Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2016. október 19., szerda

21.488 - FOGADJ ÖRÖKBE EGY TERRORISTÁT! A kanadaiak tudják, hogy hogyan kell a lakossági panaszokat kezelni.


Feladó: Mihály Zsolt Vadai 
Dátum: 2016. október 13. 12:25
Tárgy: JÁRJANAK ÍGY AZOK, AKIK NEM MENTEK EL SZAVAZNI

FOGADJ ÖRÖKBE EGY TERRORISTÁT!

A kanadaiak tudják, hogy hogyan kell a lakossági panaszokat kezelni.

Íme, egy példa.

Egy kanadai liberális hölgy igen sok levelet írt a kanadai kormánynak, felpanaszolván a Nemzeti Javítóintézetben elhelyezett bevándorlókkal (terroristákkal) szemben alkalmazott eljárásokat. Választ követelt a levelére.

Ezt a választ kapta:


National Defense Headquarters

M Gen George R. Pearkes Bldg., 15 NT

101 Colonel By Drive

Ottawa , ON K1A 0K2

Canada

Kedves Aggódó Állampolgárunk!

Köszönjük az elmúlt hónapokban írt leveleit, melyekben mélységes aggodalmát fejezi ki a kanadai hatóságok tálib és al-kaida terroristákkal kapcsolatos bánásmódja tekintetében. Azóta a nevezett személyeket átutaltuk az afgán kormány jogkörébe és mára az afgán rendvédelmi szervek által felügyelt Afgán Nemzeti Javítóintézetben vannak.

 

Ezeket a jelzéseket mi igen komolyan vesszük, és az Ön erősen és tisztán artikulált véleménye Ottawában a hatóságoknál támogató meghallgatásra talált.

Minden bizonnyal örömmel fogja Önt eltölteni az Ön és az Önhöz hasonló állampolgáraink aggódása által kiváltott azon fejlemény, melynek értelmében Minisztériumunk szervezetén belül a Nemzetvédelmi Hivatalban egy új osztályt hozunk létre "Liberálisok Felelősségvállalása a Gyilkosokért Program" elnevezéssel, rövidítve: LFGyP.

 

Ezen új program vezérelveinek megfelelően elhatároztuk, hogy országszerte kísérleti jelleggel allokálunk néhány terroristát az olyan aggódó állampolgárok lakásaiba mint Ön is, és személyesen Önökre bízzuk őket.

 

Az Önre személyesen bízott őrizetes már kiválasztásra került, és jövő héten a hétfői napon fogjuk őt erős fegyveres őrizet mellett az Ön torontói lakhelyére szállítani.

 

Ali Mohammed Ahmed bin Mahmudnak hívják az Ön őrizetesét. Önnek az lesz a feladata, hogy a levelében megfogalmazott irányelvek szerint kezelje őt. Nyilván örömére szolgál, hogy mindezt hatóságilag heti rendszerességgel ellenőrizni fogjuk, biztosítandó, hogy Ahmed elhelyezésének körülményei mindvégig teljes összhangban álljanak az Ön ilyen irányú követeléseivel.

 

Bár Ahmed szociopata és rendkívül erőszakos, reméljük, hogy az Ön érzékenysége, mely az ilyen típusú megnyilvánulásokat "viselkedési problémák"-ként láttatja Önnel, segíteni fog az őt jellemző dühkitörések csillapításában.

 

Valószínűleg Önnek van igaza, amikor ezeket a problémákat mindössze a kultúrális háttérben meghúzódó különbségekből eredezteti. Úgy gondoljuk, hogy ennek megfelelően az Ön terveiben szerepel mind a folyamatos tanácsadás, lelki beszélgetés és az otthontanítás is, ugyanakkor erősen ajánljuk, hogy ez időre alkalmazzon segítő őrszemélyzetet.

 

Kérem, hogy értesítse zsidó barátait, szomszédjait vagy rokonait bentlakójáról, mert esetleg dühbe jöhet, sőt, erőszakossá is válhat velük kapcsolatban – de bizonyosak vagyunk abban, hogy Ahmed értelmére hatva kiválóan tudja majd kezelni ezeket a jelenségeket.

 

Ahmed nagy szakértője a háztartási termékekből, eszközökből készíthető robbanószerkezetek széles skálájának – ez talán Önt arra sarkallhatná, hogy ezeket a tárgyakat elzártan tartsa, amennyiben nem kell attól tartania, hogy ezen Ahmed megbántódik.


Az Ön által örökbefogadott terrorista rendkívül jártas a kézitusában, és olyan egyszerű tárgyakkal, mint egy ceruza vagy egy körömvágó olló, gyakorlottan tud emberi életeket kioltani. Javasoljuk, hogy ne kérje Ahmedet ezen tudásának bemutatására sem otthon, sem más olyan helyeken, ahová hazánk életviteléhez való alkalmazkodásának elősegítése céljából viszi majd el.

 

Ahmed nem fogja keresni sem Önnel, sem lányával más módon, mint szexuálisan a kapcsolatot, hiszen nézetei szerint a nők tulajdonolt tárgyak, akiknek nincsenek jogaik akár arra sem, hogy az ő szexuális követeléseit visszautasítsák. Ezt a kérdést ő kifejezett érzékenységgel kezeli.

 

Tudnia kell, hogy Ahmed erőszakos megnyilvánulásokat tanúsított olyan hölgyekkel kapcsolatban, akik nem az ő elvárásainak megfelelő ruházatot viselik. Biztosak vagyunk abban, hogy élvezni fogja azt az anonimitást, amit csak egy burka viselése biztosíthat Önnek. Ezzel kapcsolatban emlékeztetni kívánjuk, hogy ez mindössze "az ő kultúrájának és hitének" tiszteletben tartását jelenti majd, ahogy Ön levelében fogalmazott.

 

Kérjük, hogy viselje szívén Ahmed sorsát. Biztosíthatjuk Önt, hogy felkészült szakembereket igyekszünk majd találni arra a nemvárt esetre, ha Ahmed kanadai beilleszkedése során esetlegesen felmerülő nehézségekkel kapcsolatban bármikor a jövőben jó tanácsokra lenne szüksége.

 

Engedje meg, hogy ismételten köszönetet mondjunk azért, hogy aggodalmainak hangot adott. Mindig nagyra értékeljük, ha az olyan emberek, mint Ön, folyamatosan tájékoztatnak bennünket arról, hogy hogyan feleljünk meg munkaköri kötelességeinknek, és mi módon gondoskodjunk embertársainkról.

 

Jó szerencsét, és az Isten áldja meg Önt.

Kiváló tisztelettel:

Gordon O'Connor

Nemzetvédelmi miniszter