Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. április 5., szombat

601 - A bécsi tüntetés (http://barikad.hu/node/13112?fr=nemzetihirhalo) ébresztő kell, hogy legyen minden európai állam szabadságot akaró állampolgárának arra, hogy tenni kell!

Von: "Halász József dr." [mailto:hjozsef@pannoniatv.hu]
Gesendet: szombat, 2008. Április 5. 09:49
An: Kutasi József

Betreff: Nemzetköziösszefogást!

 

Nemzetközi összefogást!

A bécsi tüntetés (http://barikad.hu/node/13112?fr=nemzetihirhalo) ébresztő kell, hogy legyen minden európai állam szabadságot akaró állampolgárának arra, hogy tenni kell!

A Lisszaboni Szerződés még mindig nincs szövegegyesített változatban az Európai Unió honlapján (http://eur-lex.europa.eu/JOHtml.do?uri=OJ%3AC%3A2007%3A306%3ASOM%3AHU%3AHTML), ezárt szeretettel kérek mindenkit arra, hogy olvasson bele az általam készített szövegegyesítésbe (http://eunyet.hu/hirlevel/euszerz1_2007.doc, http://eunyet.hu/hirlevel/euszerz2_2007.doc).

Holnap, április 6-án a Magyarok Háza Bólyai termében 15 órakor tartott összejövetelre mindenki jöjjön el, aki szervezéssel hozzá tud járulni egy április 12-i budapesti Lisszaboni Szerződés népszavazással történő elfogadását követelő tüntetésen.

A jövő héten az EU Parlament Függetlenség/Demokrácia képviselőcsoportját megkeresem annak elősegítése érdekében, hogy ezen a napon, tehát

2008. április 12-én minden EU tagország fővárosában ugyanabban az időben legyen ugyanilyen jellegű tüntetés.

 

Kelt Szegeden, 2008. április 5-én.

A krisztusi örök értékrend szerinti magyar szeretettel:

Halász József, a Szent Korona alázatos szolgája

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------