Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. április 2., szerda

542 - Annyi a különbség, hogy az akkori tömeggyilkos fegyverek gazdái és vezénylői, vagy azok érdekköréhez tartozók most az Országházban vannak.

Von: tornado-hirek@googlegroups.com [mailto:tornado-hirek@googlegroups.com]

Im Auftrag von : Lengyel Karcsi

Gesendet: szerda, 2008. április 2. 07:45
An: Kutasi József

Betreff: Kossuth Tér_1956 október 25.wmv (77.2 MB)

 

Kedves Barátaim!

Tisztelettel és szeretettel ajánlom jó szándékú terjesztésre, közös filmnézésre - főleg azoknak, akik akkor még nem is éltek. Békességben tartsa meg a Jó Isten mindazokat élő mementónak, akik túlélték ezeket a szörnyű perceket. Békesség és lelkeik megnyugvása adassék pedig azoknak, akiknek ártatlan vére ma is ott szárad az utcán, és beitta a föld, megszentelve örökre. Könnyeiktől mai sós a föld. A sikolyok ma is ott kóborolnak faltól falig menedéket keresve. Minden lövedék röppályája ma is át meg átszövi a levegőt. A Kossuth téren 51 éve is elmúlt,hogy megállt a levegő, megállt az idő. Végső merevséggel mutató ujjak erdeje között lépdel, aki arra visz az útja. Hangtalan virágok sorakoznak a frissen telepített ágyásokban. A hajnali harmat egy-egy könnycsepp azóta minden csepp vér helyett.

Ez a tér méltatlan az állami zászló fogadására, a koszorúk dajkálására. Ez a tér az örök némaság helye. A fájdalomtól alaktalanná torzult arcokkal kirakott kockakövek tere. Nincs különösebb időszerűsége ennek a küldeménynek, hacsak az nem, hogy Magyarország legalább olyan mélységesen mély válságban van, akár akkor volt. Annyi a különbség, hogy az akkori tömeggyilkos fegyverek gazdái és vezénylői, vagy azok érdekköréhez tartozók most az Országházban vannak.

Még ott vannak!

Tisztelet és főhajtás minden bátor és ártatlan magyarnak, akiket körbekerített a halál 1956 október 25-én délelőttjén. Remélem, ez az üzenet épségben célba is fog érni. akik még nem látták a maga valóságában a hatalom véres valóságát, soha ne felejtsék el, amit ezek a képek felidéznek. Soha ne felejtsék el, hogy szükség esetén tudják majd mi a teendőjük emlékezéskor.

Lengyel Karcsi
 

A levél óriás mellékletet tartalmaz:
Kossuth Tér_1956 október 25.wmv (77.2 MB)
Letöltés: http://upload.citromail.hu/dl/?tid=725e40fd533af53da32bf63797c5c49e0
Érvényességi idő: 2008.04.08.
Az óriás melléklet letöltéséhez kattintson a fájlnév alatt szereplő címre. Az óriás melléklet érvényességi időn belül maximum 10 alkalommal tölthető le.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------