Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2018. február 19., hétfő

22.823 - ​Péteri Attila Árpád​: NE CSÜGGEDJETEK! – VAN MEGOLDÁS!



Feladó: Attila Árpád Péteri
Dátum: 2018. február 19. 3:56
Tárgy: A 38%-HOZ TARTOZÓ LEENDŐ VÁLASZTÓPOLGÁROK! -

Címzett: József Kutasi <kutasi2017@gmail.com>, 

A 38%-HOZ TARTOZÓ LEENDŐ VÁLASZTÓPOLGÁROK! 

- FIGYELEM! -

NE CSÜGGEDJETEK! – VAN MEGOLDÁS!
Mindazokhoz szólunk alant, akik eddig még nem szavaztak az elmúl ciklusok idején, 1990 óta és most sem tudták még eldönteni magukban, kire adják le voksaikat, április 8-án?
Semmi vész, hagyjátok csak nyugodtan marakodni egymással a parlamenti pártokat s mindegyiket, amelyek a pártokrácia nemzetrontó eseményeinek önfeledt harcosai és meggondolatlan,  felelőtlen rombolói közéletünknek.
Mi egészen más, új alapokon álló alternatívát ajánlunk a számotokra.
Egy élhető, fejlődésre képes Haza felépíthetőségét megalapozó, korszakváltó MOZGALOM keretében, röviden a NEMZETEGYESÍTÉS megvalósításával. 

Amelyhez a Ti hozzájárulásaitokat kérjük, a jelen és jövő társadalmának erkölcsi alapokon álló felépítéséhez hozzájárulva.
Túllépve az elavult, pártirányítású hatalmi struktúrák vadhajtásain, amelyek mindmáig akadályát képezték a lakossági jellegűből, az egységre törekvő, a társadalom tagjainak nagyobbik részét magába foglaló,
NEMZETÉPÍTÉS útjára történő lépésünket.  Ezen belül a HAZA elsődleges mivoltát zászlajára tűző program végrehajthatóságát. Az elmúlt 28 évben egyaránt.

Ütött az óra, hogy rádöbbenjünk közösen, ez a mára kialakult közállapot rendszer, nem tartható tovább, törvényes keretek között.

Éppen ezért arra kérünk Benneteket -akik fogékonyak a saját sorsuk jobbítására való mozgékonyságra- tekintsétek át figyelmesen a honlapunkon megtalálható, irányadó útmutatásokat. Mit kell tennetek, annak érdekében, hogy jogos vágyaink, régóta várt fordulattal elérhetőkké váljanak?


Ennek az égvilágon semmi akadálya nincs, csak annyit kell tennetek, hogy saját jól felfogott érdeketekből, átolvassátok a felvilágosító anyagainkat és magatokévá teszitek az ott elérhető instrukciókat.


Belső meggyőződésetek kialakításával, öntudatossá válva, saját akaratotok igénybevételével, a régóta várt, pozitív kicsengésű változásokhoz.

Aki eljutott erre a szintre, nincs más teendője, mint a honlapunkon feltüntetett előírások figyelembevételével, jelentkezik a megadott elérhetőségek bármelyikén, /e-mail vagy mobil telefon útján, a kapcsolatfelvételetek céljából. Igazolva ezzel, hogy készek vagytok úgy önmagatok sorsa javításáért, mint az utódaink létbiztonságáért tenni, cselekedni, bátran kilépni a nagypolitika színpadára.

Ehhez kívánunk sok lelki- és fizikai erőt, minden tettre kész Honfinak és Honleánynak, aki betöltötte a 18. életévét.

S nem támadható semmilyen oldalról, a múltja, életútja bármelyik szakaszát megvizsgálva sem.

Ahogy mondani szokták, erkölcsileg feddhetetlen legyen s minimum érettségivel rendelkezzen.

Mi tehát ezúton nyugtatunk meg minden eddigi parlamenti s egyéb párt vezetőségét, tagságát, szimpatizánsait, hogy nem az ő irántuk elkötelezettekhez szólunk elsődlegesen, hanem e felhívásunk elején említett, eddig nem szavazó, vagy bizonytalan, 38%-ot kitevő, leendő választó polgárhoz.


Éljen a megújulásra kész magyar HAZA józan szemléletű tagsága, akik megértik e segítő szándékú felszólításunk lényegét és azt követően, azonnal elindulnak a közös céljainkat megvalósító nemzetegyesítő úton.

Mindazokért is, akik még nem jutottak el máig, erre a szintre. 

Ám idővel meg van rá az esély, hogy ők is magukra találjanak, a következő választásokon s még inkább megerősödjön a Nemzeti Egység, az eddigieknél jobb sorsra érdemes közös otthonunkban, hőn szeretett szülő Hazánkban.
A komoly történelmi múlttal rendelkező, részünkről jogos büszkeséggel, emelt fővel rátekinthető, a nem is oly távoli jövőben dinamikusan fejlődő, Magyarországon.

NE FELEDJÉTEK, EGYSÉGBEN AZ ERŐ!
/S AZT SEM, HOGY ERKÖLCSI MEGTISZTULÁS NÉLKÜL NINCS NEMZETÁLLAM ÉPÍTÉSRE MÓD!/
Jertek hát közénk! Legyetek Pártoló tagok, Képviselő-jelöltek!

Honlapunk: http://nemzetepito-nepmozgalom.hu/

Jelentkezzetek a megadott elérhetőségeken!

Kézfogással, a felebaráti szeretet jegyében:
/
Péteri Attila Árpád/

nyugdíjas népművelő

koordinátor
NEEM alapító tag


Megj.: Csatolt szórólapjainkat lehetőleg lemásolva, személyesen adjátok át rokonaitoknak, szomszédjaitoknak, ismerőseiteknek!
Kb. 10 db elég! Megkérve valamennyiüket, hogy Ők is hasonlóképpen cselekedjenek.
Ezt a tájékoztató emilt pedig terjesszétek az internetes baráti stb. kör címeitekre!
Ez esetben, rövid időn belül, akár 1 millió emberhez is eljuthatnak a rólunk szóló híranyagok!