Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. június 4., csütörtök

2.672 - Audie Rácz Era > Úgy tűnik a magyarországi politikusnak sikerült nem csak ezt a munkát, de magát a fogalmat is saját színvonalukra süllyeszteni!

Von: SzRTI

Gesendet: szerda,2009. június 3. 23:19
An: Kutasi József

Betreff:- Te is, fiam, Brutus...?

Te is, fiam, Brutus...?

A Heti Válasz - névtelenségbe burkolózó tollforgatója által írt- lenti szösszenetét egyszerűen betehetnénk a választási mocskolódások szemétkosarába.

Ami miatt mégis kritikára méltatjuk, annak két oka van. Egyfelől, mert a cikk, - aláíró híján - a Heti Válasz “kinyilatkoztatásának” tekinthető, és a stílusa semmiben sem különbözik az MSZP-SZDSZ által fémjelzett médiák stílusjegyeitől, vagyis markánsan alulmúlta a Heti Válasz korábbi színvonalát.

Más felöl jókora csúsztatás, cinizmussal kezelni, és leszdéeszezni, leszocialistázni és lefeministázni ,  azt a jogvédelmi munkát, amely a hátrányban lévők jogainak próbál érvényt szerezni.

 

Amúgy, amikor  a mai trendi pl. Mohácsi féle "jogvédők" összes tevékenysége, a hisztéria keltésében, gyűlölet szításában, valamint alaptalan, ostoba, "meggondolatlan" (sic!) pocskondiázásban merül ki, valóban Kiri rívónak tűnhet, a tényleges hatékony aktivitás, az alaposság, a tudományos munka. Ezért inkább megbecsülés illetné napjaink morvaikriszináit! Szerencsére ők sincsenek egyedül, a különbség csak annyi, hogy ők csendben végzik munkájukat. De jaj nekik, ha egyszer felkéri valaki bármelyiküket, hogy vállaljon közszereplést is! Mert akkor minden addigi hasznos munkájuk egy csapásra feledésbe merül, és megpróbálják majd őket is bemocskolni.

 

Úgy tűnik a magyarországi politikusnak sikerült nem csak ezt a munkát, de magát a fogalmat is saját színvonalukra süllyeszteni! Sőt fordítottak a dolgon, ma azt favorizálják a pártokban, ha valaki a "haveri körből" megfelelően kétes előélettel rendelkezik. Abból remek jelölt lehet. A fizetett média meg majd legyártja, és sulykolja a pozitív PR-jukat!

 

Ezért kell, emlékeztetni arra, hogy a baloldaliság és liberalizmus, a szabadelvűség, vagy akár a demokrácia már nagyon régen nem az MSZP-SZDSZ sajátja. Ezeket a jelzőket csak magukra aggatják, mint egy színházi kelléket. Ami ezekből gyakorlatként funkcionál, az épp az ellenkezője mindennek.

 

Had említsem meg az immár néhány éve társadalomra erőszakolt szabadosságot, ami nem tévesztendő össze sem a liberalizmussal, sem szabadelvűséggel.

A homoszexuálisok mára sokkal több joggal rendelkeznek, mint a társadalom egészségesebb identitású rétegei.

Bár sokakkal egyetemben már mi is megírtuk, hogy provokációnak tartjuk, hogy végignézetik az egészséges szexuális beállítottságú emberekekkel a “meleg menet” néven állami támogatással utcára szabadított közbotrányokozást. Amit ráadásul még a melegek intelligensebb, jobb érzésű tagjai is elítélnek!

Nem is értettük, ettől miféle hasznot reméltek, hisz jogaikban rég nem szenvednek csorbát, sőt! Mások jogainak elbitorlása, olyan előny mely nem illetik meg őket. Sőt az akciójuk által kiváltott erősödő ellenállással is számolniuk kellett!

 

Egyébként sem helyénvaló, vagy okos dolog a kisebbséget a többség kárára előnyben részesíteni.

 

Hogy mégis miért erőltetik ezt a módszert újra meg újra? Nos ennek jó oka van! S erről AZ ÚJ ÉRTÉKREND KIALAKÍTÁSA című sorozatunk 5. részében az alábbiakat adtuk közre:

 

A közélet befolyásolása

Igen kevesen értik, hogy valójában hogyan működik az állam és a kormányzat. A lakosság egy része tud arról, hogy valamilyen módon valakik befolyásolják a választott politikusokat, de nem ismerik ennek módját és eszközeit. A politikusok egy része sincs ezzel teljesen tisztában. Végrehajtatnak velük olyan számukra előkészített terveket, amelyről elhitetik, hogy ők készítették, valójában azonban manipulálták őket. Csupán nem értik ennek az álcázott és szövevényes módját. Dr. Day szó szerint a következőket mondotta: „Az emberek képesek két egymásnak ellentmondó eszmét is egyszerre az agyukban tartani, és a szerint cselekedni feltéve, ha ez a két ellentmondó eszme megfelelően szét van választva.” Ehhez az előadó hozzátette: „Igen jól lehet tudni, hogy racionális emberek miként reagálnak bizonyos körülményekre, vagy bizonyos információkra, amellyel szembesülnek. Ahhoz, hogy az előre meghatározott választ kapjuk, azoknak az adatoknak az ellenőrzésére van szükség, amelyet a tudomásukra hozunk, vagy azoknak a körülményeknek a kontrolljára, amelyek körülveszik őket. És miután az emberek racionálisak, azt fogják cselekedni, amit mi akarunk, hogy cselekedjenek. Nem fogják teljesen érteni mi az, amit tesznek és miért.”

 

A nemi identitás összemosása is annak a tervnek a része, melynek célja az újvilágrend megvalósítása – erről olvashatták AZ ÚJ ÉRTÉKREND KIALAKÍTÁSA című sorozatunk 3. részében  az alábbiakat:

 

Ne legyenek nőiesek a leánysportok

A lányok sportolása is rendkívül fontos, és rá kell szoktatni őket az atlétikára, valamint a többi kemény sportra. Ezeknek a sportoknak kell a babajátékokkal való foglalatosságot, a kézimunkázást és az egyéb nőies foglalatosságokat helyettesíteni. Ha maradnak is babajátékok, a számukat csökkenteni kell. A babajátékok hangsúlyozzák a lányok számára az anyai szerepet és a gyermeknevelést. Ezt háttérbe kell szorítani. A lányoknak ugyanazokat a sportokat kell űzniük, mint a fiúknak. Fiúk és lányok ebből a szempontból sem különbözhetnek. Az olyan konyhai és étkezéssel kapcsolatos játékok, amelyek hagyományosan a leányjátékok közé tartoztak, fokozatosan kiiktatandók, és a lányokat rá kell venni a sokkal fiúsabb kedvtelésekre. A leánycsapatok által játszott meccsekről  ugyanúgy be kell számolniuk a sportlapoknak, mint a fiú csapatokéról. Ma már mi is tanúi lehetünk, hogy nemcsak rendszeresen tudósítanak a női csapatok labdarúgó mérkőzéseiről, de női birkózó versenyekről és ökölvívó versenyekről is. A női nehézatlétika polgárjogot nyert és ma már ugyanolyan gyakran tartanak a nők számára is súlyemelő versenyeket, mint a férfiak számára. A sport ilyen irányú megváltoztatásának a célja, hogy a nők sokkal inkább úgy tekintsenek magukra, mint egy atlétára, vagy sportolóra, nem pedig mint egy leendő feleségre és anyára.

 

Ne feledjük, hogy az utóbbi években a fiúk “el lányosítása” is zajlik, mégpedig alattomos aljas módon, már az iskolákba befurakodva is!

Próbálják úgynevezett “felvilágosító” és “nevelő” célzattal kívánatossá tenni, minél szélesebb körben a másságot, arra akarják, rávenni a fiatal, még kiforratlan gyerekeket, hogy fogadják el természetesnek, a természetellenest, és követendő példának a másságot, kritikátlanul tolerálják őket, sőt álljanak ki mellettük, képviseljék önös érdekeiket is. Vagyis tagadják meg hitüket, mely a család szentségére tanít, menjenek szembe szüleikkel, és tanítóikkal, vallásuk eszméivel. Mindeközben az igazságnak - szokás szerint - csak az egyik felét árulják el nekik. Így vezetik félre őket. Ezt a módszert alkalmazzák egyébként minden másban is! Hamis áltudományos köntösbe bújtatva, valóságként bemutatva a hamisat, normálisként az abnormitást. Ez a “másság terjesztés” épp oly ragályos, mint amilyen beteg.

 

A Heti Válasz cikkében szereplő további részletekkel nem kívánunk foglalkozni. Célunk nem a kampány- mocskolódás népszerűsítése.

 

De figyelmeztetnünk kell, hogy az ilyen összemosások senkire sem vetnek jó fényt, kiváltképpen az írójukra.

Sajnálatosan megállapíthatjuk az a tényt, hogy az efféle megjelenéssel az MSZP-SZDSZ szekerét tolja immár a fidesz is!

 

Használni, ugyan nem használtak ezzel a cikkel senkinek, viszont leginkább támogatóiknak ártottak vele.

 

Az eddigi választások alkalmával sem a jelöltek nyertek, hanem a mocskolódók veszítettek!

Mindenesetre az eddigi negativ kampányok mindig visszafelé sültek el, bízunk benne, most sem lesz másként!

 

Audie Rácz Era

----------------------------------------------------------------