Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2016. október 12., szerda

21.475 - Nemzeti Hírháló: Dr.Horkovics-Kováts János > Egy társadalom nem működhet hosszútávon egy maffia berendezkedés alapján.


Feladó: Nemzeti Hirhalo
Dátum: 2016. október 11. 16:50
Tárgy: [Lapszemle] Kivonul a demokráciából a Demokratikus Koalíció 
Címzett: Kutasi József <jozsef@kutasi.eu>


Nemzeti Hírháló hírlevél
2016 október 11.



Felhívás

Hogyan működne a legitim Országház


Tisztelt Nemzettestvérek!

Sokan vannak már a Kárpát-medencében, akik felismerték a jelenlegi rendszer tarthatatlanságát.
Egy társadalom nem működhet hosszútávon egy maffia berendezkedés alapján. Korrupció, hazudozás, nemzetkifosztás mindennapi életünk részévé vált.

Felhívom minden magánszemélyt, civil szervezet, társadalmi csoport, polgári kör, párt, önkormányzat tagját, hogy a magyar alkotmányos rend helyreállítása érdekében jelentkezzen az alábbi e-mail címen: janoshorkovicskovats@gmail.com. Terveink szerint egy konferencia keretén belül döntenénk a rend visszaállításának menetét.

2016.10.10.
Dr.Horkovics-Kováts János


Kivonul a demokráciából a Demokratikus Koalíció
2016.10.10. 09:53 hidfo.ru

A Demokratikus Koalíció elnöksége a hétvégén döntést hozott arról, hogy országgyűlési képviselőik a jövőben nem vesznek részt a parlament munkájában.

Az amerikai tulajdonban lévő Index.hu saját forrásaira hivatkozva azt írja, hogy a DK valamennyi képviselője távozik a parlamentből. A törvényhozási folyamatban többé nem kívánnak részt venni, és a szavazásokon sem fognak megjelenni.
"A DK-sok tisztában vannak azzal, hogy a házelnök a távolmaradásért pénzbüntetést szabhat ki rájuk. Ennek ellenére sem fognak visszatérni a parlamentbe. Az alaptörvény ugyanakkor kimondja, hogy egy képviselő mandátuma megszűnik, "ha egy éven keresztül nem vesz részt az Országgyűlés munkájában." Erre információnk szerint azt a megoldást találták ki Gyurcsányék, hogy egy "jelentéktelenebb" szavazáson egy év múlva bemennek gombot nyomni." - írták.

Gyurcsány Ferenc pártja korábban a népszavazáson sem kívánt részt venni, és választóit arra biztatta, hogy távolmaradásukkal segítség elő a kvótareferendum érvénytelenségét. A DK Facebook-oldalán ehelyett kijelentette, hogy "otthon maradni jó". Úgy tűnik, ezúttal a parlamenti munka, és saját választóik képviselete helyett is találtak jobb elfoglaltságot.

Kapcsolódó:

Gyurcsány: viszlát parlament!Gyurcsány: viszlát parlament! (napi.hu)
Nem vesznek részt a jövőben a parlament munkájában a DK országgyűlési képviselői, mindannyian végleg kivonulnak. Erről döntött a hétvégén rendkívüli ülésén a DK elnöksége, értesült az Index. A DK-s bojkott azt jelenti, hogy mostantól a négy képviselő, Gyurcsány Ferenc, Vadai Ágnes, Varjú László és Oláh Lajos nem vesznek részt az üléseken és a bizottsági munkákban, nem hallgatják végig a napirend előtti hozzászólásokat, nem járnak be szavazni sem.
Gyurcsán(y) és a nagy román hadjárat - állambiztonsági jelentések 1989 februárjábólGyurcsán(y) és a nagy román hadjárat - állambiztonsági jelentések 1989 februárjából (pestisracok.hu)
Történelmi időket élt az ország 1989 telén. A III/III-as Csoportfőnökség heti jelentésében felbukkan a vitaestre készülő Gyurcsán(y) Ferenc, valamint a román megszállást vizionáló Morvai Ferenc neve. Annak is tanúi lehetünk, ahogyan Bajnai Gordonék megalapítják az Unió a Demokratikus Szocializmusért nevű szervezet, amelyet néhány hónappal később meg is szüntetnek. Az ország a változásra, az MSZMP a túlélésre készült.
Göncz Árpád sajtószabadság likvidátor: így szűnt meg az Új Magyarország és az Új DemokrataGöncz Árpád sajtószabadság likvidátor: így szűnt meg az Új Magyarország és az Új Demokrata (lovasistvan.hu)
A témával foglalkozó levelem Göncz Árpádhoz a Demokrata 2002. december 20-i számában jelent meg. Ebben az olvasható, hogy mind az Új Magyarországot, mind az Új Demokratát hirtelen megszűntették, amikor azok - megjelenésük utolsó számában - jelezték, a következő számban Göncz átvilágításával foglalkoznak.
Schulz: párbeszédet kell kezdeni azokkal, akik úgy gondolkodnak, mint Orbán ViktorSchulz: párbeszédet kell kezdeni azokkal, akik úgy gondolkodnak, mint Orbán Viktor (hirado.hu)
Párbeszédet kell kezdeni mindazokkal, akik úgy gondolkodnak az EU-ról, mint Orbán Viktor magyar miniszterelnök - mondta Martin Schulz. Arra a kérdésre, "hogy mikor fogy el Európa türelme Magyarországgal szemben, amelynek kormánya közvetett módon az utolsó ellenzéki lapot is megszüntette", kiemelte, hogy ellenzi Jean Asselborn luxemburgi külügyminiszter felvetését az uniós tagság megvonásáról.
Készülődnek az osztrákok - 130 ezer fegyvert vettek az elmúlt két évbenKészülődnek az osztrákok - 130 ezer fegyvert vettek az elmúlt két évben (alfahir.hu)
Mintegy húsz százalékkal nőtt a legálisan fegyvert tartók száma az utóbbi két évben Ausztriában, megugrott a kereslet a gázspray és a hangriasztók iránt is - számolt be a legújabb adatokról az Österreich című napilap kedden. A belügyminisztérium nyilvántartása szerint jelenleg mintegy 290 ezren birtokolnak csaknem 970 ezer fegyvert, míg 2014-ben 240 ezer ember tartott magánál legálisan 840 ezer fegyvert.


"Értelmetlen itt ülni" - Amerikának elege van az oroszokból
Szeptember 30. Faktor

Washington a Moszkvával Szíriáról folytatott tárgyalások felfüggesztésének határán áll.

Értelmetlen itt ülni - Amerikának elege van az oroszokból

Washington a Moszkvával Szíriáról folytatott tárgyalások felfüggesztésének határán áll, amelyek arra irányulnak, hogy felélesszék az orosz-amerikai fegyvernyugvási megállapodást a konfliktus sújtotta közel-keleti országban - jelentette ki csütörtökön John Kerry amerikai külügyminiszter Washingtonban.

"A párbeszéd felfüggesztésének határán állunk, mivel értelmetlen itt ülni és komolyan venni bizonyos dolgokat olyan bombázások tükrében, mint amilyenek jelenleg is zajlanak. Ez egy olyan pillanat, ahol más alternatívák után kell néznünk" - mutatott rá Kerry.

EZT IS AJÁNLJUK:
A Szíriában tomboló erőszakról beszélt Angela Merkel német kancellár és Recep Tayyip Erdogan török elnök is csütörtöki telefonbeszélgetésük során.

Steffen Seibert német kormányszóvivő elmondta: a két politikus egyetértett abban, hogy Oroszországot különleges felelősség terheli abban, hogy az erőszaknak véget vessen és ezzel egyáltalán legyen valamiféle kilátás a békés rendezésre. Az orosz légicsapások által támogatott szíriai hadsereg offenzívája Aleppóban csak a civil lakosság már így is súlyos szenvedését fokozza - mondta Seibert és elfogadhatatlannak minősítette a nemzetközi humanitárius jog kirívó megsértésének eseteiről szóló értesüléseket. Sürgetőbb a tűzszünet, mint valaha - tette hozzá.

Az Anadolu török hírügynökség szerint Merkel Törökország Eufráteszi Pajzs fedőnevű műveletéről is tájékozódott. Ankara augusztus 24-én indított hadműveletet a határ szíriai oldalán, hogy a térséget megtisztítsa a terrorszervezetektől.

A kancellár Vlagyimir Putyin orosz elnökkel is egyeztetett telefonon a nap folyamán. Egyetértettek abban, hogy a béke érdekében tett nemzetközi erőfeszítések nem szakadhatnak meg. Putyin a német kezdeményezésre indított beszélgetés során hangsúlyozta, hogy Washingtonnak be kell tartania az orosz-amerikai megállapodás rá vonatkozó részét azzal, hogy szétválasztják az általuk támogatott mérsékelt ellenzéket a terroristáktól. Ugyanakkor az orosz elnök elmondta: Moszkva továbbra is erőfeszítéseket tesz egy stabil tűzszünet és a humanitárius helyzet javítása érdekében.


Kapcsolódó:
Az ENSZ-főtitkár Aszadot vádolja 300 ezer szíriai halála miattAz ENSZ-főtitkár Aszadot vádolja 300 ezer szíriai halála miatt (kuruc.info)
Bassár el-Aszad szíriai elnök felel 300 ezer szíriai haláláért, mert kudarcot vallott országa vezetőjeként - jelentette ki Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár hétfőn. Ban Ki Mun a boszniai Srebrenicában, valamint a közép-afrikai Ruandában elkövetett mészárlásokhoz hasonlította azt, ami jelenleg az észak-szíriai Aleppóban zajlik. "Meg kellett volna állítanunk Srebrenicát, meg kellett volna állítanunk a ruandai népirtást. Aleppóban minden lehetségest megteszünk" - hangsúlyozta.
Megjelent az első beígért wiki leaks emailcsokorMegjelent az első beígért wiki leaks emailcsokor (conservativedailypost.com)
Clinton a színesbőrűeket "semmirekelőknek" nevezi és megbeszélték a választási manipuláció részleteit. Soros a tanácsadója. Persze a médiát ez sem fogja érdekelni, Clinton kell legyen az USA elnöke és ezért bejelentik, hogy minden vitában győzedelmeskedik.
Sorra dőlnek ki a csontvázak, a világ egyik legmocskosabb bankja a Deutsche BankSorra dőlnek ki a csontvázak, a világ egyik legmocskosabb bankja a Deutsche Bank (portfolio.hu)
A Deutsche Bank 2008 eleje óta különböző csalások miatt több mint 9 milliárd dollár büntetést fizetett, és egyelőre nehéz megmondani, hol áll meg a végösszeg. A bank 5,5 milliárd eurót tett félre büntetésekre, de a legutóbbi botrányok, az akár 14 milliárd dolláros büntetéssel fenyegető MBS-botrány vagy az orosz pénzmosási csalás jóval nagyobb veszteséget okozhat a banknak, mint amire a menedzsment számít.
Soros haverja, felszólította az USA kormányt, hogy távolítsa el Putyint a hatalombólSoros haverja, felszólította az USA kormányt, hogy távolítsa el Putyint a hatalomból (vilaglato.info)
Robert Parry, az egyik legismertebb amerikai tényfeltáró újságíró a független amerikai portálon írt cikkében arra hívja fel a figyelmet, hogy egy évente 100 millió amerikai dollár adófizetői pénz fölött rendelkező alapítvány neokonzervatív vezetője a Washington Postban felszólította az Egyesült Államok kormányát, legyen meg az akarata, hogy eltávolítsák Putyin elnököt a hatalomból. A kulcsfontosságú pozícióban lévő Carl Gershman az amerikai adófizetők pénzén eltartott kormányzati National Endowment for Democracy elnöke.
Új globális biztonsági rendszert sürget KínaÚj globális biztonsági rendszert sürget Kína (mszfszk.hu)
Kína kedden arra szólította fel a világot, hogy hagyjon fel az idejétmúlt hidegháborús gondolkodással, és lásson hozzá egy új globális biztonsági rendszer felépítéséhez - jelentette a Magyar Békekör kedden, pekingi közlésre hivatkozva. "A világ országainak a nemzetközi együttműködésnek kell elsőbbséget biztosítaniuk, és ennek keretében új globális biztonsági rendszert kell felépíteniük" - jelentette ki Csang Van-csuan kínai védelmi miniszter a 7. pekingi Xiangshan biztonsági fórumon mondott beszédében.
Elképesztő! Orosz színeket festenek az amerikai harci gépekreElképesztő! Orosz színeket festenek az amerikai harci gépekre (oroszhirek.hu)
Egy kanadai újságíró tette közzé a Twitteren azokat a fényképeket, amelyeken az látható, hogy az amerikai harci gépeket az orosz légierő repülőire megtévesztésig hasonlító színűre festik. Az Egyesült Államok vajon így készül végrehajtani a szíriai civil lakosság elleni légitámadásokat és az oroszokat, vagy a szír kormányerőket teszi majd felelőssé?