Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. január 8., csütörtök

1.559 - MAGYAROK SZÖVETSÉGE: Gondolatok Pap Gábor "a vallási tagozat előkészítő programjavaslata" címmel, a Nemzeti Hírhálón megjelent írása kapcsán.

Von: Nemzeti Hirhalo [mailto:hirhalo@fw.hu]
Gesendet: csütörtök, 2009. január 8. 16:53
An: Kutasi József
Betreff:
MAGYAROK SZÖVETSÉGE

 www.nemzetihirhalo.hu *************

 

MAGYAROK SZÖVETSÉGE

Gondolatok Pap Gábor "a vallási tagozat előkészítő programjavaslata" címmel, a Nemzeti Hírhálón megjelent írása kapcsán.

 

 

 

Tisztelt Pap Gábor Úr!

A Magyarok Szövetsége tagozataiban folyó, igen összetett, felelős munka egyik tanúbizonysága a hírhálón megjelent írása. A második részben "Teendők" címszó alatt, 14 pontban felvázolt kiváló tervezete is jelzi, hogy merőben új, a problémák gyökeréig ható valós megoldásokat keresünk, találunk. Az olvasó számára első látásra is kiviláglik; itt nem csupán bajaink taglalásáról, ábrándozás-szintű megoldáskeresésről van szó. (Bár valószínűleg írását nem a nagyközönség felé szánta - sokkal inkább belső munkaanyagnak.) "Merőben új" megoldásaink, az Ön által pontokba szedett teendőink azt is bizonyítják, hogy szerves fejlődésünkben sorozatosan megcsonkolt önmagunkhoz - magyarságunkhoz - kívánunk, és fogunk visszatérni. Ez nem csak jogunk, kötelességünk is.

Ön is, mi is, mindnyájan, a Magyarok Szövetsége különböző tagozataiban dolgozók új, nagy, és nagyszerű munkába kezdtünk. Munkamódszereinket, szervezeti felépítésünket, belső, és külső kapcsolatrendszerünket most dolgozzuk ki, építjük fel. Mindez nem megy egy csapásra tökéletesen, zökkenőmentesen. Példa erre a mögöttünk álló karácsonyi - szilveszteri időszak. Sokan ezalatt is dolgoztunk - Ön is. Sokan hiába kerestük egymással a kapcsolatot, a legkülönbözőbb okok folytán nem találtuk. Többször próbáltuk Önt is elérni - sikertelenül. Akadozott az egymás közötti kapcsolattartás. A napokban felállt egy szakértői csapat a szervezőbizottságon belül, melynek feladatai közé tartozik, hogy "akadálymentesítse" a kapcsolati csatornáinkat. Rövidesen ez is jól fog működni.

Visszatérve programjavaslatára: Az előzetes tudnivalókban leírt felvetései teljesen helytállóak, megoldási javaslatai bölcsek, megfontoltak. Személyi javaslatait csak üdvözölni lehet. Mindezekről vasárnapi szervezőbizottsági ülésünkön tárgyalni fogunk. Ennek eredményéről Önt és az érintetteket haladéktalanul értesíteni fogjuk.

A további jó együttműködés hitében, tisztelettel:

2008. január 8.

Magyarok Szövetsége
Szervező Bizottsága

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------