Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. április 13., vasárnap

671 - Néhány hónappal ezelőtt Ön azzal nyugtatgatta az illegitim kormányt és Országgyűlést - nem beszélve a TV előtt butulók sokaságáról -, hogy a Sándor-palota ablakából messze ellát.

Von: Péteri Attila Árpád [mailto:pa01@interware.hu]
Gesendet: szerda, 2008. március 26. 13:18
An: Kutasi József

Betreff: Akinek Mohács kell...!

 

„VELENCEI” TÜKÖR, MINDEN GONDOLKODÁSRA KÉPES HONFITÁRSNAK:

 

Forrás: Nemzeti Hírháló

 

Akinek Mohács kell: lépjen le, (banán)Köztársasági Elnök úr!
2008-03-25. 18:54 Kuruc.info

Tisztelt Banánköztársasági Elnök Úr!

Néhány hónappal ezelőtt Ön azzal nyugtatgatta az illegitim kormányt és Országgyűlést - nem beszélve a TV előtt butulók sokaságáról -, hogy a Sándor-palota ablakából messze ellát. Arról is beszélt, hogy milyen káros az Árpád-sávos zászló, a Magyar Gárda mint "félkatonai szervezet" megjelenése, és rövidesen következik a jogállamiság próbája. Akkor is, és ma is félrevezetőnek tarto(tta)m az Ön megnyilatkozását. Egy tehetetlen köztársasági elnök probléma megkerülő manőverének.

Azóta pedig történt egy és más. Bepárásodott a Sándor-palota ablaka, vele együtt pedig az Ön szemüvege is. Nem akarja meglátni, hogy az országban leleplezetlenné vált a diktatúra, kiépült a rendőrállam, sőt Ön tevékenyen, személyesen részt is vesz az alkotmányosság megtiprásában.

Március 15-én bevezették a nép nélküli népünnepélyt, katonai tiszteletadás mellett parádézott a kicsutakolt lovaknak, Gyurcsánynak és a nemrég minden tekintélyét elvesztett Lomnici Zoltán bukott főbírónak. Eközben a kordonokkal törvényellenesen kirekesztett, és több ezer rendőr által félrelökött tömeg azt skandálta: "hazaárulók, gyilkosok, gazemberek, hülyék!".

Azt sem tetszett észrevenni, hogy a Nemzeti Múzeumnál és a Petőfi-szobornál az In-kal Security zsoldosai motozzák az ünnepelni vágyó embereket. Lehet, hogy észrevette vagy hallott róla, de a csatornamédia káros szokása Önre is ráragadt, ezért mint köztársasági elnök nem szólalt meg, hagyja, hogy a valóban félkatonai szervezet lábbal tiporja az Alkotmányt, veszélyeztesse Magyarország szuverenitását, és tömegével kövesse el a bűncselekményeket. Azért sem emelte fel a szavát, hogy Demszky Gábor beszédében nyíltan provokálta a magyar lakosságot.

És itt, ehelyütt szükséges Önnek néhány kérdést a nyilvánosság előtt feltenni:


Akkor is elhallgatta volna a felháborító törvénysértést, ha a kedves feleségét motozgatta volna az In-kal Security, vagy ha a maga unokájának a cumisüvegét akarták volna elkobozni a törvény által fel nem hatalmazott - talán börtöntöltelék - pribékek?

Ön is azzal ért egyet, hogy nem kell valódi rendszerváltás?

Magyarországon Ön szerint is egyenlő a közteherviselés?

Jöjjön Szabolcsba Demszkyvel, sőt a Gyurcsányi-klánnal együtt, és cserélje el a jövedelmét az itt élő nyugdíjasokkal! Bizony sok szocionista gazemberrel együtt Demszky is nagy bajban lenne, ha az adóhatóság elvégezné gyors meggazdagodásának vizsgálatát. A vörös-liberális "Budapest hercege" ugyanolyan közutálatnak örvend, mint a politikai elit egésze. Figyelmeztesse őt, hogy a következő beszédét tartsa meg otthon, a családja előtt, és közönségnek hívja meg a körömletépők és ÁVH-sok máig köztünk élő és közhatalmi pozícióban lévő ivadékait.

Elhisszük, hogy Önök nem érdekeltek egy valódi rendszerváltásban. Önök akarták, hogy így legyen, rendszerváltoztatásnak hazudták a kommunista hatalom átmentését.

Vagy vitatni meri, hogy gazdasági, politikai és morális csődbe jutott az ország Köztársasági Elnök Úr?

Ha szemüvegéről letörli a homályt, füléből pedig kiveszi a füldugót, akkor látni és hallani fogja, hogy a pénzügyi válság egyre hangosabban kopogtat az ablakon, ráadásul egyenesen az argentín államcsőd irányába fordult az ország hajója. Hol él maga Elnök Úr? Nem hallja, nem látja, nem olvassa, hogy az Ön "(banán)köztársaságában"megerőszakolják, gyilkolják az idős embereket és a papokat, verik, megalázzák a tanárt az iskolában, agyonverik a kötelességét teljesítő doktornőt, meglincselik az ártatlan magyar embert majd milliárdos kártérítésért perelnek a cigány gyilkosok, gazemberekhez illően, hamis tanúként hazudoznak a rendőrök egy-egy bírósági tárgyaláson, és még a kormánykoalíció alig egyszázalékos pártjának elnöke is csak csalással képes megszerezni pártja vezető pozícióját?

Egykori ügynök kollégái nem szóltak Önnek, hogy a "Reneszánsz Évében" reneszánszát éli az ügynökhálózat Magyarországon? A TV híradók első fél órája arról szól, hogy mennyit lopott a kormány, melyik kormánytagot vagy koalíciós párt tagját milyen pénzügyi visszaéléssel gyanúsítják, melyikük mit vall az előzetes letartóztatásban. Az Önök hőn áhított "rendszerváltásának", a "Nemzeti" Kerekasztal és a rózsadombi paktum aljas hazaárulásának itt van a hordaléka. Büntetlenül el lehet csalni a választásokat csakúgy, mint a köztársasági elnök választást. Nem szégyelli magát, Köztársasági Elnök úr? Ön nem saját érdeme, vagy a civilszervezet lobbizása szerint, hanem a nemzetáruló megélhetési politikusok gyomorforgató parlamenti háttéralkujának a "terméke"! Szokott Ön néha napján tükörbe nézni? Ki néz vissza onnan magára?

Nem kellene lemondania azok után, hogy az állami díjak átadásakor szorongatta annak a Gerő Andrásnak a kezét, aki Friderikusz műsorában Önt szó szerint "szar alaknak" titulálta, a Művészetek Palotájában pedig személyesen díszelgett annak a miniszterelnöknek a hazudozásaihoz, aki minden jogtudós szerint népellenes bűncselekményre adott utasítást 2006. október 23-án???

Ön azon sem szörnyülködött el, hogy a Nemzeti Bank elnöke a napokban pénzügyi helyzetünk ellehetetlenülését összefüggésbe hozta a pártok által elkövetett rendszeres korrupcióval, az ellenőrizetlen pártkasszákkal, a minden napos rablásokkal?

Kinek az érdekét képviseli Ön, Dr. Sólyom László köztársasági elnök úr?

Mit kell még csinálni a Magyar Köztársaság Alkotmányával ahhoz, hogy az Ön - mint az alkotmányosság legfőbb őrének - ellenőrző feladata, beavatkozása életbe lépjen? Milyen szintig kell még kifosztani az országot pártköntösbe bújt(atott) köztörvényes bűnözőknek ahhoz, hogy Önt, az Országgyűlés feloszlatására, új választások kiírására ösztönözze?

Meddig hagyja, hogy az izraeli hadsereg, valamint ingatlanspekulánsok tömege egyre nagyobb mértékben hajtsa uralma alá Magyarországot, mikor fog nemzetközi fórumokon felszólalni a szuverenitásunk védelmében? Netán azt várja hogy a kék-fehér Dávid-csillagos lobogót kitűzzék az Országház tetejére, vagy újévi beszéde alatt Ön mögé Elnök Úr? Hol van a züllésnek az a mélysége, ahol Ön úgy érzi, hogy tennie kell valamit a saját nemzetéért?

Hol van a jogban az a határ, amikor a banánköztársaság elnökeként bíróság előtt kell felelnie az Alkotmányban foglalt kötelezettségeinek elmulasztása miatt? Meddig végezheti bűnpártoló módon felületesen, a köztársasági elnöki legfőbb közjogi méltóság szerepét meggyalázó "munkáját"?

Meddig hazudozhat a magyar választópolgároknak Dr. Sólyom László, a Gyurcsányi-rezsim bábja? Meddig hálálkodik az Önt teljesen törvénytelenül hatalomra segítő külföldi érdekeket nyíltan képviselő SZDSZ-nek és Fidesz-nek?

Ön személyesen felelős a kommunista diktatúra visszajöveteléért, a rendőrállam kialakulásáért és az In-kal Security által nap mint nap gyakorolt fegyveres megszállásért. Ne hazudozzon tehát tovább demokráciáról, jogállamiságról, mert ha Magyarországon az lenne, no meg tisztességes bírói ítélkezés, akkor Önnek Gyurcsányiékkal együtt börtönbe kellene vonulnia.

Ön egy tisztességtelen ember! Határon belül már látjuk, hogy Ön milyen magas színvonalon nyomorítja el nemzetét, de mit művel Ön külföldön? Árulja el: írt alá valamilyen megállapodást Tel-Avivval?

Ha igen, ossza meg kérjük a nemzetével, hogy mi annak a tartalma? Mikor hozza ezt nyilvánosságra, jogtudós úr?

Higgye el, Ön semmivel nem különb, mint a hazudozásairól elhíresült elmebeteg Gyurcsány Ferenc és a Likud-testvériséget magának valló Orbán Viktor. Már eljött az az idő, amikor szégyenében le kellett volna mondania, és visszatakarodni Spanyolországba kedves feleségével együtt; oda ahol hajdanán elkezdték felforgató tevékenységüket, és ahonnan lebukásuk után Kádár ugyan kimentette magukat, apósának azonban a párttitkársága bánta "vőm uram" balfékségét. Ki tudta még akkor, hogy köztársasági elnökként annál sokkal súlyosabb bűnöket is elkövet majd saját nemzete kárára....?

Elnök úr: lépjen le, oszlassa fel az Országgyűlést, és írja ki az előrehozott választásokat! Legalább egyszer tegyen jót a hazájával és legyen méltó megbízatásához!

Völgyházi Béla