Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2015. október 10., szombat

20.525 - ​Péteri Attila Árpád​: ​Ezúton bátorítom Áder Jánost, tegye közzé felhívó javaslatát,...> 2015. október 10. , 22:25​


  • Péteri Attila Árpád
    21:25

    Péteri Attila Árpád
    ​ > Vasárnap, 2015. október 10. , 22:25​



    Ember- és Honfitársak! Mit szóltok ehhez a sok tehetetlen meghatározó személyiséghez a világon?
    Hol vannak? Miért hallgatnak? Elképesztő ez a kétbalkezes magatartás, amit tanúsítanak! Azonnal össze kellene hívnia az ENSZ főtitkárnak azt a rendkívüli ülést, amelyre meghívnák a világ vezető tisztségviselőit, államfőit, miniszterelnökeit s addig nem mehetnének haza, amíg meg nem oldják e mára kialakult tarthatatlan migráns inváziót!
    Felszólítva -többek között- a hadakozó országokat, a nyílt és titkos támogatóikat, hogy azonnali hatállyal hagyják abba kártékony tevékenységüket és hozzanak közös határozatot a békés rendezésről.
    A világ valamennyi válságövezetét ide értve!
    Hát milyen anya szülte ezeket az embereket, hogy képtelenek összeülni és határozott lépéseket téve, közös akarattal és elhatározással felszámolva a krízishelyzeteket. Az egész földgolyón!
    Hol bujkálnak az egyházi vezetők, élen a Vatikánnal és a többi vallási vezetővel?
    Mire várnak?
    Tapsra? Részemről megtettem! /Még ha nem is hallatszik az égig!/
    Tessék azonnal beindítani a szükséges lépéseket és felhívással fordulni minden helyzetben lévő vezetőhöz.
    Bárki elindíthatja e kezdeményezést, akár a magyar államfő is!
    ​​
    Ezúton bátorítom Áder Jánost, tegye közzé felhívó javaslatát, legyen Hazánk a földgolyó megmentésének egyik kezdeményezője, ha már a környezetkímélő témában tárgyalt magával az ENSZ főtitkárral is. A V 4-ek államfőit is ide értve.
    Tegyen közzé egy nyílt levelet, a magyar kormány és Parlament nevében, elküldve azt külön-külön minden felelős személyhez a világon. Mellékesen a földgolyó neves tudósaihoz, művészeihez, szellemi potentátjaihoz, írókhoz, élsportolókhoz, stb-stb.
    Ne hallgassunk és várjunk a sült galambra! A XXI. században élünk! Használjuk végre a józan eszünket! Ne hozzunk szégyent önmagunkra, alkalmatlanság címén, gondjaink megoldását illetően!
    Nem hagyhatjuk, hogy eleink keserves munkával, szorgalommal, több évszázados -akár évezredest is említhetünk- küzdelemmel elért kulturális értékei, gazdasági, szociális területen kivívott eredményei elenyésszenek, devalválódjanak!
    MEGÁLLJT KELL PARANCSOLNI E RÁNK ERŐLTETETT, A VILÁGVÁLSÁG RÉMÉT ELŐRE VETÍTŐ, HALADÉKTALANUL MEGOLDÁSÉRT KIÁLTÓ ÁLLAPOTHALMAZNAK!
    /Cselekedjünk! AZONNAL!/
    -PAÁ-
Feladó: József Kántor
Dátum: 2015. október 11. 21:05
Tárgy: Re: 20.525 - ​Péteri Attila Árpád​: ​Ezúton bátorítom Áder Jánost, tegye közzé felhívó javaslatát,...> 2015. október 10. , 22:25​
Címzett: Kutasi József Antal 


Igen Tisztelt Kutasi úr!
A "továbbított" levél meglepett bennünket!!! Mint  Ön is és a "levél" írója is ismeri: a világegyetemben nincsenek nagy rejtélyek,csupán az ISMERETEINK hézagosak!!! A vér cinkossága és a bizalmas KÖTELÉK az - ami a "nagyok" ismertetőjele!!! Legjobb érv a "demokrácia" ellen: egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval: elérkeztünk egy olyan PONTHOZ,amikor elezidáig mindig az OKOS engedett - holott már rég a HÜLYÉK uralkodnak a VILÁG népei felett,felettünk!!! Az EMBER szemmel születik - de NEM mind tanul meg látni!!! Az  EMBER önmagában egy zseni,de TÖMEGBEN egy fej nélküli  szörnyeteg,egy kegyetlen IDIÓTA: aki arra megy,amerre lökik!!! Látni kell,hogy ma már csak talán egyetlen VILÁGHATALOM létezik,amely nem más,mint az EMBERI OSTOBASÁG!!! Nincs olyan,hogy sorsszerűség - minden az EMBER szabad választásából adódik!!! PÉNZT és HATALMAT adni a "kormányoknak" olyan dolog: mint whiskyt adni a tizenéves fiúknak!!! Nagy baj az,hogy a TÖRTÉNELEM arra tanított meg sok sok EMBERT,hogy SEMMIT nem tanult a Történelemből!!! A "játékvezetőkkel" meg az a BAJ,hogy ismerik a maguk hozta szabályokat -  csak a  JÁTÉKOT  nem!!! Így alakult ki napjainkra,hogy a FÖLD kezd a  NAPRENDSZER  elmegyógyintézetévé válni!!! A  POKOL - az értelem tehetetlensége:  NÉPÜNK és NEMZETÜNK a MAG NÉPE,nincs hozzászokva ahhoz,hogy a  VILÁG nem egyébbé válik,mint a nagy ESEMÉNYEK és TÖRTÉNÉSEK sorozata,amik  nem egyebek,,mint: bűntények sorozata!!! A levél írója nem lehet mondani,hogy rosszat akarna,de aki TÖRTÉNELMET olvas,az mindig a SOROK között olvasson!!!  Nehéz BÁRMILYEN CÉLT elérni,ha a "politikusoktól" várjuk - DE NEM GONDOLUNK a NÉPRE,az EMBEREKRE!!! Az  ŐSEINK jelszava: a szóbeszéd gonosz HAZUGSÁG,a SZÁJHAGYOMÁNY ősi bölcsesség,s ha a FÖLD ISTEN kalapja - akkor HUNMAGYARORSZÁG a BOKRÉTA rajta!!! Azt látni kell,hogy nem olyan tehetséges a VILÁG,hogy néhány "okos ember" ne tudná becsapni!!! És a "csórnai" is,akihez a felszólító levél szól,az is  az "okos emberek" kiszolgálója!!! ZÁRÁSKÉNT:  ha valaki avagy VALAKIK érdemtelenné váltak a BIZALMADRA,akkor te is vizsgáztál emberismeretből!!! És amikor a VILÁGOSSÁG a világra jött,a SÖTÉTSÉG nem akarta felismeri!!! Minden TUDÁS forrása: szenvedés - és ámbár a látszat mindig csal,de a CSALÁS az soha nem látszat!!! MINDEN ANYA nagy ember anyja,de nem tehetnek arról: ha aztán az ÉLET megcsalja ŐKET,minek alapján a tisztességes SZEGÉNYSÉG nem zárja ki a tisztességes TUDÁST,minthogy a TISZTESSÉGTELEN gazdagság sem a BUTASÁGOT!!! Nem az "okos embereket" kell bátorítani,hanem az EGYETÉRTÉS megteremtésével az ÖSSZEFOGÁST - és eltakarítani a HAZÁT és NÉPÉT kifosztó,erkölcsileg teljesen lezülleszteni akaró TÁNYÉRNYALÓ "okos álmagyar emberek" további létezését - teljes VAGYONELKOBZÁS és a HAZA azonnali elhagyása mellett,akik már vagy 50 ezerszer eljátszották Háry Jánost!!!
Üdv:  Hun-Magyarok  Nyíregyháza
        Kárpátaljai Barátaink    Köre