Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. április 13., vasárnap

672 - Mint pszichológus szakember, meg tudod ítélni ezen személy teljesen eltorzult lelki állapotát, folyamatos ámokfutását.

Von: Péteri Attila Árpád [mailto:pa01@interware.hu]
Gesendet: szerda, 2008. március 19. 23:01
An: Kutasi József

Betreff: Dr. Halák László részére!

 

TOVÁBBÍTOTT LEVÉL, TÁJÉKOZTATÁSUL: Dr. Halák László részére!

 

Tisztelt Etikai Bizottsági Elnök Úr! Kedves László!

 

Te, mint a MUOSZ Etikai Bizottságának elnöke, mit szólsz az alábbi jelenetekhez? Gondolom már láttad néhányszor a mozgóképeket és az elnökötök is elítélte a viselkedései miatt -nemcsak szerintem- miniszternek már régóta, teljesen alkalmatlan Veres Jánost.

 

Mint pszichológus szakember, meg tudod ítélni ezen személy teljesen eltorzult lelki állapotát, folyamatos ámokfutását.

 

Légy kedves, az újságíró társadalom védelme érdekében, határozottan foglaljatok állást és jelentessetek meg egy TILTAKOZÓ JEGYZÉKET, sőt, ami hatásosabb, kérjétek föl valamennyi Újságíró Szervezet vezetőségét, Veletek egyetértésben, a jövőben, tagadják meg Veres J. pü. miniszter sajtótájékoztatóin való részvételt, senki ne forduljon hozzá újságírói kérdéssel, mindaddig, amíg ÖNKÉNT le nem mond, vagy a miniszterelnök LE NEM VÁLTJA! L(

 

Ez a viselkedés ugyanis méltatlan egy ország kormányában betöltött felelős tisztség ellátásához. Bent vagyunk az EU-ban, nem a balkánon élünk, de ez a szójáték már nem aktuális, mert ott sem engedi meg magának egyik miniszter sem, hogy így álljon a vele szembe kerülő riporterhez, aki a munkáját végzi.

 

Számítunk Rád!

 

Kollegiális üdvözlettel:

 

/Péteri Attila Árpád/

         FÚSZ-tag

Független Újságírók

       Szövetsége