Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2016. október 6., csütörtök

21.450 - POLGÁRJOGI MOZGALOM - 2016-10-06 > EZ DURVA! GYURCSÁNY: GYŐZTÜNK A NÉPSZAVAZÁSON

NEMZETI CIVIL KONTROLL

POLGÁRJOGI MOZGALOM - 2016-10-06


Devizahitelek. Ismét vesztett a bank.

Részletek alább!

VESZTETT A BANK! DEVIZAHITEL-VALÓTLAN KÖVETELÉSÖSSZEG
A szakértői vélemény egy részlete: 8. kérdés :Mit eredményezett, hogy a deviza nyilvántartású kölcsönök esetében a pénzügyi intézmények a folyósítást követően a virtuálisan létrehozott nyilvántartási összeget tekintették a kölcsön összegének? Ezzel megsértették a Ptk. Tovább a cikkhez.


FORINTOSÍTÁSI ELSZÁMOLÁS-EZZEL IS ÁTVERTÉK AZ ADÓSOKAT
Meghökkentő döntéseket hozott a Pénzügyi Békéltető Testület (PBT). Több határozatban is leszögezték: az MNB által az elszámolásra „javasolt" képlet és árfolyam nem kötelezés. Tovább a cikkhez.


EZ DURVA! GYURCSÁNY: GYŐZTÜNK A NÉPSZAVAZÁSON
A „baloldal" hosszú évek óta várta, hogy súlyos vereséget mérhessen Orbán Viktorra. Szerinte ez most megtörtént, és sikerült győzelmet aratni az Orbán-kormány és a fidesz felett. Tovább a cikkhez.


ELINDULT AZ INGYENES APRÓHIRDETÉSI RENDSZER! A hirdetések feladása és megjelentetése is ingyenes! SŐT! A hirdetésekből kiválasztva, szintén ingyen megjelentetjük a hirdetések nagy részét a NetExtra, valamint társ oldalaink Facebook, Google+, Twitter posztjaiban is. Így, szintén ingyen több százezer emberhez juthat el a hirdetésed. Ne hagyd ki! Kattints: Apróhirdetés.


FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát.Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. Kattints ide! Köszönjük! Nemzeti Civil Kontroll.