, Simon Peresz Magyarország felvásárlásáról beszélt, így a Gázában történtek sötét kilátásokat vetítenek elő hazánk számára is. Egy olyan ország tervezi Magyarország felvásárlását, amely képes akár az egész világ rosszallása ellenére is halomra ölni ártatlan civileket?
A még mindig nem tisztázott, durva és sértő kijelentés után a magyar politikának végre át kell gondolnia Izraelhez fűződő kapcsolatát.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom rövid időn belül meghatározó szereplője lesz nem csak a bel-, hanem a külügyeknek is. Ezért itt és most fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy a Jobbik a közel-keleti békét és az önálló Palesztin állam megalakulását alapvető és döntő kérdésnek tartja, valamint nem tűri a hazánk belső ügyeibe történő durva beavatkozásokat!

A magyar társadalom jobbik részének nevében ezért az alábbi petícióval fordulok nagykövet asszonyhoz és Izrael egész politikai vezetéséhez:

1. Követeljük, hogy az izraeli politikai vezetés tanúsítson önmérsékletet és emberiességet! Ha már az ENSZ-határozatokat semmibe veszik, legalább Mózes tízparancsolatát tartsák be!

2. Követeljük az izraeli csapatok azonnali kivonását Gázából, a fegyveres harcok beszüntetését!

3. Követeljük, hogy Izrael azonnal engedje be a Gázai övezetbe a nemzetközi vöröskereszt tagjait!

4. Követeljük, hogy Izrael azonnal engedje be a Gázai övezetbe a nemzetközi sajtó tagjait, amelyre egyébként az izraeli legfelsőbb bíróság is kötelezte!

5. Követeljük, hogy Izrael azonnal szüntesse meg a Gázai övezet blokádját, amely a nemzetközi jog és a genfi megállapodás durva megszegése!

6. Önálló palesztin államot!

7. Felháborító és megrázó a civil- és gyermekáldozatok magas száma. Követeljük, hogy a felelősök minél előbb nemzetközi bíróság előtt feleljenek az egyértelműen emberiség ellenes bűncselekményekért!

8. A jelenlegi áldatlan helyzet fennmaradása esetén követeljük, hogy az általunk agresszornak és terrorista államnak tartott Izraellel hazánk függessze fel a diplomáciai kapcsolatokat! Egy magára valamit is adó ország és annak politikai vezetése nem engedheti meg, hogy egy világbékét folyamatosan és durván fenyegető rezsimmel bármilyen – politikai, gazdasági, kulturális – kapcsolatot ápoljon.

9. Követeljük, hogy Magyarország zárja be az ajtót az izraeli tőke és befektetések további térhódítása előtt.

Adjon az Isten szebb jövőt!

A Jobbik Magyarországért Mozgalom és a Magyar Gárda Egyesület nevében:

Vona Gábor
elnök

Sok újságíró volt, de végül szinte sehol sem közöltek híradást...
Sok újságíró volt, de végül szinte sehol sem közöltek híradást...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------