Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. április 5., szombat

588 - Megkérdeztük az ügyletről Shadai-t is, a Judapest.org főideológusát, aki az első értesülések szerint amerikai és izraeli kapcsolatai révén tudta ilyen gyorsan nyélbeütni a tranzakciót.

Von: nemzetihirhalo@yahoogroups.com

Im Auftrag von Katona Ferenc
Gesendet: péntek, 2008. április 4 15:53
An: Kutasi József

Betreff: A Judapest felvásárolta a Kuruczinfó tartalomüzletágát

From: nemzetihirhalo@yahoogroups.com On Behalf Of Kovy
Sent: Friday, April 04, 2008 7:38 AM
To: Nemzeti Hirhalo lista; PKSZ; antikommunista@yahoogroups.com
Subject: A Judapest felvásárolta a Kuruczinfó tartalomüzletágát

From: János Czapp To: hir@nemzetihirhalo.hu Cc: hirhalo@fw.hu ; admin@nemzetihirhalo.hu Sent: Thursday, April 03, 2008 6:51 PM

Írta: judapest April 1st, 2008 | Ide: blog.

A telavivi DigiTimes beszámolója szerint a Judapest.org (JP) nemrég életre hívott, szélsőjobboldali tartalmakat fejlesztő leányvállalata megvásárolta a nagy múltú Kuruczinfó hasonló profilú üzletágát. A meglepő ügylet minden részlete egyelőre nem ismert.

A felvásárlással a Judapest.org az ordas eszmék piacán kívánja erősíteni pozícióit. A hírt a JP a beszámoló szerint az izraeli külügyminisztérium honlapján tette közzé a reggeli apróhírek között, azonban további részleteket nem hozott nyilvánosságra az ügylettel kapcsolatban. Iparági szakértők szerint a felvásárlás a tavaly ősszel bejelentett és azonnal nagy visszhangot kiváltó "Konim" program keretében történt. Szokatlan ugyanakkor, hogy a felvásárlásról eddig sem a Bombagyár, sem pedig a maga 6 éves piaci jelenlétével iparági veteránnak számító Kuruczinfó portál nem tudósított.

A JP az eredeti tervek szerint közép- és felső kategóriás popkulturális zsidó tartalmak fejlesztésével foglalkozik, és a tavalyi utolsó negyedév során be is mutatta első termékét, a közélet-gyorsítással felvértezett Flódni II modult.

A korábban igen népszerű, ám az utóbbi időben csupán utcai megoldásokkal jelentkező - egyes hírek szerint svájci - Kuruczinfó tavaly még nagyralátó tervekről számolt be. A Kuruczinfó-csoport elsősorban blokádokkal, valamint low-end terrorcselekményekkel kívánt berobbanni a szélsőjobboldal egyre növekvő piacára. Az év elején bejelentett termékek azonban szervezési nehézségek és a várakozásoknál gyengébb teljesítmény miatt nem kerültek piacra.

Növekvő botrány, megosztott szélsőjobboldal

ifj. Hegedűs Lóránd a bejelentést követő órákban kijelentette: vásárolod fel a kurvaanyádat. A heves nyilatkozatairól korábban is ismert református lelkész kifejtette, hogy legmélyebb megütközésének akar hangot adni amiatt, hogy a Judapest.org felvásárolta a Kuruczinfót. Hegedűs egyben epésen megjegyezte, hogy a hírt ő is a sajtóból kellett, hogy megtudja, mert a Kuruczinfó "mind eddig a pillanatig" nem adott tájékoztatást az eladásról.

A szélsőjobboldalon azonban korántsem volt egyértelmű a felvásárlásról szóló hír fogadtatása. A Hunok Lángoló Kardja (HLK) szervezet közleménye szerint a felvásárlás ténye mintegy végre bizonyítja azt, amit már évek óta állítottak: a Kuruczinfó valójában mindvégig egy torz talmudista provokáció volt. "A bosszú népe újra bizonyított" - zárul a HLK tömör közleménye.

JP: növekedési kilátások

Megkérdeztük az ügyletről Shadai-t is, a Judapest.org főideológusát, aki az első értesülések szerint amerikai és izraeli kapcsolatai révén tudta ilyen gyorsan nyélbeütni a tranzakciót. Shadai, akivel telefonon beszéltünk a reggeli órákban elmondta: "Többek között pontosan az új, szélsőjobboldali médiaakvízicióink révén vannak jó kilátásaink az üzleti évre. Ezen a területen továbbra is magas növekedést várunk közel 17 százalékkal, a kormány megmaradása esetén akár 20% feletti növekedést is el tudunk képzelni. Az akvirált kuruczinfó üzletágunk kétharmada továbbra is a zsidókra fog koncentrálódni, így ki tudjuk használni majd a szinergikus lehetőségeket. A médiafelmérések eddig is magas keresztolvasottságról számoltak be, így heteken belül tervezünk megjelenni közös médiaajánlatokkal is."

Elemzők szerint Magyarországon robbanásszerű növekedést produkált az elmúlt öt évben a szélsőjobboldali sajtópiac és az idei évben minden negyedik letöltött internetes oldal már ilyen tartalom lesz. A JP a legjobb időben lépett be erre a lukratív piacra.

Budapest-Tel Aviv-New York, 2008. április 1.

Gyurcsány Ferenc blogjából: „A Judapest sikere az egész ország sikere, és ne legyünk álszerények drága barátaim, elsősorban a kormány érdeme, hiszen átfogó reformintézkedéseink tették lehetővé, hogy a harmadik köztársaság progresszív csoportjai is sikerre vihessék saját elképzeléseiket. Nem csak álmodoznak, hanem szorgalmasan dolgoznak saját, így végső soron a köztársaság minden polgára boldogulásáért. Persze követtünk el hibákat. Naná, nem is egyet. Még szerencse, hogy válság nincs. Drága barátaim, húzzunk bele!"

Kóka János: „Újfent bebizonyosodott, hogy nincs nagyszerűbb a piaci versenynél. A jó győzedelmeskedik, a rossz alulmarad. A tiszta verseny tiszta viszonyokat teremt."

Dávid Ibolya e-mailje: „Drága zsidó, félzsidó és nem zsidó barátaim! Őszintén gratulálok a normális középosztály újabb sikeréhez!"

Orbán Viktor: „Nem kell elhatárolódnom mert el vagyok határolódva. Én vagyok én, te vagy te. Én itt állok, a JP meg a Kurucok ott guggolnak."

Szijjártó Péter kiegészítése: „Mindazonáltal az eset élesen világít rá Gyurcsány Ferenc személyes felelősségére és a jelenleg regnáló hatalom alkalmatlanságára, amely semmibe veszi az emberek véleményét."

Mazsihisz közlemény: „Tisztelt Judapest Elnökség! Vitáinkat félretéve koncentráljunk arra, ami összeköt minket: az ordas vonatrarakós, dunábalvetős és elgázosítós eszmék határozott elutasítására. Az új üzletág rentábilissá tételéhez kérjétek ki bátran az idősebbek, tapasztaltabbak véleményét. Székházatok van már?"

Az Igazságügyi Minisztérium közleménye:

Az amerikai székhelyű Német Nemzeti Szocialista Munkáspárt (NSDAP) felperesként egy kaliforniai bíróságon eljárást indított a Judapest nevű magyarországi internetes tartalomszolgáltatóval szemben. A kereset szerint nevezett tartalomszolgáltató a trösztellenes törvényekbe ütköző módon szerzett monopolisztikus pozíciót a magyar elektronikus médiában. A keresetben a bíróság a nemzetközi jogsegély szerződések szellemében arra kérte a magyar hatóságokat, hogy rendelje el a honlap üzemeltetésének átmeneti szüneteltetését és a szolgáltató tulajdonosát vádlottként szolgáltassa ki az Egyesült Államok szövetségi kormányának. A minisztérium a kérdést jogilag megvizsgálta és arra a megállpodásra jutott, hogy a kérést nem áll módjában teljesíteni, mert nem akarja növelni állapolgárai kiszolgáltatottságát. Az igazságügyi miniszter szó szerinti nyilatkozata szerint: "Most majd megtudják amerikai barátaink, milyen a valódi demokrácia és milyen a tényleges szólásszabadság." A miniszter egyszersmind sürgette az új médium tözsdei bevezetését, s kifejezte részvényjegyzési szándékát is.

MTI közlemény. Jaross Andor jogutódja bírósági eljárás kilátásba helyezése mellett követeli a Judapest.org-ot üzemeltető Shadai nevezetű kétes kilétű, galíciai jöttment státuszú egyéntől, hogy említett honlap impresszumából töröltesse néha Jaross Andor nevét vagy legalább válasszon valami magyarosabb csengésű nevet (pl. Kleinfeld Ignác).

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

.


__,_._,___