Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. február 16., szerda

8.527 - Hegedűs Lorántné Kovács Enikő: ...nem adtunk meg minden segítséget a várandós anyáknak, s ez az elmúlt fél évszázad valóban 6 millió magzati áldozatához vezetett.

Feladó: Ifj. Szilas Lászlo

Dátum: 2011. február 14. 5:32
Tárgy: FW: 6 millió elhalt magyarért
Címzett: jozsef@kutasi.eu


A magyarság vészkorszaka 1956 óta tart

 barikad.hu          

2011, február 13 - 17:05

A legvédtelenebbekkel szemben maradtunk érzéketlenek, nem adtunk meg minden segítséget a várandós anyáknak, s ez az elmúlt fél évszázad valóban 6 millió magzati áldozatához vezetett.


A tegnapi napon, a Becsület Napján, a Jobbik Magyarországért Mozgalom nevében Z. Kárpát Dániel és Mirkóczki Ádám képviselőtársaimmal együtt benyújtottam a magzatvédelmi törvény módosításával kapcsolatos törvényjavaslatunkat, mely szerint az abortuszt csak orvosi indokok alapján, illetve bűncselekmény áldozatánál lehessen elvégezni.

 Tettük ezt történelmi felelősségünk tudatában, hogy végre hosszú évtizedek könnyebb ellenállás irányába történő sodródása után, a törvényhozói szándék iránymutató jelleggel foglaljon állást az élet, mint legfőbb érték védelme mellett, annak méltóságát a fogantatástól a sírig oltalmazva.

Törvényjavaslatunkat olyan országgyűlési határozati javaslattal egészítettük ki, mely az oktatás, a tömegtájékoztatás, a gyermek-, az ifjúság- és a családvédelem döntő területein kívánja elősegíteni és támogatni az életpárti szemléletváltást.

A miniszterelnök évértékelő beszédében 2011-et a megújulás évének nevezte. Meggyőződésünk, hogy e törvényjavaslat, azaz az életvédelemnek a joggyakorlatba ültetése lehet Magyarország megújulásának, társadalmi újjászületésünknek a sarokköve. Megújulásunkhoz szükséges a magzat, az anya és az apa természetes jogaiba történő visszahelyezése, az anyaságnak, mint legszentebb élethivatásnak az elismerése.

Meglátásunk szerint, az 55 éve hatályos szélsőségesen libertinus életellenes szabályozás következtében a magyar társadalom súlyos válsághelyzetbe került, s a Magyar Köztársaság egészének társadalmi ellehetetlenüléséhez vezet.

A legvédtelenebbekkel szemben maradtunk érzéketlenek, nem adtunk meg minden segítséget a várandós anyáknak, s ez az elmúlt fél évszázad valóban 6 millió magzati áldozatához vezetett. A magyarság vészkorszaka immáron 1956 óta tart.

 Erről tudomást nem venni, legalapvetőbb nemzeti sorskérdésünkről kizárólag vélt párt-népszerűségi mutatók függvényében dönteni: a forradalmi álca mögött a nemzetellenes múltat átmentő súlyos felelőtlenség, mi több gyávaság.

 Az állam részéről úgynevezett társadalmi igényre, valójában igénytelenségre visszahivatkozni akkor, amikor épp az állam mulasztotta el még a jelenleg hatályos törvény szerint is előírt kötelezettségét, azaz abortuszról való egész népünket átfogó hatékony felvilágosítást: cinizmus, mi több aljasság.

 Felszólítjuk a kormányt, hogy: ne féljen! Ne féljen felvállalni a valódi társadalmi együttműködés és szolidaritásvállalás alfáját  jelentő törvénymódosítás támogatását. Félelemből ne szolgálja ki az új országhódítók őshonos államalkotó nemzetünk ellehetetlenítésére vonatkozó elvárásait.

Felhívjuk az egyházakat, különösen a történelmi keresztyén-keresztény felekezeteket, hogy a régi-új pogánysággal szemben bátran álljanak az élet pártjára, Krisztus tanítása szerint. Merjék tisztán és elegyítetlenül hirdetni az evangéliumot a magyarság, mint „érték az emberiség csillagokhoz vezető útja számára" megőrzése érdekében.

Felhívjuk az úgynevezett önrendelkezést hirdető civil szervezeteket, állásfoglalásaik során ne a hamis önmegvalósítás oltárán áldozzák fel azt, ami a legszentebb: a megvalósuló életet, hanem - a magzatvédő egyesületek korszellemmel szembeszálló hősies küzdelméhez hasonlóan - hallják meg és hallassák végre a „néma sikolyt" is:

Hallgasd mi ez? E távol elhaló, / feldörgõ tompa hang? / A szívem döng, mint vassal vert harang? / Vagy mi hallék? Tompa ágyúszó? / Most visszafojtom a lélegzetem. / Egy nemzet - bár végképp elföldelék, / Hallgasd, lélegzik, él a föld alatt, / S döngeti koporsója födelét!"

Hegedűs Lorántné Kovács Enikő

A Jobbik országgyűlési képviselője