Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. április 1., kedd

524 - Az első levélre nem jött érdemi válasz. Most ismét, még mindig,várom a választ.

Von: Vass István [mailto:istvan.vass@invitel.hu]
Gesendet: kedd, 2008. április 1 13:28
An: Nemzeti Hírháló; Független Újságírók Szövetsége (FÚSZ); Árpádvonal; Hunhír; Nemzetőr; Tornádó Hír!
Cc: Magyarok Nyilai; Magdi Tölgyesi; Váci JOBBIK; Fáber Károly; gtolnay@extramail.hu; JOBBIK; Kovács Géza MÖM; MVSZ Patrubányi MIklós; Novák Előd; Pannon Nemzeti Gárda; pecsy.gabor@t-online.hu; Peter Hernadi; Rajkai Zsolt; rendszervalto.forum.06@gmail.com; samsomdikiss.karoly@chello.hu; Tatár József; Vadai Zsolt, Kutasi József
Betreff: Fw: Válasz igény

 

Tisztelt Címzettek!

Ez a második levelem, amelyben a nemzeti radikálisok közös fellépését sürgetem. Megkapták: JOBBIK, MÖM, REFOR, Nemzeti Gárda.

Mind külön-külön. Csak közös fellépés lehet eredményes. Az első levélre nem jött érdemi válasz. Most ismét, még mindig,várom a választ.

 

Akár válasszal, akár a nélkül legyen most már, a fontos kezdeményezés nyilvános a nemzeti sajtó számára. A végén mindenki tudja majd, hol a helye, kire számíthat, kik azok, akik egy ilyen helyzetben valóban tenni akarnak. Egyelőre harsog a csend.

 

Vass István

 

----- Original Message -----

From: Vass István

Sent: Tuesday, April 01, 2008 10:49 AM

Subject: Válasz igény

 

Tisztelt Dr. Vona Gábor!

 

Nem hiszem, hogy egy olyan testvéri körben, mint mi, a nemzeti radikálisok vagyunk, méltatlan lenne egyszerre mindannyinkhoz intézett körlevélben kérni, javasolni valami fontos dolgot. Azt sem hiszem, hogy baráti gesztus lenne a címzettektől, egy ilyen levélre nem válaszolni. Mégis ez történik. Hiszen tegnap este arra hívtam fel minden szervezetünk, így a JOBBIK figyelmét is, hogy ebben a kaotikus helyzetben, amikor az aljas hatalom kormányválságba sodródott nekünk közösen fellépve, az embereket együtt hívva kellene a Kossuth térre egy nagygyűlést szerveznünk, ahol a valódi rendszerváltást követelnénk.

 

Nagyon furcsán venné ki magát, ha most, pont a nemzeti radikálisok nem adnának hangot akaratuknak, s nem próbálnák meg KÖZÖSEN HÍVNI AZ EMBEREKET.

LÖN KÜLÖN ENNEK SEMMI ÉRTELME NEM LENNE, MERT CSAK KIS DEMONSTRÁCIÓK LENNÉNEK. Viszont hallgatásunk szégyen lenne ránk nézve.

 

Kérem Elnök Urat válaszoljanak felvetésemre, s lehetőleg aktív szándékkal.

 

Barátsággal.

Vass István

NaHÖK