Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2016. október 7., péntek

21.452 - Király B. Izabella: Ismeretlen szerzőben ne bízz!!! Én vállalom az írásomat! Ezt tedd ki! Ez nem fideszes duma!


Feladó: K.B.Izabella
Dátum: 2016. október 6. 18:11
Tárgy: 21.446 - Itt nem a kormány szerepelt le, nem az ellenzék mondott csődöt, és nem a demokrácia intézménye szenvedett csorbát.
Címzett: 1946 kutasi <kutasi1956@gmail.com>


Ismeretlen szerzőben ne bízz!!!
Én vállalom az írásomat! Ezt tedd ki! Ez nem fideszes duma!


Király B. Izabella 
A népszavazásról…

Figyelemreméltó, hogy a mostani népszavazáson úgy sikerült közel 3 millió háromszázezer NEM szavazatot elérni, hogy nem kizárólag a kormánypártok mozgósítottak erre. Ezt azért nem árt hangsúlyozni, nehogy a 2018-as választásokkal kapcsolatban téves következtetésekre jussunk. Orbán ezt a népszavazást bizalmi kérdésnek tekintette, amit a sok NEM ellenére elbukott. Nagy a valószínűsége, hogy a mostani NEMesek nagy része 2018-ra lemorzsolódik.

A politikai rendszer teljes csődjét bizonyítja az október 2-ai népszavazás. A csatavesztés ellenére, a Fidesz nem tagadta meg önmagát. Minden prominense hozta a formáját. Képesek a csillagot letagadni az égről. Az ellenzéki pártok teljesen félreértve a helyzetet, saját győzelmükként tüntetik fel az eredményt. Meglehetősen kellemetlen helyzetbe kerültek azok a különböző nemzeti szerveződések, akik a részvétel és a NEM mellett agitáltak! Addig helyezkedtek, amíg a rossz oldalra kerültek.

A legfigyelemreméltóbb a kétarcú Jobbik viselkedése. Ők teljes mellszélességgel támogatják a Fideszt. Gátlástalanul biztosítják a kétharmadot minden hazaáruló törvénymódosításhoz. Tévedés, hogy a Fidesz „repült rá a Jobbikra"! A Jobbik adta föl az arculatát, és tésztásodott hozzá a fideszes közeghez. (Lélekcserélő idők!) Közös az érdekük: hatalomban maradni. Jól fizető állás a parlamenti ellenzéki is. Tényleg nevetséges a népszavazásra, a nem-mel szavazásra buzdító Jobbik a bukta után lemondásra szólítja fel Orbánt? És ők? Az ő felelősségük, Vagy ők ott se voltak?

A többi „magyar NEMes" a legjobb indulattal csak rövidlátó, vagy eleve vak, esetleg elvakult, vagy csak okoskodó taktikázó… (Figyelem! Nem az útmutatást váró és félrevezetett emberekről beszélek, hanem, a rossz utat mutató „idegenvezetőkről", akiknek elromlott az iránytűje. Mert szemmel láthatóan nem megfelelő a csapásirány. A jóhiszemű hazafiakat épp a hazaszeretetüket kihasználva csalta csapdába a gátlástalan hatalom.) Fidesz, KDNP, Munkáspárt, Párt-független nemzetiek, Betyársereg, Jobbik, Értünk értetek, Kossuth-tériek, Lokálpatrióták, több 100-200 fős „nemzeti" fészbukos-csoport hozta össze ezt a szégyellni való helyzetet, azaz, hogy a bukott miniszterelnököt sikerült a megbillent trónján tartani. Ha rajtuk múlik, tán 2018-ban meg is koronázzák! Figyelemreméltó tehát, hogy a mostani népszavazáson úgy sikerült közel 3 millió háromszázezer NEM szavazatot elérni, hogy nem kizárólag a kormánypártok mozgósítottak erre. Ezt azért nem árt hangsúlyozni, nehogy a 2018-as választásokkal kapcsolatban téves következtetésekre jussunk. Orbán ezt a népszavazást bizalmi kérdésnek tekintette, amit a sok NEM ellenére elbukott. Nagy a valószínűsége, hogy a mostani NEMesek nagy része 2018-ra lemorzsolódik.
 
A nemzeti nem-fideszes NEMesek szerint, aki otthon maradt, az gyurcsányista! Viszont az ellen tiltakoznak, hogy ők orbánisták lennének. Pedig azok! Akik felelősségük teljes tudatában (?) a leghatározottabban, kifejezetten és nyíltan a részvétel és a NEM mellett kampányoltak, meggyőződésem szerint úgy gondolták, hogy Orbán és a Fidesz (rém)uralma örökké tart, ezért jobbnak látták dörgölőzni a hatalomhoz. Taktikáztak! Ha hiba volt kiírni ezt a népszavazást, még nagyobb hiba volt mellette kampányolni annak, aki hazafinak tartja magát. A népszavazás bebizonyította, hogy a nép nem olyan ostoba, mint a politizáló „szellemi foglalkozásúak", akik bizonygatták, hogy a kvóta-népszavazás nem pártkérdés, hanem nemzeti ügy! Nagy tévedés! A népvándorlás, és az óriási migráció olyan történelmi-politikai kérdés, amit végre a realitások talaján állva kell megválaszolni, és megoldani. Ez azonban a „migránssimogató", vagy a migránsgyűlölő hozzáállással lehetetlen. Nagyon jól érzékelhető, hogy a problémát a politikusok nem megoldani szeretnék, hanem meglovagolni. A politikusok hitványsága elképesztő…

A kétoldali agymosásnak a nép nagy többsége ellenállt. Ez bámulatra méltó! Szinte hihetetlen: ebből a népből még lehet újra nemzet! Óriási csúsztatás, hogy a nem-szavazó 5 millió emberről nem beszélnek az elemzők. Nem akarják felfogni, hogy a rendszerrel szembeni kifejezetten tudatos politikai magatartás is lehet a távolmaradás.

A kormány megbukott. A hozzá dörgölődzők pedig elgondolkodhatnak azon, érdemes volt-e a hitelüket kockáztatni!
De ki a győztes? Mert nem győzött a másik, ájrópázó banda sem, hiába fényezi magát!
Az biztos, hogy a nemmel szavazókkal nem lehet kormányt váltani, pláne rendszert. (Érdemes két nemzetrontó véleményformáló nevét megemlíteni: Dr. Éva Mária Bárki, Dr. Morvai Krisztina, még annak is szükségét érezték, hogy külön levélben agitáljanak a részvételre. Mindketten jogászok!)

A lényegében nem is létező média-pártok-ellenzék csak kormányt akar buktatni, de esze ágában sincs a rendszerváltás, hiszen jól fizető állás ellenzéknek lenni. És hát ugyanabból a KISZ-ből érkezett forradalmi ifjúság ők. És egy a zászló! A hamis!

Ez a népszavazás vízválasztó! Tanulságainak a levonására van még pár hónap.

Közeledik az idő a kormány- és rendszerváltásra!
Talpra, magyar! Lépjünk végre a harmadik útra!

Munkástanácsok kijelölték '56-ban a HARMADIK UTAT!
2016. 10. 02.