Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2018. február 25., vasárnap

22.839 - ​​EGY SZEMÉLYES LEVÉL ORBÁN VIKTOR MINISZTER ELNÖK ÚRHOZ ...CZEGLÉDI CSABA ÜGYBEN....


Feladó: Rózsa Szigeti
Dátum: 2018. február 24. 16:27
Tárgy:
​​
EGY SZEMÉLYES LEVÉL ORBÁN VIKTOR MINISZTER ELNÖK ÚRHOZ ...CZEGLÉDI CSABA ÜGYBEN....
Címzett:


Kedves Mindnyájan!
Ékes Ilona asszony asszisztensétől kaptam az alábbi levelet. Továbbítom.
Üdvözlettel: G.M.

2018. február 24. 0:03 Bori Árvai írta, <arvaibori@gmail.com>:

Tisztelt Miniszterelnök úr!
 
Most halljuk a tv-ben, hogy a letartóztatott Czeglédy Csaba jelölteti magát a választásokon!!!!
Hát kérdem én, milyen törvényeink vannak??? A köztörvényes bűnöző választható lesz??
Én úgy emlékszem, hogy aki köztörvényes bűnöző, az
NEM VÁLASZTHATÓ, SŐT Ő MAGA SEM JÁRULHAT AZ URNÁHOZ VOKSOLNI,
hiszen az athéni társadalomban a bűnözőktől azonnal ezt a jogot vették el, hiszen hogyan is élhetne ezen jogával, amikor a társadalommal, az emberekkel szemben követett el bűnt, hogyan is illetné meg ugyanaz a jog, mint engem, a NEM bűnözőt???? És akkor - és itt jön a csattanó - a
 
FIDESZ NEM EZT KIFOGÁSOLJA, HANEM AZT MONDJA, HOGY MAJD A MENTELMI JOG MÖGÉ BÚJVA AKAR KIBÚJNI A TÉNYLEGES BÜNTETÉS ALÓL!!! Nem rémisztő ez a vélekedés egy kicsit??? Ugyanis NEM ezt kellene kifogásolnia a Fidesznek, hanem azt, hogy
 
​   ​
HOGYAN LEHETSÉGES EGY BŰNÖZŐ VÁLASZTHATÓ?
 
Nagyon felül kellene vizsgálni a törvényeinket, és nem csak ezt, hanem amit ma korábban átküldtem a válásokkal és gyerekelhelyezéssel kapcsolatban is, mert nagyon nincs a helyén az a dolog sem. És akkor majd évek múltán lesz egy aberrált, beteg társadalmunk, hiszen az apa szükséges nevelési hozzájárulása a gyermeke egészséges fejlődéséhez már régen nincs meg nálunk a helytelen válás és gyerekelhelyezés kapcsán, s akkor az Önök és az én - különböző szervezetekben végzett - munkám is hiába lesz, kárba vész, arról nem beszélve, hogy egy BETEG társadalmat azért elég nehéz lehet jól irányítani, hiszen a normális kormányzást nem is fogja érteni egy nem normális közegben, azaz hiányos családban felnövekvő nemzedék. 
 
Hát én csak jót akarok, s szerintem jó lenne kicsit körbenézni a jog háza táján....nem vitatom, nagyon sok jó dolog történt a törvénykezés területén is, de speciel a házasságok, válások és gyerekelhelyezések kapcsán csak a nő diszponál mintha az apa nem is lenne. Én úgy szoktam fogalmazni, hogy a régi szoci elv még dívik: minden anya áldozat és minden apa rablógyilkos. Csakhogy az élet eléggé elhaladt emellett, köszönhető ez egyébként az ostoba feministáknak!!!!!! és a hülyíthető fiatal nőknek, egyébként figyelje meg, a nőket mennyire meg lehet hülyíteni mindenféle akár étkezési anomáliákkal, trendekkel, divattal, nagyon sajnálatos és szánandó. Kellene egy kicsit IGAZI nőnevelésbe kezdeni, nem pedig csak öt számmal nagyobb lovat adni alájuk, mert félünk tőlük, félünk a reakcióiktól....így viszont elveszítjük a jövő nemzedéket!
 
Nos, csak Önt tudnám idézni itt is: sok baj van és még gyűl hozzá! De miért is? Mert HAGYJUK!!!
 
Hát ne hagyjuk, nézzük meg mit tudnánk javítani itt is, mondjuk NEM engedélyezni, hogy egy bűnöző jelöltesse magát és az elvált apák jogait pedig vissza kellene adni. (ismétlem már ezerszer, NEM a részeges, családverőkről beszélek, mert az a btk. hatásköre, én a gyerekét szerető apákról beszélek, akik a bosszúálló anyák miatt csak kéthetente láthatják egy vagy két napra a gyereküket!!! s gondolom hétközben meg az anya az apa ellen neveli a gyerekeit. Hát miféle példa lesz ez egy fiúgyereknek pl.? És csodálkozunk, hogy nincs házasság? és ezt sajnos semmilyen támogatással, pénzzel nem fogják tudni megoldani, hiszen a pénz vonzásában összeházasodnak, aztán megszületik a gyerek és ketten mennek kétfelé és a gyerek elszakad az apjától, mert manapság EZ A TRENDI!!!!
 
Kedves Miniszterel
n​
ök úr!
Kérem fontolja meg a szavaimat, sajnos a fiam tapasztalatából beszélek, s fogalma sincs, hogy a család mennyi áldozatot vállal, hogy a kisfiú unoka még így is apával nőhessen fel, mert van egy félőrült, elvált anyja, aki egyébként pszichológus....(hol van a pszichológusi kamara? Baghdy Emőke küzd érte, és mégsem valósul meg, s ilyen emberek lehetnek pszichológusok, mint a mi menyünk, s annyi kárt tesz a gyerekben, amennyit csak tud! És mi mégsem neveljük a gyereket ellene, mert ő az édesanyja, s ehhez nincs jogunk. az egy más kérdés, hogy a gyerek 9 évesen már pontosan ismeri az anyját....de nem akarom személyes dolgokkal untatni, csak jelzem, hogy nem a levegőbe beszélek!
 
Köszönöm a figyelmét és bízom az Ön bölcsességében, és hogy a szívén viseli a magyar családok sorsát, főleg a jövő nemzedékét, hiszen - ahogy egyszer Ön idézte a finn miniszterelnököt: amelyik országnak nincs fiatalsága, annak jövője sincs! ez így igaz, csak az is fontos lenne, hogy
 
​   ​
MILYEN AZ A FIATALSÁG, AZAZ MILYEN JÖVŐJE LESZ ANNAK AZ ORSZÁGNAK! Ugye?
 
üdvözlettel
Árvai Bori
 
Bocsánat, még egy szóra ebben a témában:
és én már azokat a fiatalokat és nyugdíjasokat rég kiküldtem volna az utcára tüntetni a Czeglédi ellen, amikor meghallom, hogy ő VÁLASZTHATÓ lesz a választáson!!!
Nagy, hatalmas táblákkal, hogy
 
MIÓTA LEHET KORRUPT TOLVAJOKAT JELÖLNI KÉPVISELŐNEK A PARLAMENTBE?
 
HA EZT MEGTESZIK, AKKOR A PARLAMENTET JÁRATJÁK LE, HISZEN AKKOR AZ EMBEREK JOGGAL FOGJÁK MONDANI, HOGY MIND KORRUPT, AKI OTT ÜL, HISZEN NÉZZÉTEK, A CZEGLÉDI IS OTT ÜL!!! 
 
Legalább már a saját Parlamentünkre legyünk egy kicsit igényesebbek!!!
És végül is úgy tudom, hogy a Czeglédi által elsíbolt pénzt Önök most, tehát a Magyar Kormány az ADÓFIZETŐK pénzéből kifizette a károsultaknak! És remélem, hogy mindegyikkel egy levelet is kaptak, amelyben az állt:
 
​  
A CZEGLÉDY ÁLTAL ELLOPOTT PÉNZT, AMI ÖNÖKNEK JÁRNA, MOST A MAGYAR KORMÁNY AZ ADÓFIZETŐK PÉNZÉBŐL KIFIZETTE ÖNÖKNEK.
 
KÖSZÖNJÜK A TÜRELMÜKET ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK
!
 
Mert bizony tudatosítani kellett volna az agyukban, hogy nem úgy van az, hogy a szocik ellopnak még most is mindent, de nem baj, mert majd a kormány kifizeti! tényleg ennyire hülyéknek látszunk? Azért figyeljünk, mert ahogy szoktam mondani, a kereszténység és a hülyeség két dolog, azért azt szét kell tudni ismerni!
 
Bocsánat a kemény szavakért, de teljesen fel vagyunk háborodva, hogy most már olyanok a törvényeink, hogy köztörvényes bűnöző is jelöltetheti magát képviselőnek!!!
Hát akkor nagyon vigyázzunk, mert tele vannak a börtönök és előfordulhat, hogy több millió bűnöző jelölteti magát képviselőnek a Parlamentbe!
 
AZ ÉN PARLAMENTEMBE! Hogy merészelik! Honnan veszik a bátorságot?
 
Csak azért tehetik meg, mert nem vagyunk elég kemények! Ilyen esetben, mint ez a mostani, keményen le kellene sújtani, hát mit képzel Czeglédy? És akkor jót röhög a Fidesz töketlenségén, hogy az NEM azt kifogásolja, hogy hogyan lehet egy köztörvényest választani, hanem ilyen kis buta kifogással él, hogy majd a mentelmi joggal akarja a büntetést elkerülni. De tényleg úgy képzeli ez az őrült, hogy őrá valaki szavazni fog? Mert mentelmi jog csak akkor van, HA és AMENNYIBEN képviselővé választják, nem? Rémes, hogy ilyen választ adunk egy ilyen arcátlan tettre nem pedig azonnal megváltoztatjuk a törvényt (már ha ilyen ostoba a törvénykezésünk, hogy egy köztörvényes jelöltetheti magát!!!!), hogy
 
MÉG A KÖZELÉBE SE TUDJON MENNI A MENTELMI JOGNAK!
 
Ez olyan, mintha a Fidesz is annak drukkolna, hogy hátha ki tudja magát dumálni majd ez a tetű rabló, mert nem más, a mentelmi joggal!.
B
ele sem akarok gondolni, hogy esetleg ez így lenne....
 
Úgyhogy tisztelt Miniszterelnök úr, a szemünk Önön és várjuk, hogy megtörténjen egy kemény lépés ebben az ügyben, mert szerintem, ha a becsületes polgárok úgy látják, hogy egy Czeglédy választhatóvá válik, miközben köztörvényes korrupt csaló és tolvaj, akkor esetleg NEM mennek el szavazni Önre, és akkor bizony baj van!
Bocsánat, de ez még eszünkbe jutott, s csak elmondtam.                                                                   
 
Üdvözlettel  Árvai Bori
 
Üdv:R.

Szigeti Rózsa