Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2016. október 22., szombat

21.521 - Tájékoztatás UniCredit Bank elleni végrehajtásról OS cenzúra a végrehajtás elmaradásáról


Feladó: Rozália Mácsai
Dátum: 2016. október 18. 13:22
Tárgy: Tájékoztatás UniCredit Bank elleni végrehajtásról OS cenzúra a végrehajtás elmaradásáról
Címzett: jozsef@kutasi.eu



Kedves Média Munkatársak!
Mellékelten megküldöm MTI közleményünket, melyet  a OS cenzúra miatt nem tett közzé, továbbá az UniCredit Bank elleni végrehajtással megbízott végrehajtó levelét, melyben értesítette a végrehajtást kérő Falus Zsolt Ferencet a foganatosításról! Majd a mai napon telefon értesítette a végrehajtást kérőt, hogy elmarad az UniCredit Bank elleni  végrehajtás hirtelen betegsége miatt!

Bankcsapda Egyesület MTI közlemény 2016-10-17  – ezt a közleményünket nem tette közzé az Országos Sajtószolgálat:

„Rendkívüli Tájékoztatás!
A Bankcsapda Egyesület elnöksége úgy döntött, mivel hazai pénzügyi fogyasztók jogait is érintő súlyos jogsérelem a korábbi peres- és végrehajtási eljárás tárgya, ezért közérdekből nyilvánosságra hozza, hogy 2016. október 19. napján 15.00-kor az UniCredit Bank Hungary Zrt. Budapest, V. Szabadság tér 5-6. alatti székházában a bankkal szembeni végrehajtási eljárás keretében Falus Zsolt Ferenc végrehajtást kérő kérelmére és személyes részvétele mellett, dr. Schmidt Zoltán önálló bírósági végrehajtó helyszíni eljárást foganatosít. A végrehajtási eljárás kezdeményezésének a célja a bank által a kölcsönszerződéshez kapcsolódó kockázatkezelés érdekében alkalmazott ügyletek és üzleti partnerek adatainak a megismerése. Az Egyesület elnöksége szerint a végrehajtási eljárás egyik következménye a kölcsönszerződések teljes érvénytelensége lehet."

„Hoppá!!!!
Aki eddig kételkedett az igazságszolgáltatás elfogulatlanságában és pártatlanságában az most sem fog csalódni!
- Kérem tőletek, hogy ezt és az ezt megelőző posztot együtt osszátok, mert a közlemény kiadását az MTI megtagadta, továbbá most beszéltem dr. Schmidt Zoltán végrehajtó úrral, aki tájékoztatott, hogy a holnapi helyszíni végrehajtási cselekmények az UniCredit Banknál elmaradnak, mert váratlanul megbetegedett, kérdésemre előadta, hogy a helyettesítése nem lehetséges, mert az ügyben csak ő kíván eljárni.
Jeleztem korábban is, ezek uzsorások nem fogják megengedni nektek azt, hogy pereket nyerjetek !
Az Egyesületünk nagy érdeklődéssel várja az érintett magánszemélyek és civil szervezetek, csoportok érdemi javaslatait annak érdekében, hogy a jegybanki és állami szerepvállalással támogatott uzsorázással szemben közös erővel fel tudjunk lépni!
Falus Zsolt Ferenc
Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet elnöke"

Üdvözlettel:
Mácsai Rozália
Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet
elnökségi tag
+ 36 30 535 93 73