Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. február 4., péntek

8.345 - Az emberek véleményére kiváncsi a kormány, hát tegyünk fel kérdéseket pl. a politikai foglyok ügyében.

Feladó: Dr. Somogyfoki György <gyorgyos@gmail.com>

Dátum: 2011. február 3. 20:55
Tárgy: "Attila unokái vagyunk, nem hagyhatjuk, hogy nemzetünket bűnöző hordák legyilkolják."
Címzett: jozsef@kutasi.eu

Kérdezzünk mi is, a kormányfőtől a facebookon!

Az emberek véleményére kiváncsi a kormány, hát tegyünk fel kérdéseket pl. a politikai foglyok ügyében.
Thu, 2011/02/03
 Nemzeti konzultációt indít a napokban a kormány az új alkotmány előkészítésével kapcsolatosan. A konzultációt Orbán Viktor kormányfő felkérésére Szájer József képviselő vezeti majd. Kérdezhetünk a toldozott-foldozott alkotmányról, a politikai foglyokról, hazánk felvásárlásáról, a cigánybűnözésről is!

Szijjártó Péter elmondta: a nemzeti konzultáció révén mindenki számára megnyílik a lehetőség arra, hogy elmondja véleményét Magyarország új és végleges alkotmányáról. Hozzátette, a konzultáció vezetője, Szájer József egy testületet fog létrehozni, amelynek az lesz a feladata, hogy közel vigye az emberekhez az alkotmányozás folyamatát.
Fejtsük ki minél többen a véleményünket a Szent Korona alkotmányáról és a királyságról!

Magyarország megújul címmel mondja el hagyományos országértékelő beszédét hétfő délután a fővárosi Millenárison Orbán Viktor kormányfő – közölte Szijjártó Péter.

A miniszterelnök szóvivője csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján elmondta: Orbán Viktor beszédében sorra veszi majd az elmúlt év legfontosabb eseményeit, értékeli az ország és az emberek helyzetét, valamint „azt az eddig közösen elvégzett munkát, amelynek a célja az, hogy átszervezzük és megújítsuk Magyarországot, hiszen a terveink szerint 2011 Magyarország megújulásának éve lesz”.
Készülőben az Új fideszes Magyarország.

Szijjártó Péter bejelentette azt is, csütörtöktől várják az emberektől azokat a felvetéseket, kérdéseket, amelyeknek megválaszolását szeretnék hallani az országértékelő beszédben. A kérdéseket egyrészt Orbán Viktor Facebook-oldalán, másrészt az orbanviktor@orbanviktor.hu címre várják. A miniszterelnök a Facebook közösségéhez fordulva videóüzenetben kéri őket, hogy „tegyenek fel kérdéseket, tegyenek föl témákat, amelyekről mindenképpen szeretnék, hogy szó legyen”.
Értékeljük együtt az évet! – kéri Orbán Viktor.
Ha erre kérnek minket, akkor mondjuk el mindazokat amikben még el sem kezdődött a forradalmi változás.
A miniszterelnök idén is a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület felkérésére tartja meg beszédét. Orbán Viktornak ez lesz a 13. országértékelője.

http://www.szentkoronaradio.com/node/109139  (részlet)