Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. április 8., kedd

628 - Kutasi József - HIRLEVÉL 64/2008/ 00

Kutasi József  - HIRLEVÉL 64/2008/ 00

 

Tisztelt Cím!

Kedves Barátok!

Tisztelt Honfitársak!

 

 

Von: tornado-hirek@googlegroups.com

Im Auftrag von: Péteri Attila Árpád (Küldte!) 

Gesendet: kedd, 2008. április 1. 07:18
An: Kutasi József

Betreff: MAGYAR TALÁLMÁNYOK!!!

Tisztelt Honfitársak!  (Barátaim!)

Legyünk büszkék a csatolmányban látható eleinkre és a még köztünk lévő kortársainkra. Az Ő tehetségük adjon erőt a szürke hétköznapok elviseléséhez. Ha megtesszük, lesz alapja a MAGYAR ÚJJÁSZÜLETÉSNEK is! NEM ALKUSZUNK! Ennek reményében maradok kézfogással: (P.A.Á.)

(Kutasi József írja: Mellékleten csatolt Fájlaltot kinyitni!) Csodálatos felvételek a magyar találmányokról és annak feltalálóiról.

www.kutasi-jozsef.hirfutar.de.vu elérte a 627-dik számot. Kedden, 2008. április 8. 11:44:58-ig 6013 vendégnek örvendhettem. Köszönöm szépen!

 

Egy kis izelitő:

 

625 - Itt közöljük a magyar lelkészségek telefonszámát és címét, ahol érdeklődni lehet magyarnyelvű szentmisék helye és ideje után. (EURÓPA)

624 - Frigyesy Ágnes: A szeretet mindent legyőz! Beszélgetés Cserháti Ferenc atyával, a külföldi magyarok püspökével.

615 - Megfelelő szervezeti és szakmai háttérrel munkánkat, a magyar kultúra és nyelv oktatását elismertethetjük Németországban, mely elismertségből gyermekeink az iskolai bizonyítványaikban is részesülhetnek.

614 - Magyar emlékhelyek Németországban - Kapcsolatok világszerte - Tagszervezetek - A németországi magyar élet pillérei - A németországi magyar élet fontosabb címei.

613 - A szakértői kormány lehet az egyetlen megoldás - 2008. április 5-én megalakult a Nemzeti Kerekasztal - Továbbította: Frigyesy Ágnes: "Együtt, egymásra figyelve.

612 - Glanz und Elend der Liberalen in Ungarn - Vorgezogene Wahlen oder Minderheitsregierung.

609 - Kutasi József: Azért csak a szerzők vállalják a felelősséget! Für diese übernehmen nur die Autoren die Verantwortung!

608 - Mint kevert svájci csapat külföldi "vendégekkel" fogunk saját körzetünkben táborozni, egy kb. 3000-fős altábor keretében, öszesen kb. 23000 ....

602 - A 770 Deutsche Piraten Newcomer Blogcharts-ból, 48-dik helyen áll a Kutasi József -  Politikai Hírfutár!

598 - Ez az összeg az én magánvagyonom, arra igényt tartok! Én nem kérek alamizsnát, segélyt, hanem a levont.

592 - Frigyesy Ágnes: "A magyarságkép torzulásai a világban és bennünk".  Gondola: A Harmadik Köztársaság vége - a bukás elkezdődött. Polgári Hírszemle: Mit adott gyurcsány magának?

583 - Tiltakozunk a Magyar Rádió zenei együtteseinek tönkretétele ellen, és követeljük helyzetük mielőbbi megnyugtató rendezését!

578 - Prof. Dr. Bokor Imre - A Justitia Bizottság elnöke: A MAGYARSÁG TRAGÉDIÁI!

567 - Orbán: Valóságos nemzeti egységre van szükség - Zsidóvért iszik a Bayer - Összehívták a Magyarok VII. Világkongresszusát - Szerbia Trianonja.

561 - Bakk István: Pilisi Pálos Passió színházi előadása.

556 -  A Lakiteleki Népfőiskola a magyar emigráció központja. Ez évben is olvashattuk a rendszeresen érkező heti, havi, emigrációs lapokat.

536 - Nicht, dass allein Gyurcsány und seine Sozialisten für diese Misere verantwortlich sind. Schon die Vorgänger-Regierungen haben munter Geld, das eigentlich nicht da war, ausgegeben und das Land über seinen Verhältnissen leben lassen.

 

Honfitársi üdvözlettel és igaz szeretettel,

 

Kutasi József (Jóska bácsi, Jóska, Papa, Nagypapa – ki ahogy kívánja)

Ha máshonnan egyforma tartalmú E-mailt kap, akkor kérem, az én küldeményemet ne vegye figyelembe.
Ha arra gondol, hogy kérés nélkül írtam, jusson eszébe: Az internet nyílt, s ha nem akar kéretlen leveleket kapni, ne küldjön sehová, mert levelével a címe is megy. Sajnos egy E-mail több számítógépen is átmegy, így annak nyilvánossága egy képes- vagy levelezőlappal összehasonlítható! Leiratkozási szándék esetén, küldjön egy drótpostát.

www.kutasi.eu
www.jozsef-kutasi.de
www.cserkeszbolt.de.vu
www.kutasi-jozsef.hirfutar.de.vu Ajánlom!
http://www.piliscsaba.hu/piliscsaba/index.php?id=18&view=single_conf&cat_uid=8&conf_uid=6 (Csevegő)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------