Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2015. október 13., kedd

20.538 - Magvető havi Palóc Piac - Parádfürdő - Október 23-25. /3 nap/ péntek-vasárnap - Új! Minden hétvégén Palóc Porta!


Feladó: Gálfalvy Gallik Béla
Dátum: 2015. október 13. 11:41
Tárgy: Magvető havi Palóc Piac - Parádfürdő - Október 23-25. /3 nap/ péntek-vasárnap - Új! Minden hétvégén Palóc Porta!
Címzett: 
jozsef@kutasi.eu




Facebookon: www.facebook.com/PalocPiacParadfurdo    
ORSZÁGOSAN, VALAMENNYI TELEPÜLÉSEN TERJESZTHETŐ MAGYAR LÉTVÉDELMI FELHÍVÁS!
                    
Bűnöző akadémikus tudós professzorok tudatosan, általuk megvezetett főhivatalnokok pedig ostobaságból is csődbe juttatják Magyarországot. Az aszálykárokat felfokozó konyhasóval és káliummal „műtrágyáztatással". A kálisóval mérgezővé tett növényekkel és a konyhasó helyett „étkezési sóként" árusított mérgező kálisóval. Ezek tudatosan elbutítják, idegbetegítik, rákbetegítik, vesebetegítik, szívbetegítik, életrövidítik, ivartalanítják a magyarokat. Nobel díjas kutatók hatás mérései is egyértelműen bizonyítják. Az is betegít, hogy a szennyvizet ivóvízbázisokba vezetik és hiányosan tisztítják az ivóvizet! Tudatosan félrevezetik a magyarokat. Hamis élelmiszer- és gyógyszer reklámokkal is. Minden orvos, gyógyszerész és természetgyógyász a magyar lakosság napi több százzal fogyásában, népirtásban bűnös, aki tanulta a Ringer oldat étkezésnél is optimális víz : konyhasó : kálium dózisarányait, de nem jelenti fel a Nemzeti Stop Só Programmal csalókat, akik a Ringer dózisarányokat életveszélyesre változtatták. Ezek azért mulasztják el a feljelentést, mert a népirtás növeli a betegeik számát, s ezzel a pénzbevételüket. A Nyírő Gyula kórházi ápolónő „Fekete Angyal" is kálium dózis módosítással sorozat gyilkolt. A „termőföldtől az asztalig" programjukkal tömegsírban próbálják egyesíteni a magyar nemzetet! A népirtás tudományos hatás-mérési bizonyítékai és a hatékony személyes önvédelem módja a www.tejfalussy.com honlapon tanulmányozható. Mindenkit arra kérek, hogy a „Segíts másoknak, hogy ők is segítsenek téged" magyar önvédelmi mozgalmi elv megvalósulásaként, országosan, minden településen terjessze el ezt a közérdekű felhívást, személyesen, s ha van, saját hírlevele, címlistái, honlapja, internetes rádiója, televíziója, Facebook oldala segítségével is!

Közérdekű nyilvános kárelhárítási ügyvitel a „Megbízás nélküli kárelhárítási ügyvitel" (PTK) és a „Jogos védelem" és „Feljelentési kötelezettség" (BTK) jogszabályoknak megfelelően. Kiadmányozási időpontja: 2015-07-28. Bűnszervezet elleni feljelentésként kapja: ORFK Panasziroda. Első közzététel: www.tejfalussy.com MEHNAM 470. A fenti jogos védelmi felhívás megfogalmazója és felelős közzétevője: Sydo Tejfalussy András Béla Ferenc okl. vill. mérnök, hatás-mérés-tudományi nemzetközi feltaláló, az  ügy megbízott országgyűlési és környezetvédelmi minisztériumi szakértő kivizsgálója,  AGROANALÍZIS TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG Környezetvédelmi- és Gazdaságos-ság Ellenőrző Központja Polgári Jogi Társaság (pjt) elnök, 1036 Budapest, Lajos u. 115., magyar.nemzetbiztonsagi.pjt@gmail.com, +36 27 380 665, +36 20 218 14 08, (A www.tejfalussy.com honlapon a korábban eltűnt www.aquanet.fw.hu is megtalálható!)