Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. január 9., péntek

1.566 - Baranyai Zsuzsanna: Minden megjelent információban keresd a Szeretetet és a Fényt!

Von: Zsuzsanna Baranyai [mailto:baranyaizsuzsa@gmail.com]
Gesendet: péntek, 2009. január 9. 15:04
An: Kutasi József
Betreff: A Magyarok Világhimnusza

Minden megjelent információban keresd a Szeretetet és a Fényt. Amely információ nem tartalmazza ezt, nem építi a Föld és a Földi Család Felemelkedését. A Félelem és Aggodalom valamint az olyan tartalmú közlések, melyek negatív érzeteket hoznak  vagy zavart keltenek a Tudatban. Ezért fonos az éberség és a türelem. Türelem mert bennünk van a segítő vágy és hamarabb cselekszünk minthogy megmérnénk érzéseinket állapot változásainkat.

Minden hír megérint! Ez elkerülhetetlen. De az érintés és a Hatás között kell NEM cselekedni, hogy átvilágítható legyen számunkra az érkezett információ érzelmi testünkben. Ha ilyenkor megjelenik a nyomasztó érzés, lehangoltság netán félelem Nagy figyelmet kell fordítani annak elOldására és egyensúlyúnk visszaállítására. Minden tudati kivetítésünk építi jövőnket. Olyan energiát adjunk át másoknak mely ezt az épülést szolgálja. Én magam is bele estem a segítség vágyam által, ebbe a csapdába. Sok üzenetet kapok és bár Fénycsomagolásban  érkezik belül megosztottságot hordoz.

Mérlegeljük az üzneteket amiket kapunk mielőtt továbbítjuk vagy felrakjuk oldalainkra. A valóság igaz arca attól, hogy fájdalmas, hordozhatja a Fényt és a Fénybe burkolt illúzió vagy megtévesztés hiába édes, hordozhatja az árnyékot. A szív mondja meg és az érzelem melyik a Valóság. Tudatosságunk felelőssége erre is ki kell hogy terjedjen. Mert olyan jövőt szeretnénk a Földnek és a Földi családnak mely a legkevesebb sérüléssel és a legtöbb Igazsággal teli.

Szeretettel Zsuzsa

www.fenyforras.lapunk.hu

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------