Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. február 16., szerda

8.526 - Használati útmutató a cserkészcsapat listához, amit más levelezők is tudomásul vehetnek!

Feladó: Caroline Lindroos

Dátum: 2011. február 14. 9:18
Tárgy: [676-csapat] Használati útmutató a csapatlistához
Címzett: Kutasi József


Kedves Szülök!

Örömmel látjuk, hogy sokan használják a csapatlistát és ezzel életre keltettük, vagyis útnak indítottuk a kommunikáció internetes formáját.
A szülői értekezleten bemutattuk, hogy mire szeretnénk használni, arról is ejtettünk pár szót, hogy amit a listára feltesz valaki, azt mindenki, aki a listán rajta van látni fogja és hozzá tud szólni.

Mindezzel nincs baj, csak attól félünk, hogy a lista hamarosan nem info-áramlatként, hanem szócsatás vitafórumként fog működni, aminek az lesz az eredménye (tapasztalatból), hogy minden listás e-mailt olvasatlanul kidob az ember, vagy lejelentkezik a listáról. (Emellett nem szeretnénk, hogy bárkinek megteljen a postafiókja.) Ezzel sajnos megint csak megnehezedik a kommunikáció és egy helyben toporgunk.


Mint ahogy a szülői értekezleten is kiemeltük, nagyon fontos nekünk a veletek való bizalmas kapcsolat és ezt ápolni szeretnénk.


Kérünk ezért mindenkit, hogy ha privátin szeretne valakinek írni, figyeljen arra, hogy a CÍM mezőben NE a csapatlista cím legyen, hanem az az egy, vagy két emberé, akire vonatkozik. Így sok félreértést el lehet kerülni

Mindenkinek nagyon szép hetet kívánunk!


Jó Munkát!

Ferkó és Caroline