Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2016. november 1., kedd

21.570 - A Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesülete közleménye, > Budapest, 2016. október 22., szombat


Feladó: <hirlevel@kisemmizettek.hu>
Dátum: 2016. október 31. 20:53
Tárgy: KISE hírlevél - 2016. október
Címzett: jozsef@kutasi.eu
  
HOGYAN LEHET TAGNAK JELENTKEZNI EGYESÜLETÜNKBE ?

A fészbúk oldalon regisztrált ismerőseink kb. 30 % -a tagja az Egyesületünknek. Számos személy van a hozzánk közel álló civil szervezetekben, egyéb szerveződésekben, melyek szimpatizálnak Egyesületünkkel, restitúciós, vagyon visszaadási céljainkkal, de nem tagok. Az Egyesület Hírlevél szolgáltatására feliratkozottaknak is csak egy része tag nálunk.
Most azonban mindenki számára lehetőséget kívánunk adni, hogy a
 
http://kisemmizettek.hu/jelentkezes.php

oldalunkon, a honlapunkon, jelentkezzen tagnak a Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesületébe. A jelentkezés történhet online, az ott található elektronikus felületen, vagy a Tagfelvételi adatlapot onnan letöltve, papíralapon is.

 Egy fiatalember nemrégen, ezen Tagfelvételi oldal pontjainak olvasása közben döbbent igazán rá arra, hogy mennyire aktuálisak és alapvető fontosságúak számára ezek a kérdések.
Mert ezek bizony azok a kérdések, melyekről egyrészről nem hall egyik nagy médiában, sajtóban egy kukkot sem, másrészről meg egy nagyon markáns mondhatni ég-és-föld különbség van a médiatémák és az adatlap kérdései között. Ez a különbség pedig az, hogy itt egyedülálló módon az ő érdekeit képviseljük. Egy kisemmizett ezzel nem találkozik sehol máshol, csak itt.
Cikkünk a fészbúk oldalon

A Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesülete közleménye, MTI Országos Sajtószolgálat 


A Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesülete közleménye
    Budapest, 2016. október 22., szombat (OS) - 1956-os Forradalmunk 60. évfordulóján

        Az 1956-os Forradalmunk 60. évfordulóján a Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesülete kapcsolódva Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter félbehagyott rendszerváltást megállapító, mai napon elhangzott beszédéhez, emlékezet arra, hogy mik azok az alapvető, sarkalatos követelmények, melyek egyrészt szükségesek egy valóságos rendszerváltozáshoz, másrészt meg sajnálatos módon ezek 60 évvel a Forradalom után, 3 évtizeddel a rendszerváltozásnak csak elnevezett események után, még nem valósultak meg.
     Két ilyen alapvető, elengedhetetlen rendszerváltoztatási követelmény van, még ha erről hallgatás is van a legtöbb médiában. Mi azonban erről, amíg tehetjük folyamatosan tájékoztatjuk a közvéleményt, tehát a lusztrációs, és a restitúciós törvények megalkotása és következetes végrehajtása az, ami után majd elmondható lenne, hogy Magyarország is sikeresen befejezte a rendszerváltoztatást, lezárta az önkényuralmi időszakot.
     Magyarul az első törvény az igazságtételi törvény, az önkényuralmi időszak felelőseinek polgárjogi és ha indokolt büntetőjogi felelősségre vonása. A második törvény Egyesületünk alapcélja, a vagyon visszaadási törvény, az úgymond "államosítással" elrabolt vagyonok visszaadása, a kisemmizett magyarok, örökösöket is beleértve, sokmilliós táborának. Az európai ún. "volt szocialista" országok mindegyikében már elfogadtak és végrehajtottak ilyen valóságos rendszerváltoztató törvényeket, csak hazánkban nem.
     Kiadó: Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesülete
Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesülete
Alapítva 1990
www.kisemmizettek.hu
www.restitúció.hu