Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2016. november 11., péntek

21.594 - Patrubány Miklós: Donald Trump győzelme és a világméretű rendszerváltás

Feladó: MVSZ Sajtószolgálat
Dátum: 2016. november 11. 11:53
Tárgy: Donald Trump győzelme és a világméretű rendszerváltás
Címzett: jozsef@kutasi.eu 


A Magyarok Világszövetségének álláspontja szerint különös jelentőséggel bír Donald Trump győzelme az amerikai elnökválasztáson. Donald John Trump győzelmével elkezdődhet egy új, világméretű rendszerváltás. Az új rendszer legfőbb ismérve: véget vet az álságosan politikai korrektnek nevezett ordas, gátlások nélküli, ideológiai indíttatású hazudozásnak. Esélyt kap tehát az igazság kimondása, annak átfogó következményeivel. Ez az, ami tulajdonképpen már Donald Trump kampánya során bekövetkezett, de győzelmével ez a szemlélet a világ legerősebb államában hatalomra került. Ez a változás ki fog hatni az egész világra és be fog gyűrűzni Magyarországra is – remélhetőleg üdvös eredménnyel.

Másodsorban valószínűsíthető, hogy csökken egy világméretű katonai konfrontáció – a harmadik világháború – kirobbanásának veszélye.  Nem valószínű, hogy az Amerikai Egyesült Államok Donald Trump elnöksége idején Oroszország elleni háborúba sodorná környező országait, a Baltikumtól Lengyelországon, Románián és Törökországon át Kirgizisztánig.
Harmadsorban valószínűsíthető, hogy Amerikával az élen a kapitalista világ államai elmozdulnak a rabló kapitalizmustól a szociális piacgazdaság felé. Legalábbis erre enged következtetni Donald Trump megválasztása másnapján meghirdetett három prioritása – egészségügy, határvédelem, munkahelyteremtés – közül kettő.
Ennek a világméretű rendszerváltásnak lehetnek vadhajtásai is, de hitünk szerint ezek nem fenyegetik létében az emberiséget, hiszen a fent vázoltakkal új esélyt kap a kereszténység és a keresztény értékrend a földi élet alakítására.

Budapest, 2016. november 11-én          

                                                                                                    Patrubány Miklós István Ádám,
                                                                                            a Magyarok Világszövetségének elnöke
MVSZ Sajtószolgálat
9053/161111