Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. november 15., szombat

1.293 - Szent Korona Szolgálat SEGÍTSÉG, EMBEREK! PUSZTUL A MAGYAR!

Betreff: SEGÍTSÉG, EMBEREK! PUSZTUL A MAGYAR!
Datum: szombat, 2008. november 15.
Von: Nemzeti Hirhalo
An: Kutasi József - Budapest
L É T V É D E L E M
SEGÍTSÉG, EMBEREK! PUSZTUL A MAGYAR!

A magyar nép pusztítására irányuló több évszázada tartó törekvések felgyorsultak. Az uniós csatlakozás, ill. szabad kereskedelem eredményeként hazánkba áramló multik által létesített bevásárlóközpontokba, plázákba ömlesztett mérgezett nyugati szemét eláraszt bennünket.

A magyar gazdák által termelt a külföldinél jóval egészségesebb magyar élelmiszerek a plázákból kiszorultak, a bevásárlóközpontokhoz képest jóval drágább, a legtöbb magyar ember számára megfizethetetlen legfeljebb hagyományos piacainkon kaphatóak, azonban ezek a piacaink is egyre inkább zsugorodnak.

Parasztjaink elszegényednek, létfenntartási gondokkal küzdenek, földjeik eladására kényszerülnek, amelyek az alattuk levõ vízkészletekkel együtt idegen földbirtokosok kezébe kerülnek.

Parasztjaink válaszút elé kerülnek. Vagy jobbágyként, zsellérként, napszámosként, az idegen földbirtokosnak dolgoznak, vagy más megélhetés reményében a közeli városok felé fordulnak, de munkalehetõség híján a város peremén, életüket tengetve gettókba kényszerülnek. Ez a jelenség figyelhetõ ma meg Dél-Amerika számos országában is ahol a tüntetések, megmozdulások szinte napi rendszerességûek.

A lakosság jelentõs része nem látja ezeket az összefüggéseket.
Talán az sem érdekli, hogy mérgezett élelmiszert fogyaszt. A lényeg, hogy olcsó legyen, mit számít ha megbetegszem, majd kúrálom magam gyógyszerekkel.

Ez a folyamat megengedhetetlen. Meg kell állítani, különben belepusztulunk.
Meg kell szüntetni az okot:
- Ki kell lépni az EU-ból.
- Ki kell ûzni az országból a nyakunkra telepedett vérszívó idegeneket, a multikat.
- Ki kell söpörni a plázákból a nyakunkba zúdított mérgezett nyugati szemét élelmiszereket.
- Segíteni kell magunkon, segíteni kell a parasztjainkat a talpra állásban, a talpon maradásban, abban, hogy nemzetünk számára elérhetõ áron újra egészséges élelmiszert termelhessenek.

Ha magyar vagy, magyar árút vegyél!

Élelmiszer fogyasztásodat fedezd az évszaknak megfelelõ hazai, minél kevésbé túlkezelt , szabadföldi, vagy kistermelõktõl származó árúkból!
Ezzel óvod földjeinket és a rajta élõket is, mivel életben tartod a gazdát.

Ha a gazda nem termel, akkor a föld, vagy parlagon marad, vagy idegenek kezébe kerül, ami megengedhetetlen.

Tejfalussy András dipl. mérnök, feltaláló megállapításai szerint:
"Azóta sokasodik a nemzõképtelen és lerövidült életû magyarok száma, amióta az élelmiszereik elõállításához "mûtrágyaként" és "ételízesítõként" a meddõséget okozó, életrövidítõ hatású mérgezõ kálium sókat használják, s szennycsatornákkal koncentrálják az emberi ürüléket és azzal a fertõzõ vírusokat - amelyek túlélik az ivóvíz klórozását - a vezetékes ivóvíz készítéséhez használt tavakba, folyókba, s többi közösségi ivóvíz-bázisba!

Hazánkból évente kipusztul kb. 50.000 magyar, a nagyrészük nyugdíjas. Kb. 20 évvel hamarabb, mint ameddig élhetnének. Ez évi 1000 (ezer) milliárd forint nyugdíjfizetési kötelezettségtõl "szabadítja meg" az állami nyugdíjbiztosítót (titkos maffiabevétel)?
"Természetgyógyászat" ürügyén is halomra gyilkolják hazánkban a nem kóser étkezésûeket, néhány határérték- kalibrálási orvosi csalás alapján, amelyet pszichiáterek csalásai és rágalmazó tevékenységei is fedeznek."
Sót gyógyszertárban vegyél! (Lsd: AQUANET.FW.HU, www nélkül)
Desztillált vizet igyál! (Lsd: AQUANET.FW.HU, www nélkül)

Szent Korona Szolgálat
Szent Koronát Szolgálók Szövetsége
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------