Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2016. október 26., szerda

21.543 - Magyar Szocialista Párt: Ez a hatalom leváltható! > 2016. október 25.



Feladó: mszp.hu
Dátum: 2016. október 25. 21:03
Tárgy: 2016. október 25.
 

Ez a hatalom leváltható!

Az október 23-i tüntetésen több ezres tömeg előtt Molnár Gyula beszédében azt mondta, azok gyalázzák meg az 1956-os forradalom eszméit, akik '56 örököseinek vallják magukat. Ők nem Nagy Imre, hanem sokkal inkább Rákosi Mátyás örökösei, s ha így folytatják ők is orosz emigrációban fejezik be a pályafutásukat. Hallgasd meg a teljes beszédet!

 

A kormányellenes tüntetés legkeményebb mondatai

Az Orbán-kormány leváltását, új rendszerváltást és ennek érdekében az összefogást sürgették baloldali ellenzéki pártok elnökei vasárnap Budapesten, a Blaha Lujza téren a civilek által szervezett 1956-os megemlékezésen és kormányellenes tüntetésen. A beszédek legütősebb mondataiból válogattunk.

Hogy meri magát puritánnak nevezni a kormány?

A bulibáróknak és az Ibizán partyzó nem közszereplőknek fogalmuk sincs arról, mit jelent a puritánság! A luxusjachtból nem látszik, hogy milyen szegénység van az országban. Bangóné Borbély Ildikó a Parlamentben kérte számon, hogy milyen alapon nevezi magát puritánnak a Fidesz kormány.

 
Gőgös Zoltán szerdán a Magánszférában

„Mondtam a Rogánnak, hogy mindent elfelejtett, amit faluról hozott. Ő nem más most már, mint egy flaszterparaszt." Kemény mondatok és vidéki valóság. Gőgös Zoltán a Magánszférában még a műsorvezetőt is megtanítja tehenet fejni. Szerdán 21.40-től az ATV-n.