Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. április 3., csütörtök

566 - Utána, pedig végre RENDET szeretnénk, aminek ugye egyetlen alapvető feltétele az önök eltakarodása.

Von: Vass István [mailto:istvan.vass@invitel.hu]
Gesendet: vasárnap, 2008. március 30. 12:03
An: Kutasi József

Betreff: NINCS REND. NEM IS LESZ. REMÉNY SINCS RÁ!

NYILVÁNOS FELSZÓLÍTÁS

GYURCSÁNY FERENCHEZ.

 

Az ön kormányzása, amely az mszp és szdsz koalíciójának folyamatos torzsalkodására, erőszakos, csapongó, hovatovább már követhetetlen, reformnak nevezett elképzeléseire épül, válságba sodorta az ön által keresetlen módon lekurvázott országot.

 

A népszavazáson bebizonyosodott, hogy a nép elutasítja e reformoknak nevezett kaotikus intézkedéseket, s egyúttal, értelemszerűen önt, valamint kormányát.

 

Ön és kormánya intézkedéseikkel, viselkedésükkel szembekerültek az ország népével.

A népszavazás eredménye, az általános közhangulat, a folyamatos utcai demonstrációk, a kudarcba fulladt rendőri erőszak mutatja, hogy

 

NINCS REND. NEM IS LESZ. REMÉNY SINCS RÁ, HOGY REND LEGYEN

AMIG ÖN ÉS AZ ÖNT HATALOMBA SEGÍTŐ POLITIKAI CSOPORTOK

EL NEM TÜNNEK AZ ORSZÁG ÉLÉRŐL.

 

A csapások, amiket elszenvedtek, ingerülté, tanácstalanná tették, megrendítették önt és környezetét.

Egymással való torzsalkodásuk további károkat okoz az országnak, s az ön leplezetlen, dühös, de érdem nélküli megnyilvánulásai csak növelik a zűrzavart.

 

Felszólítjuk önt, hogy ne zártkörű pártrendezvényeken magyarázza a megmagyarázhatatlant, ne az acsarkodó, vagy elbizonytalanodott kormánypárti frakciók tagjait egrecíroztassa, ne nekik üzengessen, hanem azokkal próbáljon szóba állni, akiket megtévesztett gátlástalan hazugságaival, s akiknek oktalan bizalma a miniszterelnöki bársonyszékbe segítette önt. Nevezetesen a Magyar Néppel.

 

Ha nem szelektív az emlékezete, akkor ugye rémlik valami az un. Rendszerváltás kezdeti időszakában sorozatosan megnyilvánult tömegakartról?

Emlékszik ön a vízlépcső elleni demonstrációkra? A Hősök terén összegyűlt 200-300 ezres tömegekre. Az Erdély-tüntetésre? Amikor a keletinél a tömeg már megütközött a motoros rendőrökkel?

Nagy Imre és társainak újratemetésére? Ha nem is ön mondott ott lelkesítő, reménykeltő beszédet.

Emlékszik a közelmúlt Kossuth téri százezres tömegekre? Bizonyosan. Ha nem is szeret ezekre az eseményekre emlékezni.

Nos. Láthatja, hogy bizonyos esetekben mi, a NÉP összejövünk, és kinyilvánítjuk akaratunkat. Különösen akkor, ha hívnak minket.

 

Ezennel tehát felszólítjuk önt arra, hogy ön és kormánya, a régi hagyományokra, a kialakult siralmas helyzetre való tekintettel, hirdessen nagygyűlést a fővárosi Hősök terére, és ott az összejött tömegnek magyarázza el, a jelenlegi, kialakult helyzetet, s számoljon be mindarról, ami elvezetett ide. Utána most, mint hajdan egy Orbán Viktor nevű fiatalember, ön mondjon egy lelkesítő, reménykeltő beszédet nekünk.

Kérjük, hogy mindezt vízágyúk, gránátvetők, szkafanderes rohamrendőrök, és kordonok mellőzésével tegye.

 

Figyelje meg jól szavainak fogadtatását, és abból vonja le a megfelelő következtetést.

Az MŰCSARNOK lépcsőjén egyetlen fekete koporsó legyen, amelybe eltemetjük a hazugságot, a csalást, a képmutatást, az erőszakot, az aljasságot, ami az ország, a Nemzet sértegetését is megengedi.

 

Utána, pedig végre RENDET szeretnénk, aminek ugye egyetlen alapvető feltétele az önök eltakarodása.

 

Nemzettel a Hazáért Összefogás Közössége

Vass István

javítva: MŰCSARNOK. (nem Iparművészeti Múzeum)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------