Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. február 16., szerda

8.539 - Ingyenes Koris Farsang - Nemcsak Korisoknak! > Budapest, 2011. február 19-23.

From: Köteles Krisztina
Date: 2011. február 16.
Subject: Ingyenes Koris Farsang - Nemcsak Korisoknak!
To: Kutasi József

Halló Európa, itt Budapest!
Ingyenes Koris Farsang - Nemcsak Korisoknak!Ingyenes korcsolyázás, és emelkedés hőlégballonnal, élő koncertek, valamint gyermek- és jeges-programok várják február 19-23 szombattól szerdáig a családokat a Hősök terénél, a Műcsarnok mellett a Samsung ingyenes Koris Farsangján egy kis téli kikapcsolódásra minden nap 10 és 22 óra között.
Műkorcsolya-, bombasztic dance- és delfin dance- show, nyolc éves minihokisok bemutatója, álarc- és mézeskalács készítés, melegedő sátor, R-Go, Bikini koncert, Tabáni István, a Vastag testvérek, Király L. Norbert és a győztesek fergeteges fellépése gondoskodik arról, hogy a kicsik és nagyok egyaránt jól érezzék magukat az öt napos ingyenes fesztiválon.
A Samsung ajándéka ez Magyarországnak az ugyanebben az időszakban a Műcsarnokban rendezett Samsung Európa Fórumunkhoz kapcsolódóan: Halló Európa, itt Budapest! A fesztivál keretein belül élő körkapcsolások segítségével egész Európa a főváros szívének lüktetését hallhatja majd. A modern technika vívmányainak köszönhetően országhatárokon átívelve megszólaltatunk külföldön élő magyar sportolókat, közéleti személyiségeket.
Az öt napos eseménysorozat minden napján egy-egy korszak - Rock&Roll, 80-as évek, 90-es évek, jelenkor - elevenedik fel a magyar zenekultúra olyan ikonjainak élő koncertjeinek köszönhetően, mint Szekeres Adrienn, Fenyő Miklós, Dolly Roll, Első emelet, Keresztes Ildikó. Az estét minden este neves DJ-k pörgős műsora zárja.
Az esemény az Európai Unió Tanácsának Magyar Elnökségének hivatalos kísérő rendezvénye.
A fesztivál programja teljes terjedelmében megtalálható az esemény weboldalán.

kori


Rock&Roll Party: Ingyenes koris farsang nemcsak korisoknak. Február 19.

80-as évek: Ingyenes koris farsang nemcsak korisoknak. Február 20.

X-Factor: Ingyenes koris farsang, nemcsak korisoknak. Február 21.

Ingyenes koris farsang, nemcsak korisoknak. Február 22.

Ingyenes koris farsang, nemcsak korisoknak. Február 23.