Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2016. november 7., hétfő

21.587 - Szijjártó: Magyarországon nincs korlátozva a sajtószabadság

Feladó: Ténytár
Dátum: 2016. november 5. 22:00
Tárgy: Ténytár hírlevél
Címzett: Kutasi József Antal <jozsef@kutasi.eu>


space

2016. NOVEMBER 05. SZOMBAT

space
space

Házat a bedőlt lakáshiteleseknek?

space
space

A harmadik megoldás, hogy elhelyezzük őket állami tulajdonú lakásokban, ahol bérlők lesznek. Ezeket a lakásokat most kezdjük felépíteni– nyilatkozta Orbán Viktor a Blikknek 2011. június 3-án.

space
spacetovább »space
spacespace
space

Kevesebb ember a közigazgatásban?

space
space

Kevesebb mint fele emberrel fogunk dolgozni" – ígérte Orbán Viktor 2010. április 29-i sajtótájékoztatóján Budapesten.

space
spacetovább »space
spacespace
space

Szijjártó: Magyarországon nincs korlátozva a sajtószabadság

space
space

„Az Egyesült Államok kormányának újabb, minden alapot nélkülöző kritikáját visszautasítjuk. Magyarországon semmilyen szabadságjog - így a sajtószabadság - sincs veszélyben" – mondta Szijjártó Péter külügyminisztériuma nevében Menczer Tamás sajtófőnök.

space
spacetovább »space
spacespace
space

Révész Máriusz kritizálja a sípolókat – Korábban a Parlamentben ő tette ugyanezt 

space
space

„Ha valakit megvernek, az kimeríti a garázdaság fogalmát, de ha valaki tudatosan más embereknek az ünneplését megzavarja, az is kimeríti ezt a tényállást" – nyilatkozta Révész Máriusz, a kerékpározásért és az aktív kikapcsolódásért felelős kormánybiztos a Magyar Nemzetnek.

space
spacetovább »space
spacespace
space

Most akkor fontos Orbánnak a médiapiac, vagy sem?

space
space

Négy olyan terület létezik, ahol muszáj elérni, hogy a hazai tőke a nemzetközi fölé nőjön. Ezek a média, a bankok, az energia és a kiskereskedelmi hálózat. Hárommal megvagyunk, a negyedikbe beletörött a fogunk– mondta Orbán Viktor egy Lengyelországban rendezett gazdasági fórumon 2016. szeptember 7-én.

space
spacetovább »space
spacespace
space

Gyurcsányék idejében még felháborító volt magáncéggel biztosítani egy nemzeti ünnepet – A Fidesz alatt ez már nem gond...

space
space

El nem tudom képzelni, hogy Franciaországban, Németországban előfordulhatna, hogy egy állami rendezvényen egy magán biztonsági cég motozza meg az embereket" – mondta Révész Máriusz.

Nem tartja alkotmányellenesnek, hogy egy idegen őrző-védő kft. végzi nemcsak a szűkebb biztosításokat, hanem például március 15-én vagy más ünnepségeken is? Ennek már csak a létezése is nemzetbiztonsági kérdést vet fel" – mondta Wittner Mária, Fidesz.

A két idézet a 2002 és 2010 közötti, és különösen a 2006 őszén elkövetett állam általi jogsértéseket vizsgáló albizottság 2010 szeptemberi ülésén hangoztak el.

space
spacetovább »